Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şerefe?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Layne Staley" data-source="post: 225079" data-attributes="member: 49"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]6672[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth gülümsüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> "Chris Cornell'i severim. Bundan yıllar önce çok yakın olduğum biri vardı. Seattle'ın dört atlısına hayrandı. En çok da Alice In Chains'e. Ruh hastası herif o kadar takık derecede bir hayranlık besliyordu ki, doğan kardeşinin ismini Jerry Cantrell'e ithafen "Jerry" koydurmuştu. O herif, bana aynadaki yansımam kadar benziyordu. Dinle, abartmıyorum, sanki başka bir evrendeki kendimmiş gibi hissettiriyordu. Haber de alamadım sonraları ondan. Çok benziyorduk. Bilmiyorum. Belki de bendim. - (<em>martini'den bir yudum daha alıyor) - </em>Dalga geçiyorum. Gördüklerinin, duyduklarının seni şüphe içerisine düşürmesini istemem Phil. Aklımın tahterevallisinde nasıl bir denge tutturmam gerektiği konusunda problemler yaşamıyorum. Aksine, ne istediğimi, neyin uğruna buraya geldiğimin o sahneyi paylaştığımız onlarca heriften çok daha bilincindeyim. Bak, benim hayatım boktan bir ekonomi dersi değil. Öyle ki, aklımın tuvalinde "kendini gerçekleştirmenin" son noktası olarak ne bir ana olay, ne de bir unvan kurgulamıyorum. Dolayısı ile Chamber da, kemer de, umrumun çok uzağında. Ben, saygılı bir adamım Phil. Cody Rhodes'a bile bu şirkette benden daha çok saygı duyan bir adam olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden bunları ofansif bir ağızla söylemiyorum. Her şeyin nasıl ilerleyeceğini, nasıl sonlanacağını biliyor olarak o ringe çıktım. Bunu biliyoruz, seni orada isteseydim bitirebilirdim. Bunu istemedim, çünkü seninle yollarımız ayrı şeritlerden devam ediyor. O bilet, senin ihtiyacındı. Benim değil. Bunlar senin için önem arz ediyor olabilir. Yalnızca...benim için etmediğini söylemeye çalışıyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Barmene dönüyor,</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins: </strong>"İnanır mısın, ömrümde canım hiç şu an olduğu kadar bayat kahve çekmemişti. Bir kupa da bana doldurur musun rica edersem?"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Barmen, arkasını dönerek başka bir müşteriye kahve dolduran iş arkadaşına sesleniyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Barmen:</strong> "Mimar'a da bir kupa doldur."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth, kafasını öne doğru sallayarak teşekkür ettikten sonra, Punk'a doğru dönerek konuşmasını sürdürüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> "Benim doğrularım var, ve ekran karşısında elimde bir mikrofonla niye burada olduğum konusunda boğaz parçalayıp durmak artık kabak tadı vermeye başladı, ki boğaz parçalamak istiyor olsaydım grunge kahramanı olurdum, ama inan bu taraklarda hiç de bezim yok. Bir derdim olmadığı gibi, bunu paylaşabileceğim bir ortak, içimdekileri dökebileceğim birilerinin arayışı içerisinde olduğum da yok. Sen, ben olmaya biraz uzaksın, ama bazı noktalarda benziyor olabiliriz. Senin de doğruların var. Kendimdeki arzu ve tutkuyu sende de görebiliyorum. Sana saygı duyuyorum. Bu yüzden buraya geleceğini biliyor olarak seni çağırdım. Ben kendimi zaten yeterince açıkladım. Asıl sen, sen neyi istiyorsun? kimi istiyorsun? neden istiyorsun Phil? amacın ne?"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu sırada mekanda müzik tekrar değişiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]iGw6gWNh3qQ[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layne Staley, post: 225079, member: 49"] [CENTER] [ATTACH type="full" width="593px" alt="1715386835812.png"]6672[/ATTACH] Seth gülümsüyor. [B]Seth Rollins:[/B] "Chris Cornell'i severim. Bundan yıllar önce çok yakın olduğum biri vardı. Seattle'ın dört atlısına hayrandı. En çok da Alice In Chains'e. Ruh hastası herif o kadar takık derecede bir hayranlık besliyordu ki, doğan kardeşinin ismini Jerry Cantrell'e ithafen "Jerry" koydurmuştu. O herif, bana aynadaki yansımam kadar benziyordu. Dinle, abartmıyorum, sanki başka bir evrendeki kendimmiş gibi hissettiriyordu. Haber de alamadım sonraları ondan. Çok benziyorduk. Bilmiyorum. Belki de bendim. - ([I]martini'den bir yudum daha alıyor) - [/I]Dalga geçiyorum. Gördüklerinin, duyduklarının seni şüphe içerisine düşürmesini istemem Phil. Aklımın tahterevallisinde nasıl bir denge tutturmam gerektiği konusunda problemler yaşamıyorum. Aksine, ne istediğimi, neyin uğruna buraya geldiğimin o sahneyi paylaştığımız onlarca heriften çok daha bilincindeyim. Bak, benim hayatım boktan bir ekonomi dersi değil. Öyle ki, aklımın tuvalinde "kendini gerçekleştirmenin" son noktası olarak ne bir ana olay, ne de bir unvan kurgulamıyorum. Dolayısı ile Chamber da, kemer de, umrumun çok uzağında. Ben, saygılı bir adamım Phil. Cody Rhodes'a bile bu şirkette benden daha çok saygı duyan bir adam olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden bunları ofansif bir ağızla söylemiyorum. Her şeyin nasıl ilerleyeceğini, nasıl sonlanacağını biliyor olarak o ringe çıktım. Bunu biliyoruz, seni orada isteseydim bitirebilirdim. Bunu istemedim, çünkü seninle yollarımız ayrı şeritlerden devam ediyor. O bilet, senin ihtiyacındı. Benim değil. Bunlar senin için önem arz ediyor olabilir. Yalnızca...benim için etmediğini söylemeye çalışıyorum. Barmene dönüyor, [B]Seth Rollins: [/B]"İnanır mısın, ömrümde canım hiç şu an olduğu kadar bayat kahve çekmemişti. Bir kupa da bana doldurur musun rica edersem?" Barmen, arkasını dönerek başka bir müşteriye kahve dolduran iş arkadaşına sesleniyor. [B]Barmen:[/B] "Mimar'a da bir kupa doldur." Seth, kafasını öne doğru sallayarak teşekkür ettikten sonra, Punk'a doğru dönerek konuşmasını sürdürüyor. [B]Seth Rollins:[/B] "Benim doğrularım var, ve ekran karşısında elimde bir mikrofonla niye burada olduğum konusunda boğaz parçalayıp durmak artık kabak tadı vermeye başladı, ki boğaz parçalamak istiyor olsaydım grunge kahramanı olurdum, ama inan bu taraklarda hiç de bezim yok. Bir derdim olmadığı gibi, bunu paylaşabileceğim bir ortak, içimdekileri dökebileceğim birilerinin arayışı içerisinde olduğum da yok. Sen, ben olmaya biraz uzaksın, ama bazı noktalarda benziyor olabiliriz. Senin de doğruların var. Kendimdeki arzu ve tutkuyu sende de görebiliyorum. Sana saygı duyuyorum. Bu yüzden buraya geleceğini biliyor olarak seni çağırdım. Ben kendimi zaten yeterince açıkladım. Asıl sen, sen neyi istiyorsun? kimi istiyorsun? neden istiyorsun Phil? amacın ne?" Bu sırada mekanda müzik tekrar değişiyor. [MEDIA=youtube]iGw6gWNh3qQ[/MEDIA][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şerefe?
Menü
Giriş yap