(Collision Spo.) Swerve Strickland Meydan Okuyor

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
801
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Brian Cage & Gates Of Agony ekibine saldıran şampiyon, olaylardan sonra Brian Cage'e bir AEW Dünya Şampiyonluğu Eliminator maçında meydan okudu ve şovun ilerleyen dakikalarında maç bu çarşamba olacak Dynamite'a duyuruldu. Peki sizce bu maçta bizi neler bekliyor?

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Bu ana kemer çevresinde noluyor ya? Christian ile de maçları vardı, enteresan her hafta her hafta ana kemer savunmayı doğru bulmuyorum.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
801
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bu ana kemer çevresinde noluyor ya? Christian ile de maçları vardı, enteresan her hafta her hafta ana kemer savunmayı doğru bulmuyorum.
Swerve, Christian ile hala feudda. Brian Cage'e karşı da kemer savunmayacak, Eliminator maçı yapacaklar. Yani Swerve kazanırsa değişiklik olmayacak, ama galiba Brian Cage kazanırsa Double or Nothing maçı üçlenecek.

DoN maçının üçlemesi için her türlü maç üçlü olur, bu da Christian'ın tuşlanmaması demek olur.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Swerve, Christian ile hala feudda. Brian Cage'e karşı da kemer savunmayacak, Eliminator maçı yapacaklar. Yani Swerve kazanırsa değişiklik olmayacak, ama galiba Brian Cage kazanırsa Double or Nothing maçı üçlenecek.

DoN maçının üçlemesi için her türlü maç üçlü olur, bu da Christian'ın tuşlanmaması demek olur.
Ha öyleyse tamam, kesin uclenir zaten bu maç konulduysa

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Büyük profilli bir PPV'de aman aman bir şey olmadığı sürece üçlü ana kemer maçı konmasına karşıyım ben ya, ki AEW da bence bu topa girmeyecektir.
Öteki türlü de maçı kaybederse Brian Cage çok düşüş yaşar gibime geldi, ama mneydan okumayı yapanda Swerve, bilemedim doğrusu.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
801
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Büyük profilli bir PPV'de aman aman bir şey olmadığı sürece üçlü ana kemer maçı konmasına karşıyım ben ya, ki AEW da bence bu topa girmeyecektir.
Ben maç üçlenir, Brian Cage tuş edilir diye düşündüm ama Swerve tuş edilecekse onda da sorun yoktur.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: