PPV NJPW: BOSJ 31 Genel Sohbet Konusu


KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
1,992
Beğeni sayısı
237
PG Nakit
310
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Blake Christian 3/3

dd4c53c78b8b1636a21e9ca68e4b68bf.jpg
Titan ile olan eşleşmelerinde de yenilmezse finali hayırlı olsun deriz. Ama sanki Titan kaybetmez gibime geliyor.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Beklendiği gibi Despe A bloğa liderlik ederek yarı finallere çıktı. Aswang'la Titan'ı yenen TJP de diğer yarı finalist. UE melodramında umduğum tek şey Akira'nın yıldızının parlamasıydı ama onu da sakatlığa kurban verdik malesef. Hiromu'yu yenen Ishimori de turuvanın en büyük sürpriziyle B bloğun lideri olarak yarı finale çıktı. Kaçırılmaması gereken bir maçı yok ama turnuvanın en istikrarlılarından biriydi. Douki de ilk kez 6 puanı geçerek kendi rekorunu kırdı ve hiç yenemediği Despe'ye rakip olacak finallerde.

Henare'nin dönüşü çoğu BoSJ olayından daha ilgi çekiciydi. Özellikle non-NJ tayfadan akılda kalacak şeyin Dia'nın son maçta ilk puanlarını alması felan olacak muhtemelen.

Hiromu/Robbie, Despe'nin Connors-Fujita-TJP maçlarını öneririm ama izlemeseniz de olur. Puanından bağımsız olarak Connors'ın parladığı bir turnuva oldu denebilir.

Rakip değişse de kazananın değişmeyeceğinden emin olduğumuz bir turnuva olduğundan finale Ishimori'yi istemek dışında elden bir şey gelmiyor. Douki'nin Despe'yle olan maçlarda rekoru 0-3, Ishi'deyse 0-4. İkisini de yenerek kazanacağı bir BOSJ dışı şu turnuvanın kotarılacak hiçbir tarafı yok malesef.

Dominion'daki final öncesi son BOSJ şovu yarın 12:30'da.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: