Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Smackdown
Smackdown Tartışma Konusu 10.05.2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 225271" data-attributes="member: 4"><p>Bloodline hikayesi... Her geçen gün daha da karmaşık hale geliyor, Solo Sikoa'nın Roman Reigns ile alakalı palavra sıktığı çok açık. Roman Reigns'in bu inzivası inanılmaz iyi işleniyor, kendisine dair en ufak bir iz dahi yok. Bir gün ortaya çıkacak ama ortaya çıktığında aile, senaryo nerede olacak ve geldiğinde neler değişmiş olacak o kadar merak ediyorum ki. Yani Reigns'in yapacağı return için görsel zekamı zorlayıp kafamda bir şey oluşturamıyorum, inanılmaz bir kördüğüm var burada. Hayes'in Corbin'i roll-up ile yenmesine ne gerek vardı bilemiyorum, ama böyle ufak ufak zıpırımsı bir halde işleyecekler galiba Hayes'i. Haftaya Orton'la kapışacak, gerçekten zor bir maç Hayes için. Cody'den sonra ciddi bir test maçına daha çıkıyor, burada kazanıp kaybetmesinden ziyade maç içerisindeki performansı çok önemli olacak. Cargill'in turnuva çizelgesine ne kadar dev varsa koymuşlar bilerek, Cargill'i güç merkezi olarak booklama isteği olan WWE böyle bir fırsatı da kaçırmazdı zaten... Nia Jax'e de vurup geçer Cargill ama tabi Niven kadar kolay olmaz o iş. Ana olayda ise oldukça keyifli bir maç izlediğimizi düşünüyorum. RAW'da izlediğimiz diz dramasını burada da izlemeye gerek yoktu bence ama maçın genel olarak keyif düzeyine o kadar da ket vuramadı bu durum. Buradan Styles galibiyeti beklerken Orton'ın ani RKO ile fişi çekmesi şaşırttı beni, Styles karakter yapılanmasından sonra erkenden düşüşe geçti vallahi; nasıl toparlayacağı merak konusu.</p><p></p><p>Gelecek haftaki maç kart bu şova göre daha güzel bir şov vadediyor gibi, sonuçları ortada olan turnuva maçları var. Buradan tur atlayan isimlerden de memnunum genel olarak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 225271, member: 4"] Bloodline hikayesi... Her geçen gün daha da karmaşık hale geliyor, Solo Sikoa'nın Roman Reigns ile alakalı palavra sıktığı çok açık. Roman Reigns'in bu inzivası inanılmaz iyi işleniyor, kendisine dair en ufak bir iz dahi yok. Bir gün ortaya çıkacak ama ortaya çıktığında aile, senaryo nerede olacak ve geldiğinde neler değişmiş olacak o kadar merak ediyorum ki. Yani Reigns'in yapacağı return için görsel zekamı zorlayıp kafamda bir şey oluşturamıyorum, inanılmaz bir kördüğüm var burada. Hayes'in Corbin'i roll-up ile yenmesine ne gerek vardı bilemiyorum, ama böyle ufak ufak zıpırımsı bir halde işleyecekler galiba Hayes'i. Haftaya Orton'la kapışacak, gerçekten zor bir maç Hayes için. Cody'den sonra ciddi bir test maçına daha çıkıyor, burada kazanıp kaybetmesinden ziyade maç içerisindeki performansı çok önemli olacak. Cargill'in turnuva çizelgesine ne kadar dev varsa koymuşlar bilerek, Cargill'i güç merkezi olarak booklama isteği olan WWE böyle bir fırsatı da kaçırmazdı zaten... Nia Jax'e de vurup geçer Cargill ama tabi Niven kadar kolay olmaz o iş. Ana olayda ise oldukça keyifli bir maç izlediğimizi düşünüyorum. RAW'da izlediğimiz diz dramasını burada da izlemeye gerek yoktu bence ama maçın genel olarak keyif düzeyine o kadar da ket vuramadı bu durum. Buradan Styles galibiyeti beklerken Orton'ın ani RKO ile fişi çekmesi şaşırttı beni, Styles karakter yapılanmasından sonra erkenden düşüşe geçti vallahi; nasıl toparlayacağı merak konusu. Gelecek haftaki maç kart bu şova göre daha güzel bir şov vadediyor gibi, sonuçları ortada olan turnuva maçları var. Buradan tur atlayan isimlerden de memnunum genel olarak. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Smackdown
Smackdown Tartışma Konusu 10.05.2024
Menü
Giriş yap