"Sefalet İçin Hazır Değilsin" | Promo Çeviri


Başlık: "Sefalet için hazır değilsin"
Promoda Olanlar: Eddie Kingston
Tarih: 16.09.2023
Şirket: All *lite Wrestling
Şov: AEW Collision #14​


[Eddie Kingston backstage'de gözüküyor. Kamera arkasındaki ekibe seslenerek başlar]

Ne söylememi istiyorsunuz? YouTube'da bunu açıklayan bir şeyimiz yok mu? Ben ve Claudio 2000 yılına kadar geri gidiyoruz ve ne? 6 mı? 7 mi? Bu ülkeye ilk kez taşındığında mı? Ve arkadaş mı olduk? Birlikte mi yaşadık? Sonra beni sorgulamaya mı başladı? Her gün zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak neler yaşadığımı bilerek mi? Evet, istediğinizi söyleyebilirsiniz ama ben hâlâ burada dimdik ayaktayım.

Ama Claudio işini yapmamaya, bana saygı duymamaya karar verdi. Ve bunu da düzeltmeye çalışmayın, sizi siktiğimin aptalları: O yolda birçoğumuzun temizlemek zorunda kaldığı çukurlar bıraktı. Bu yüzden ondan hoşlanmıyorum, bu yüzden hala kin tutuyorum.

Bunu da düzenlemeyin: Renee [Young] bunu düzeltmem gerektiğini söyledi ve bu beni deli ediyor çünkü bunu düzeltmeye çabalıyordum. Wembley'de bunu çözebileceğimi düşündüm. Claudio ve benimle tekli bir maçın bunu düzeltebileceğini düşünmüştüm. Jon'un telefonlarına cevap vermememin bunu düzeltebileceğini düşündüm.

Ama biliyor musun Claudio? Bu her şeyi düzeltecek. İşte bu olacak. Kazanmak ya da kaybetmek umurumda değil, işte bu. Ve sen haklısın, kardeşim. Bir keresinde bana "Eddie, sen arkadaş edinmeyi bilmiyorsun. Onları elinde tutamıyorsun." demiştin. Haklısın. Çünkü herkesi kendimden uzaklaştırıyorum ve sonra da onları suçluyorum. İçimdeki hastalık bu. Bu lanetle yaşamak zorundayım. Ama bende ne var biliyor musun? Her zaman sahip olduğum bir evim.

New York her zaman benimle olmuştur. İster ilçeler olsun, ister Yonkers, ister Mount Vernon. New York'ta nereye gidersem gideyim benimdir. Orası benim evim. Arthur Ashe'ye gelip beni yenmene izin vereceğimi mi sanıyorsun? Omuzlarım yere düşmüşken beni bitirmene izin vereceğimi mi sanıyorsun? Sen aklını kaçırmışsın.

Tüm New York arkamda ve orada görüşürüz. Beni orada yenmeye çalış. Beni New York'ta yenmeye çalış. Biz orada farklıyız, kardeşim. Farklı yaratılmışız. Soğukta inşa edildik. Sefalet için yaratılmışız.

Bununla başa çıkabilir misin? Sefalet üzerine inşa edilebilir misin? Hayır, yapamazsın. Sana dünyadaki tüm övgüyü veriyorum: Sen harika bir güreşçisin. İnanılmazsın. Fiziğin var, her şeyin var. Ama sefalet için hazır değilsin. Eve hazır değilsin.

Seni New York'ta sikeceğim, orospu çocuğu. [Eddie kadraj dışına doğru yürür] İşte oldu. Şimdi onlara [sansür]'ü biplemelerini söyle.

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: