RPG Again, Again and Again


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
3
Mesajlar
26
Beğeni sayısı
21
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Dev ekran açılıyor ve Chris Brookes konuşmaya başlıyor.

Backstage Talk.gif
Evet PGW Universe sizi duyabiliyorum. İlk Payback’ten kaybederek çıktım. Burada belki de size anlattıklarımın boş olduğunu arkasını dolduramadığımı düşünüyorsunuz. Hayır hayır hayır bir kere yenildim diye burada bırakacağımı düşünenler. Bırakmayacağım, buradayım. Size geçen hafta anlattığım gibi İngiltere’nin çöplük sokaklarında bir sürü çöküş yaşadım. O sokaklarda hiçbir zaman çıkış olmuyordu her zaman çöküş çöküş ve tekrar çöküş. Ben oralardan çıktım, oralardan çıktıktan sonra en yükseğide gördüm oradayken en aşağıyı da. Samoa Joe’yu elimden kaçırdığım bir maç yüzünden yükselişimi durdurmayacağım.

Buraya adımımı attım ve gerçekten iyi bir şansla karşılaştım. Bunu değerlendiremedim ancak bundan sonrası için tüm arka alanın ensesinde olacağım. Daha sabırlı şekilde adımlarımı atacağım. İngiltere’den çıkan bir istisna olarak burada olacağım. O rezil sokaklardan çıkan istisna olarak burada olacağım ama burada olurken sadece Chris Brookes olarak değil, tüm İngiltere’nin pisliğiyle burada olacağım. Sabırlı ama her yönden ekmeğini taştan çıkaracak kolay fırsatlarla değil; yavaş yavaş, teker teker kazıyarak gelerek burada olacağım.Gerekirse tekrar,tekrar ve tekrar başarısız olacağım ancak elbet sizin tüm ''top guy''larınızı önümde diz çöktüreceğim o günü hepiniz göreceksiniz. Tüm sertliğimle tüm yumruklarımla tüm yeteneklerimle tüm PGW’ya karşı olmaya geliyorum.

Tüm yaşadığım acıları, tüm pislikleri ringe taşıdığımda burada kimse karşımda duramayacak ve sizler seyirciler, hassas olanlar televizyonun başından uzak durun çocuklarınızı da uzaklaştırın. PGW Hazır olun, CHRIS BROOKES dönemi başlıyor.
Dev ekran kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: