Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Ya AEW 2016'da Kurulsaydı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="GBB" data-source="post: 225967" data-attributes="member: 56"><p>Öncelikle eline sağlık Doğan tek solukta ve keyifle okudum.</p><p></p><p>Şöyle başlayayım bence böyle bir durumda şirketin adı AEW olmazdı çünkü AJ Styles'ın WWE'ye gelişi Omega'nın kariyeri ve Elite için ayrı bir fırsat oldu. Fakat sen AEW derken bunu değil alternatif olan ikinci şirketi kast ediyorsun onun farkındayım meselemiz bu değil yani. Cody konusunda net tamamen katılıyorum yani önce AEW sonra WWE yapabilirdi ama yapabileceği en büyük etki Drew tarzı bir etki olurdu ki bu da oldukça büyük farkındayım ama şu an çıktığı seviyeye çıkabileceğini hiç sanmıyorum. Cody kariyerini gerçekten mükemmel yönetti. AEW başlangıcı olsun, tam gitmesi gereken zamanda gitmesi olsun vs.</p><p></p><p>Club konusunda emin değilim dediğim gibi kurulacak şirketin nasıl ve kimler tarafından kurulacağına da bağlı bir husus bu. Çünkü 2016 yılında Omega ve Young Bucks ortaklığının 2019 kadar bir anlamı yoktu güreş dünyasında ve Omega o dönem Styles olduğundan lider konumunda bile değildi. Hani bu Elite üçlüsünün kuracağı bir şirkette Club'ın temelli olarak gidebileceği bana olası gelmiyor. (Styles gelse dahi) Ayrıca New Japan'in BC markasını bırakacağını sanmam.</p><p></p><p>Jericho konusunda birebir katılıyorum fakat Moxley/Ambrose konusunda emin değilim. Ambrose'u çok severim en sevdiğim 3-5 güreşçiden birisi fakat WWE her zaman Ambrose'a ME potasında yer verme konusunda karamsar oldu. Yani 2019'da ayrılırken bile Seth ve Roman ile olan başarı farkı gayet belirgin idi. 2016'da da durum böyleydi MITB ve Shield War olayı ile hafif dengelese bile fark belliydi üstüne yeni kurulan Smackdown vs. ile çok uzun bir reign yapmadı bu adam. Ha bu evrende Styles olmayacaktı ve belki işler farklı ilerlerdi ama bilemiyorum. Mesela Becky Lynch örneği verebilirim 2016 yılına bakarsak kim onun en büyük kadın güreşçi olabileceğini, WM ME kapatacağını vs. tahmin ederdi? Moxley açısından böyle bir dönüm noktası tabi olabilirdi.</p><p></p><p>MJF için emin değilim.</p><p></p><p>Cole kısmında da tamamen aynı düşünüyorum. NXT ayrıca cidden çok farklı olurdu bahsettiğin yıl aralığında.</p><p></p><p>Tekrardan eline sağlık. AJ Styles ne kilit adammış yav.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GBB, post: 225967, member: 56"] Öncelikle eline sağlık Doğan tek solukta ve keyifle okudum. Şöyle başlayayım bence böyle bir durumda şirketin adı AEW olmazdı çünkü AJ Styles'ın WWE'ye gelişi Omega'nın kariyeri ve Elite için ayrı bir fırsat oldu. Fakat sen AEW derken bunu değil alternatif olan ikinci şirketi kast ediyorsun onun farkındayım meselemiz bu değil yani. Cody konusunda net tamamen katılıyorum yani önce AEW sonra WWE yapabilirdi ama yapabileceği en büyük etki Drew tarzı bir etki olurdu ki bu da oldukça büyük farkındayım ama şu an çıktığı seviyeye çıkabileceğini hiç sanmıyorum. Cody kariyerini gerçekten mükemmel yönetti. AEW başlangıcı olsun, tam gitmesi gereken zamanda gitmesi olsun vs. Club konusunda emin değilim dediğim gibi kurulacak şirketin nasıl ve kimler tarafından kurulacağına da bağlı bir husus bu. Çünkü 2016 yılında Omega ve Young Bucks ortaklığının 2019 kadar bir anlamı yoktu güreş dünyasında ve Omega o dönem Styles olduğundan lider konumunda bile değildi. Hani bu Elite üçlüsünün kuracağı bir şirkette Club'ın temelli olarak gidebileceği bana olası gelmiyor. (Styles gelse dahi) Ayrıca New Japan'in BC markasını bırakacağını sanmam. Jericho konusunda birebir katılıyorum fakat Moxley/Ambrose konusunda emin değilim. Ambrose'u çok severim en sevdiğim 3-5 güreşçiden birisi fakat WWE her zaman Ambrose'a ME potasında yer verme konusunda karamsar oldu. Yani 2019'da ayrılırken bile Seth ve Roman ile olan başarı farkı gayet belirgin idi. 2016'da da durum böyleydi MITB ve Shield War olayı ile hafif dengelese bile fark belliydi üstüne yeni kurulan Smackdown vs. ile çok uzun bir reign yapmadı bu adam. Ha bu evrende Styles olmayacaktı ve belki işler farklı ilerlerdi ama bilemiyorum. Mesela Becky Lynch örneği verebilirim 2016 yılına bakarsak kim onun en büyük kadın güreşçi olabileceğini, WM ME kapatacağını vs. tahmin ederdi? Moxley açısından böyle bir dönüm noktası tabi olabilirdi. MJF için emin değilim. Cole kısmında da tamamen aynı düşünüyorum. NXT ayrıca cidden çok farklı olurdu bahsettiğin yıl aralığında. Tekrardan eline sağlık. AJ Styles ne kilit adammış yav. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Ya AEW 2016'da Kurulsaydı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol