Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
"Artık Best Bout Machine BENİM" | Promo Çeviri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Doktor Hektör" data-source="post: 225803" data-attributes="member: 66"><p style="text-align: center"><strong><em>Başlık:</em></strong> "Artık Best Bout Machine BENİM"</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Promoda Olan(lar):</em></strong> Kenny Omega, Kazuchika Okada</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Tarih:</em></strong> 01.05.2024</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Şirket: </em></strong>All *lite Wrestling</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Şov: </em></strong>AEW Dynamite #239</p><hr /> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[Kenny Omega ringe bir takım elbise ve güneş gözlüğüyle girer. Seyirci onu ayakta alkışlar ve ismini söyler.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Kenny Omega:</span></em></strong> Siz çocuklar bunu benim için zorlaştırıyorsunuz! [Seyirciler chante devam eder] Ben bu tür-- Bu tür şeylerde hiç iyi olmadım.-- [Seyirciler "Evine hoş geldin!" diye chant yapmaya başlar.] Bu tür şeylerde, sakatlıklar hakkında konuşmakta hiç iyi olamadım. Hastalık. Zayıflık. Birkaç ay önce bana divertikülit teşhisi kondu. [Seyirciler boolar] Şimdi, bunun ne olduğunu bilmiyorsanız diye size kanlı ayrıntıları anlatmayacağım ama hastanede 10 gün geçirdikten sonra doktorlar bana "Kenny, sen şanslı olanlardan birisin. Ölmene 24 saat kalmıştı." dedi. [Seyirciler boolar] Ben de dedim ki, "Güzel hikâye doktor. Beni iyileştirip Dynamite'a geri gönderebilir misin?" [Seyirciler Cheerlar] Dediler ki, 'Kenny, bu o kadar basit değil. İçindekini dışarı çıkarmamız gerekiyor. Ve eğer seni şimdi kesip açarsak, seni fileto haline getirmek zorunda kalacağız ve altı ay, 12 ay, muhtemelen hayatının geri kalanında bir torba, bir kolostomi torbası kullanmak zorunda kalacaksın." [Seyirciler boolar] Doktora dedim ki, "Ya yapmazsam?" O da dedi ki, "Sorun değil, ama hayatının geri kalanında burada bir saatli bomba olacak." [Kenny elini karnına koyar] "Nerede, ne zaman ya da neden olduğunu bilemeyebilirsiniz ama bir gün hastanede ameliyat olmuş bir şekilde uyanabilirsiniz. Midenize alacağınız her türlü künt kuvvet travması sizi öldürebilir." [Seyirciler boolar]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">O günden beri, yalan-- yalan söyleyemem, durmak zorundaydım.-- [Kenny duraksar, duygusal görünür. Seyirciler onu cheerlar] Seyretmeyi bırakmak zorunda kaldım. Seyretmeyi bırakmak zorundaydım çünkü ellerim titriyordu. Korkmuştum. Kariyerimde ilk kez korkmuştum. Kendimi zavallı hissettim, korkak gibi hissettim. Ve belki de bugünün, tüm bu olanların amacının ortaya çıkıp size emekli olmam gerektiğini açıklamak olduğunu düşündüm. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar] Ve sonra bir şey yaptım. Geçen gün ilk kez AEW'yu açtım ve Dynasty'yi izledim. Dynasty izleyen var mıydı? [Seyirciler Cheerlar] Swerve'ün tarih yazdığını gördüm. [Seyirciler Cheerlar] Will Ospreay ve Bryan Danielson'ın hayatımda izlediğim en iyi maçlardan birini yaptıklarını gördüm! [Seyirciler Cheerlar] Keşke mutlu olduğumu söyleyebilseydim ama tekrar aşağı baktığımda ellerim yine titriyordu ve titremeler daha da kötüleşti. Titremeler daha da kötüleşti! "Bir dakika, güreşçi olmaktan gerçekten korkuyor muyum?" diye düşündüm. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar] Ve öyle de olmadı. Buraya geldiğimde, Justin Roberts'ın anonsunu duyduğumda ve az önce her birinizin benim adımı söylediğini duyduğumda-- [Seyirciler cheerlar] çok önemli bir şeyi fark etmemi sağladı. Evet, korkmuştum ama hayat bu! Hepimiz bir şeylerden korkarız. Titrememin sebebi yoksunluk çekmemdi! Bu ringe geri dönmem gerekiyordu! Bu ringe geri dönmeye nefes almaktan daha çok ihtiyacım vardı! Yaşamak bu ringde olmaktır! En iyi olarak adlandırılmak beni ateşleyen şeydi! [Seyirciler cheerlar] Ve bu beni incitti ve bundan nefret ettim, tüm en iyi şovlar, en iyi pay-per-viewlar, gezegendeki en iyi güreşçiler en iyi olmak için konuşuyor ve ben çoktan unutulmuş durumdaydım. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu yüzden kendime bir söz verdim ve her birinize bir söz veriyorum: Her seçeneği tüketene kadar bu iş bitmeyecek. Eğer %10 şans, %5 şans, %1 şans varsa-- [Seyirciler cheerlar] çanta olsun ya da olmasın, Kenny Omega ile işiniz henüz bitmedi! Dünyayı değiştirmek için bir misyon beyanı yaptım-- [Seyirciler cheerlar] ve bu-- bu beni işin ikinci kısmına getiriyor. Kolostomi torbalarından bahsederken neden diğer iki bok torbasından da bahsetmiyoruz? [Seyirciler cheerlar]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Matthew ve Nicholas! Bu şirkete karşı çok kaba davranıyorsunuz ve kendinizi geçmişte hiç utandırmadığınız kadar utandırıyorsunuz. Ve bunu yapabilirsiniz, bunu EVP olarak yapmakta özgürsünüz, ancak unuttuğunuz şey, başka bir EVP daha var-- [Seyirciler cheerlar] Elite'ten kovulabilirim, ancak beni EVP olarak kovamazsınız. [Seyirciler cheerlar] Bana kalırsa, birisi aksini söyleyene kadar, bu şirketteki gücün bir kısmı Best Bout Machine'e aittir!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[Kazuchika Okada'nın müziği çalar ve Okada takım elbisesi ve mikrofonuyla stage'de görünür. Okada yavaşça ringe doğru yürür, ringe girer ve Omega'nın önünde durur. Kalabalık "Holy Shit!" diye bağırmaya başlar.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">[Japonca] Vay canına, uzun zaman oldu, Kazuchika! [İngilizce] The Rainmaker. The Best Bout Machine. Bu komik, New Japan'da biraz rekabetimiz vardı [bkz. Not]. Ne diyorsun? Bana birkaç ay ver. [Seyirciler cheerlar] Bunu burada, bir AEW ringinde çözeceğiz. [Seyirciler cheerlar] Bu fikre ne dersin?"</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Kazuchika Okada:</span></em></strong> </span>Üzgünüm, Kenny. [Seyirciler boolar] Artık Best Bout Machine BENİM!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[Jack Perry ringe doğru koşar ve Kenny Omega'ya arkadan saldırarak onu yere düşürür. Okada ringi terk eder, ringin altından çelik bir sandalye alır ve Perry'ye doğru uzatır. Güvenlik görevlileri Perry'yi durdurmak için ringe girmeye çalışır ama Perry sandalyeyle onlara vurur. Kenny ayağa kalkar ve Perry'yi yumruklamaya başlar, ardından Perry'ye bir Snap Dragon Suplex yapar, ancak sonrasında acı içinde karnını tutar. Ayağa kalkar ve başka bir hareket yapmak için iplerden sıçrar, ancak Okada ringin dışından ayağına çelme takar ve Perry sandalyeyle onun karnına vurur. Matt ve Nick Jackson ringe koşar ve Kenny'nin kalkmasına yardım ediyormuş gibi görünerek Perry ve Okada'yı azarlar. Fakat bir anda, Omega'ya EVP Trigger yaparlar. Okada Kenny'yi tekrar ayağa kaldırmaya başlar, ancak FTR'dan Cash Wheeler ve Dax Harwood onlarla yüzleşmek için ringe koşar ve Perry, Okada ve YB ringden çıkıp stage'den çıkarlar. Sağlık personeli ringe gelir, Kenny'yi bir sedyeye koyar ve acı içinde karnını tutarken onu götürür.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>Not: </em></strong>Kenny Omega ve Kazuchika Okada'nın New Japan'daki rekabeti 2017-2018 yılları arasında sürdü ve eleştirmenlerce beğenilen dört single maça sahip oldu. Kenny, 2018 yılının Haziran ayında NJPW Dominion 6.9 In Osaka-Jo Hall'da Okada'yı yenerek 720 günlük IWGP Heavyweight Şampiyonluğu saltanatına son verdi ve bu, şirket tarihindeki en uzun süre oldu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]lqu0F7NLC0g[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doktor Hektör, post: 225803, member: 66"] [CENTER][B][I]Başlık:[/I][/B] "Artık Best Bout Machine BENİM" [B][I]Promoda Olan(lar):[/I][/B] Kenny Omega, Kazuchika Okada [B][I]Tarih:[/I][/B] 01.05.2024 [B][I]Şirket: [/I][/B]All *lite Wrestling [B][I]Şov: [/I][/B]AEW Dynamite #239[/CENTER] [HR][/HR] [CENTER] [Kenny Omega ringe bir takım elbise ve güneş gözlüğüyle girer. Seyirci onu ayakta alkışlar ve ismini söyler.] [B][I][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Kenny Omega:[/COLOR][/I][/B] Siz çocuklar bunu benim için zorlaştırıyorsunuz! [Seyirciler chante devam eder] Ben bu tür-- Bu tür şeylerde hiç iyi olmadım.-- [Seyirciler "Evine hoş geldin!" diye chant yapmaya başlar.] Bu tür şeylerde, sakatlıklar hakkında konuşmakta hiç iyi olamadım. Hastalık. Zayıflık. Birkaç ay önce bana divertikülit teşhisi kondu. [Seyirciler boolar] Şimdi, bunun ne olduğunu bilmiyorsanız diye size kanlı ayrıntıları anlatmayacağım ama hastanede 10 gün geçirdikten sonra doktorlar bana "Kenny, sen şanslı olanlardan birisin. Ölmene 24 saat kalmıştı." dedi. [Seyirciler boolar] Ben de dedim ki, "Güzel hikâye doktor. Beni iyileştirip Dynamite'a geri gönderebilir misin?" [Seyirciler Cheerlar] Dediler ki, 'Kenny, bu o kadar basit değil. İçindekini dışarı çıkarmamız gerekiyor. Ve eğer seni şimdi kesip açarsak, seni fileto haline getirmek zorunda kalacağız ve altı ay, 12 ay, muhtemelen hayatının geri kalanında bir torba, bir kolostomi torbası kullanmak zorunda kalacaksın." [Seyirciler boolar] Doktora dedim ki, "Ya yapmazsam?" O da dedi ki, "Sorun değil, ama hayatının geri kalanında burada bir saatli bomba olacak." [Kenny elini karnına koyar] "Nerede, ne zaman ya da neden olduğunu bilemeyebilirsiniz ama bir gün hastanede ameliyat olmuş bir şekilde uyanabilirsiniz. Midenize alacağınız her türlü künt kuvvet travması sizi öldürebilir." [Seyirciler boolar] O günden beri, yalan-- yalan söyleyemem, durmak zorundaydım.-- [Kenny duraksar, duygusal görünür. Seyirciler onu cheerlar] Seyretmeyi bırakmak zorunda kaldım. Seyretmeyi bırakmak zorundaydım çünkü ellerim titriyordu. Korkmuştum. Kariyerimde ilk kez korkmuştum. Kendimi zavallı hissettim, korkak gibi hissettim. Ve belki de bugünün, tüm bu olanların amacının ortaya çıkıp size emekli olmam gerektiğini açıklamak olduğunu düşündüm. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar] Ve sonra bir şey yaptım. Geçen gün ilk kez AEW'yu açtım ve Dynasty'yi izledim. Dynasty izleyen var mıydı? [Seyirciler Cheerlar] Swerve'ün tarih yazdığını gördüm. [Seyirciler Cheerlar] Will Ospreay ve Bryan Danielson'ın hayatımda izlediğim en iyi maçlardan birini yaptıklarını gördüm! [Seyirciler Cheerlar] Keşke mutlu olduğumu söyleyebilseydim ama tekrar aşağı baktığımda ellerim yine titriyordu ve titremeler daha da kötüleşti. Titremeler daha da kötüleşti! "Bir dakika, güreşçi olmaktan gerçekten korkuyor muyum?" diye düşündüm. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar] Ve öyle de olmadı. Buraya geldiğimde, Justin Roberts'ın anonsunu duyduğumda ve az önce her birinizin benim adımı söylediğini duyduğumda-- [Seyirciler cheerlar] çok önemli bir şeyi fark etmemi sağladı. Evet, korkmuştum ama hayat bu! Hepimiz bir şeylerden korkarız. Titrememin sebebi yoksunluk çekmemdi! Bu ringe geri dönmem gerekiyordu! Bu ringe geri dönmeye nefes almaktan daha çok ihtiyacım vardı! Yaşamak bu ringde olmaktır! En iyi olarak adlandırılmak beni ateşleyen şeydi! [Seyirciler cheerlar] Ve bu beni incitti ve bundan nefret ettim, tüm en iyi şovlar, en iyi pay-per-viewlar, gezegendeki en iyi güreşçiler en iyi olmak için konuşuyor ve ben çoktan unutulmuş durumdaydım. [Seyirciler "Hayır!" diye bağırmaya başlar] Bu yüzden kendime bir söz verdim ve her birinize bir söz veriyorum: Her seçeneği tüketene kadar bu iş bitmeyecek. Eğer %10 şans, %5 şans, %1 şans varsa-- [Seyirciler cheerlar] çanta olsun ya da olmasın, Kenny Omega ile işiniz henüz bitmedi! Dünyayı değiştirmek için bir misyon beyanı yaptım-- [Seyirciler cheerlar] ve bu-- bu beni işin ikinci kısmına getiriyor. Kolostomi torbalarından bahsederken neden diğer iki bok torbasından da bahsetmiyoruz? [Seyirciler cheerlar] Matthew ve Nicholas! Bu şirkete karşı çok kaba davranıyorsunuz ve kendinizi geçmişte hiç utandırmadığınız kadar utandırıyorsunuz. Ve bunu yapabilirsiniz, bunu EVP olarak yapmakta özgürsünüz, ancak unuttuğunuz şey, başka bir EVP daha var-- [Seyirciler cheerlar] Elite'ten kovulabilirim, ancak beni EVP olarak kovamazsınız. [Seyirciler cheerlar] Bana kalırsa, birisi aksini söyleyene kadar, bu şirketteki gücün bir kısmı Best Bout Machine'e aittir! [Kazuchika Okada'nın müziği çalar ve Okada takım elbisesi ve mikrofonuyla stage'de görünür. Okada yavaşça ringe doğru yürür, ringe girer ve Omega'nın önünde durur. Kalabalık "Holy Shit!" diye bağırmaya başlar.] [COLOR=null][Japonca] Vay canına, uzun zaman oldu, Kazuchika! [İngilizce] The Rainmaker. The Best Bout Machine. Bu komik, New Japan'da biraz rekabetimiz vardı [bkz. Not]. Ne diyorsun? Bana birkaç ay ver. [Seyirciler cheerlar] Bunu burada, bir AEW ringinde çözeceğiz. [Seyirciler cheerlar] Bu fikre ne dersin?"[/COLOR] [COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Kazuchika Okada:[/COLOR][/I][/B] [/COLOR]Üzgünüm, Kenny. [Seyirciler boolar] Artık Best Bout Machine BENİM!" [Jack Perry ringe doğru koşar ve Kenny Omega'ya arkadan saldırarak onu yere düşürür. Okada ringi terk eder, ringin altından çelik bir sandalye alır ve Perry'ye doğru uzatır. Güvenlik görevlileri Perry'yi durdurmak için ringe girmeye çalışır ama Perry sandalyeyle onlara vurur. Kenny ayağa kalkar ve Perry'yi yumruklamaya başlar, ardından Perry'ye bir Snap Dragon Suplex yapar, ancak sonrasında acı içinde karnını tutar. Ayağa kalkar ve başka bir hareket yapmak için iplerden sıçrar, ancak Okada ringin dışından ayağına çelme takar ve Perry sandalyeyle onun karnına vurur. Matt ve Nick Jackson ringe koşar ve Kenny'nin kalkmasına yardım ediyormuş gibi görünerek Perry ve Okada'yı azarlar. Fakat bir anda, Omega'ya EVP Trigger yaparlar. Okada Kenny'yi tekrar ayağa kaldırmaya başlar, ancak FTR'dan Cash Wheeler ve Dax Harwood onlarla yüzleşmek için ringe koşar ve Perry, Okada ve YB ringden çıkıp stage'den çıkarlar. Sağlık personeli ringe gelir, Kenny'yi bir sedyeye koyar ve acı içinde karnını tutarken onu götürür.] [B][I]Not: [/I][/B]Kenny Omega ve Kazuchika Okada'nın New Japan'daki rekabeti 2017-2018 yılları arasında sürdü ve eleştirmenlerce beğenilen dört single maça sahip oldu. Kenny, 2018 yılının Haziran ayında NJPW Dominion 6.9 In Osaka-Jo Hall'da Okada'yı yenerek 720 günlük IWGP Heavyweight Şampiyonluğu saltanatına son verdi ve bu, şirket tarihindeki en uzun süre oldu. [MEDIA=youtube]lqu0F7NLC0g[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
"Artık Best Bout Machine BENİM" | Promo Çeviri
Menü
Giriş yap
Kayıt ol