RPG Hissetmiyorum


Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Kameralar bir gece yarısı denize bakan bir bankın önünde açılır. Bankta Harland oturmaktadır.

DBJS9UaXYAA2QD-.jpg
harland-parker-boudreaux.jpg


Harland: Acı çekiyorum. Ne olduğunu çözemediğim bir acı. Acının anlamını anlamakta güçlük çekiyorum. Acı nedir ki? Serçe parmağını masaya vurmak mıdır? Kaynar suyun eline dökülmesi midir? Yanan bir evin içinde kıvılcımların üstüne sıçraması mıdır? Kaldırdığın ağırlıkların vücudunu yakması mıdır? Kahpe patronunun çok sevdiğin işini elinden alması mıdır? Eski dostunu fahişe kılıklı kölesiyle görmek midir? Kazanmayı arzuladığın maçtan atılıp elenmek midir? Çalıştığın yerde hoşuna giden kadının sana "Git kendini s*k" diyerek kafana domates fırlatıp kalbini kırması mıdır? Kumarda kazandığını sanarken bir anda her şeyini kaybetmek midir? Bir mezar taşının içine kapatılıp üstüne toprak atıldıktan sonra nefessiz kalmak mıdır?

Tanrı beni lanetledi!
Tanrı beni lanetledi!
Tanrı beni LA NET LE Dİ!

Ne yapılırsa yapılsın hissetmeyeceğim! Benim acım bu! Acıyı hissedemiyorum! Lanet olsun anlayamıyorum! Acı nedir ki? Tanrı beni acı hissetmeyen bu lanet vücudun içine yerleştirdi ama neden!? Ben neden diğer insanlardan farklıyım! NEDEN! Beni neden bir canavar olarak yarattın TANRIM! NEDEN! Neden yaşıyorum b...

??: Hey işte orada! Eczanedeki tüm göz damlalarını çalan adam!

hna2968.jpg


Harland oturduğu banktan ayağa kalkar ve arkasını döner. Arkasında 3 tane laboratuvar önlüklü beyzbol sopalı eczane çalışanı vardır. Yerde de bir çok göz damlası şişeleri. İçleri boş tüm şişeler kapakları açılmış ve yere dökülmüş.

Çalışanlardan biri: Seni ucube! Tüm göz damlalarını yağmaladın! Onlar kaç para sen biliyor musun!? Bunun acısını canınla ödeyeceksin!

Sopayla Harland'a vurur. Fakat bu Harland'a işlemez! Harland onu tutar ve banka doğru fırlatır. Adam banka çarpıp bankla birlikle devrilir. Diğer adamlar ikisi birden Harland'a aynı anda vururlar fakat Harland'a işlemez. Harland ikisini de boğazlarından tutar ve hızla suya fırlatır!

20211214_NXT_harlanraaj--e91da3fb5e8dfd7c129ee170d93e5391.jpg


Harland hızla oradan uzaklaşır.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: