1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin Komisyon Kurulacak!

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bir Galatasaray taraftarı olarak umarım Fenerbahçe talep ettiği tüm şampiyonlukları hanesine yazdırır. Değil 29 gerekirse 39 şampiyonluk sahibi oldukları tescillensin ve her sene bu konuyu gündeme getirerek mide bulandırıp baş ağrıtmayı bıraksınlar.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Doğru bir hamle. Galatasaraylı babamdan alıntı yapıyorum:

“Ya Fenerbahçe’ye 9 şampiyonluk 2 yıldız eklesinler, ya Beşiktaş’tan 2 şampiyonluk 1 yıldız silsinler.”

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Bravo İbanoğlu, paralar yattı mı?

Doğru bir hamle. Galatasaraylı babamdan alıntı yapıyorum:

“Ya Fenerbahçe’ye 9 şampiyonluk 2 yıldız eklesinler, ya Beşiktaş’tan 2 şampiyonluk 1 yıldız silsinler.”
JK'nin o 2 şampiyonluğun konuyla alakası yok. Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına gitmişsin. Zaten Fenerbahçe'nin şampiyonluklarının varlığıyla ilgili bir mevzu yok. Mevzu bu şampiyonlukların Türkiye'yi temsil edip etmediği sorusu.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Valla kabul edilip edilmemesi beni gram ilgilendirmiyor, fakat sayılıyorsa sayılsın artık yoksa her sene bu muhabbet devam edecek. Böylelikle Göztepe, Ankaragücü falan da şampiyonluk almış olur.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Bravo İbanoğlu, paralar yattı mı?

JK'nin o 2 şampiyonluğun konuyla alakası yok. Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına gitmişsin. Zaten Fenerbahçe'nin şampiyonluklarının varlığıyla ilgili bir mevzu yok. Mevzu bu şampiyonlukların Türkiye'yi temsil edip etmediği sorusu.

2 kere oynanan Federasyon Kupasına sadece İstanbul, İzmir ve Ankara takımları katılmışken Fenerbahçe’nin sayılmasını istediği senelerde Eskişehir, Mersin, Balıkesir, Adana, Diyarbakır gibi şehirlerden takımlar elemelerden tutun finallere kadar her aşamada katılmış. Hadi bunu geçelim, 1959’dan sonra sayılan ligin ilk 8 senesinde İstanbul, İzmir, Ankara harici gelen 1 takım (Adana Demirspor) var sadece.

Dediğim gibi objektif gözle baktığını düşündüğüm birinden alıntı yaptım. Olay Beşiktaş haksız şampiyonluk aldı demek değil. O veriliyorsa o da verilmeli. Eğer biz 1959’da tam profesyonelleştik deniyorsa kimseye esnetme yapılmamalı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: