Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şerefe?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Layne Staley" data-source="post: 225969" data-attributes="member: 49"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]6715[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rollins, gülümsüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins: </strong>"Harika parça. Dave Grohl...Dave Grohl ile dünyaya baktığımız pencereler farklı. O, Cobain öldükten sonra üzgündü, ama sonrasında zaman geçti. Zaman aşımının bir insanda neleri onarabileceğine aklın hayalin şaşar. Onda da öyle oldu. Acı, zaman aşımına uğradı ve kabuk sökülüp atıldı. Belki iz bıraktı, ama günün sonunda geçti. Grohl, ölenle ölünmeyeceği fikriyle yüzleşti, belki de kocaman bir boy aynasında bu hesaplaşmayı defalarca yaptı, ama yendi. İlerledi, devam etti, farklı bir şey inşa etti. William Goldsmith ile tanıştı, Taylor Hawkins ile tanıştı, isimlerin bir önemi yok. Tuğla üzerine tuğlalar koymaya devam etti. İşte beni onunla ayıran şey bu. Beni geçmişimden de ayıran şey bu Phil. Ben, bu hikayede B, C, D planları yapan o eski "Mimar" değilim. Yalnızca bir projem var, ve eğer tutmazsa...ki tutacak...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mekandan ayrılmak üzere oturduğu yerden ayağa kalkıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins: </strong>"Onu, kendimi, herkesi, inşa ettiği...gerekirse inşa ettiğim her şeyi, ama her şeyi, kendimle beraber cehennemin dibine doğru iterek yıkacağım bir molozun altında bırakacağım. Belki de güneşe doğru, bir kara delik gibi. Altın anahtar diyip durmuştum değil mi?"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Barmene doğru eğilip kulağına bir şeyler fısıldıyor, ve Punk'a dönüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> "Benim altın anahtarım da bu. Beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rollins, bu sözlerinden sonra ceketini giyip mekandan ayrılırken mekanın müziği son kez değişiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]3mbBbFH9fAg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Biz ise, son kez Punk'a çeviriyoruz kafamızı.</p> <p style="text-align: center">[USER=59]@jaques[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layne Staley, post: 225969, member: 49"] [CENTER] [ATTACH type="full" width="525px" alt="1715548713480.png"]6715[/ATTACH] Rollins, gülümsüyor. [B]Seth Rollins: [/B]"Harika parça. Dave Grohl...Dave Grohl ile dünyaya baktığımız pencereler farklı. O, Cobain öldükten sonra üzgündü, ama sonrasında zaman geçti. Zaman aşımının bir insanda neleri onarabileceğine aklın hayalin şaşar. Onda da öyle oldu. Acı, zaman aşımına uğradı ve kabuk sökülüp atıldı. Belki iz bıraktı, ama günün sonunda geçti. Grohl, ölenle ölünmeyeceği fikriyle yüzleşti, belki de kocaman bir boy aynasında bu hesaplaşmayı defalarca yaptı, ama yendi. İlerledi, devam etti, farklı bir şey inşa etti. William Goldsmith ile tanıştı, Taylor Hawkins ile tanıştı, isimlerin bir önemi yok. Tuğla üzerine tuğlalar koymaya devam etti. İşte beni onunla ayıran şey bu. Beni geçmişimden de ayıran şey bu Phil. Ben, bu hikayede B, C, D planları yapan o eski "Mimar" değilim. Yalnızca bir projem var, ve eğer tutmazsa...ki tutacak... Mekandan ayrılmak üzere oturduğu yerden ayağa kalkıyor. [B]Seth Rollins: [/B]"Onu, kendimi, herkesi, inşa ettiği...gerekirse inşa ettiğim her şeyi, ama her şeyi, kendimle beraber cehennemin dibine doğru iterek yıkacağım bir molozun altında bırakacağım. Belki de güneşe doğru, bir kara delik gibi. Altın anahtar diyip durmuştum değil mi?" Barmene doğru eğilip kulağına bir şeyler fısıldıyor, ve Punk'a dönüyor. [B]Seth Rollins:[/B] "Benim altın anahtarım da bu. Beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim." Rollins, bu sözlerinden sonra ceketini giyip mekandan ayrılırken mekanın müziği son kez değişiyor. [MEDIA=youtube]3mbBbFH9fAg[/MEDIA] Biz ise, son kez Punk'a çeviriyoruz kafamızı. [USER=59]@jaques[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şerefe?
Menü
Giriş yap