PPV Backlash: France Spoiler | Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Maça JD Mcdonadgh ve Finn Balor geliyor. JD Mcdonadgh Damian tuş olacakken ayağını iplere koyarak kurtarıyor. Maçın sonunda da Damian Jey'e Turnbuckle'ın Üstünden South of Heaven vuruyor tuşa gidiyor ve kazanıyor.

Maçtan sonra McDonagh ve Balor Jey'e saldırır. Priest onları uzaklaştırır ama Balor hâlâ Jey'e vurmaya devam eder. Priest Balor'u iter ama McDonagh araya girer ve olayları yatıştırır

 

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Katılım
5 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
63
Beğeni sayısı
27
PG Nakit
300
Önce RAW'da Dominik'in Liv ile aynı odadan çıkması, sonra Priest'in hayvan gibi face turn sinyalleri vermesi... Çok net bir çöküşe gidiyor Judgment Day, keyifle izleyeceğiz bakalım. Jey Uso da buradan muhtemelen Bloodline hikayesine geri dahil olmaya başlar yavaştan
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Baba şu Judgment Day belasından KURTARIN bizi artık Allah, Muhammed, İsa, Davud kim varsa artık devreye girsin bizi şu beladan kurtarsın. Her parmaklarının olduğu maçta aynı şeyler yaşanıyor birebir, ne eksik ne fazla. Şu Balor & Priest gerilimini 8 aydır işkence niyetine yedire yedire izletiyorlar bizi, günün sonunda hala durum aynı. Adamlar kısır döngüye girdiler ve bize de bunu izletiyorlar şaka gibi. Şu ekibi çil yavrusu gibi darmadağın edin de lütfen kurtulalım artık ya, Damian Priest gibi muhteşem bir şampiyonluk izletebilecek bir adama da gölge düşürüyorlar. Şu adamdan şahane bir babyface şampiyon performansı gelsin artık.
 

Kero

fesuphanallah
Katılım
2 Tem 2023
Konular
384
Mesajlar
5,016
Beğeni sayısı
640
PG Nakit
75
1
Jey Uso bi an alacak sandık heyecanlandık, ama JD Roman Reigs olayları gibi korudu Priest'i. Bu beraber oldukları son şovdu, King Of Ring'e kalmadan haftalık şovda ihanet gerçekleşir.
 
Üst
Click here to login using your socials account