RPG NOW, PGW Fark Etmez


Ensiferum

wyatt
Katılım
4 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
1,822
Beğeni sayısı
491
PG Nakit
0
WYATT!

Işıklar sönüyor.



uBYmGjp.gif


Elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt, sağında Braun Strowman ve solunda Erick Rowan'la beraber girişte görünüyor. The Wyatt Family ringe ilerliyor, Bray içerideki sandalyesine kurulduktan sonra bir süre sallanıyor. Ardından lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor ve elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.

Bizi özlediniz mi?

Seyircilerde büyük bir yuhalama, Bray Wyatt'ın yüzünde ise büyük bir gülümseme hakim. "You Suck" tezahüratlarına karşı Erick Rowan maskesiyle başını hafifçe yana eğiyor.

IbpcYk.gif


Putlarınızı eritmeye geldik. Düğününüzü, cenazeye çevirmeye geldik. Ve pek hoş gelmedik adamım. Bizi buraya atan rüzgar, neşeli günlerin hatırasından ziyade yıkılmış bir binanın tozundan oluşuyordu. Beni bilirsiniz, dilediğim şeyi yaparım ve bunu yaparken de nasıl bir organizasyonun çatısı altında yaptığım umurumda olmaz. Kontrat, sahip, şirket tanımayan bir felsefe benimkisi. Aranızda, bunu farklı bir yolla da olsa takdir eden insanlar var.. Bu iplerin arasında gerçekleşenleri "sanat" olarak adlandıran, buraya çıkıp sizi eğlendirmek için şarlatanlık yapan diğer delikanlıların hikayelerine kendilerini fazlaca kaptıranlar var. Çocuğunuzu peşinize katıp buraya geliyorsunuz... soranlara oğlunuzu eğlendirmek istediğinizi söylüyorsunuz ama aslında bağımlısınız adamım. Burada timsah gözyaşı döken adamlarla hüzünleniyor, burada size ait olmayan bir zafere tanık olduğunuzda bir şey başarmış gibi seviniyorsunuz. Çünkü, hastasınız. PGW ya da NOW fark etmez, hepiniz hasta adamlarsınız ve ben sizi tedavi etmek için görev icra eden bir baytarım. Hepinize ihtiyaç duyduğunuz dozda vereceğim, ne az ne de fazla. Sadece arkanıza yaslanın, kolunuzu açın ve kendinizi Bray amcanızın şefkatli kollarına bırakın. Ve unutmayın, burada benim icra ettiğim şey dışında hiç bir savaştan bir galip, hiç bir notadan şaheser çıkmaz. Geçtiğimiz iki haftada geride bıraktığımız olaylar, benim görmezden geldiğim çizgilerin gittikçe belirgin hale geldiğinin habercisi. Prestige Grand Wrestling... New World Order Wrestling... Bütün bunların ne anlamı var? Ve buradakiler, kendileri olmadan vücut bulamayacak kavramlara aidiyet hissediyorlar. "Biz PGW'ciyiz" diyorlar.. Ya da "biz NOW'u temsil ediyoruz". (Wyatt sırıtıyor.) Ben hiç bir şeyi temsil etmiyorum. Ben, aradan 11 sene geçmesine rağmen hala onları arkadan düzme tehlikesi teşkil ettiğimi bilen arka alandaki diğer delikanlıların korkusunu temsil ediyorum. Onlardan çok daha güçlü olduğumu ve Wrestlemania yolunda bana karşı bir şansları olmadığının farkındalar. Ve burada, bir sakinden çok bir misafir gibi görüldüğümün farkında olarak karşınıza çıkıyorum. İçlerinden çoğunun kafasından şu düşünce geçiyor: "bu adam yine nereden çıktı, ne güzel eğleniyorduk". Adımı lanetlerle, küfürlerle ve gizli bir alayla anıyorlar. Çünkü karşı karşıya geldiğimizde onları silindir gibi ezip geçebileceğimi biliyorlar. Şimdilik. Burada olup bitenlerle ilgili sizinle aynı duygu ve düşünceleri paylaşmadığımız aşikar, ama bir konuda hemfikiriz: Wrestlemania'ya ilerlerken; iddialar da büyür, savaşlar da büyür. Ve ben savaş büyürken Aleister Black'le tutuşacağım bir köy kavgasından ziyade, savaş alanına bodoslama dalıp miğferi en parlak kelleleri almaya hevesliyim. Christopher Daniels, Velveteen Dream, hiç fark etmez. En iyisi olduğunu düşündüğünüz adamları verin. Verin ki onların akciğerlerini deşip, PGW'nin aslında ben izin vermeden nefes bile alınamayacak bir fanustan ibaret olduğunu tüm dünyaya ispat edeyim.

Wyatt sandalyesinde sallanırken bacak bacak üstüne atıyor ve arenanın tavanına bakıyor.

Yakın zamanda, savaşarak almış olduğumuz unvanlar gasp edildi. Ve bizler de alınan karara saygı duyarak görevli dostlarımıza unvanlarımızı dostane bir tavırla teslim ettik. Aslında bütün bunlar bir müsamereden ibaret adamım. Dokunmadıkları tek bir adam var ve o adamın ayıklanamasının tek sebebi de, PGW'nin zirvesi olarak görülen iki adamın arasındaki kördöğüşünde yem olarak kullanılmaktan ibaret. Chris Jericho, bunu öngöremeyecek kadar cahil ve ahmak bir adam. Ama bugün, bizim şampiyonluk titrimiz bizden sökülmüşken ve ona sahnelerin en büyüğü ikram edilirken; spot ışığının üstüne düşürülmesinin gerçek amacını hala daha göremediyse bu, onun da kemerimizi gasp edenlerin maşası olduğunu gösterir. Evlat, kumdan bir kaleye bayrak dikiyorsun ve bizlerden bunun bir şato olduğuna inanmamızı bekliyorsun. Seni kafesteki bir maymun gibi kullanıp kenara atacaklar. Wrestlemania için birbirine söz veren o iki soytarının da tek gayesi, Dwayne'in yürüttüğü aşağılama kampanyasına bir çentik daha atmak. PGW denen bu ağılda, Trios unvanlarını Wyatt Ailesi'nden söküp alabilecek bir tane adam var mı sanıyorsun? (Wyatt sandalyesinde öne doğru kaykılıyor.) Ama bizi gasp edip sende o altını bırakmalarının tek sebebi, NOW bünyesinde bulunan ve PGW'de mağlup edebileceklerini iyi bildikleri tek adam sensin. Çok iyi olduğun için değil, zayıf halka olduğun için seçildin. Biz ise, PGW'de o Trios altınlarını elimizden alabilecek kimse olmadığı için soyulduk. Eğer NOW çöplüğünden seçip çıkarttıkları adam sen değil, ben olsaydım ringde seni alaşağı edip unvanını çiğnettiğin adamlar gözlerime bakmaya dahi cesaret edemezdi. Ama dert değil. Daha büyüklerini, daha iyilerini alacağız. Size söylemek istediğim şey şu madamlar ve mösyöler: Buraya dışarıdan gelmiş gibi görünebilirim, ama ben ringdeki vahşetin yaşandığı her ülkede yetişen bir ağaç gibiyim. Köklerimizi yeniden saldık... ve şu an şartların olgunlaşmasını bekliyoruz. Gelecekte neler olacağı sizin için bilmece misali. Ama ben bir şeyi net bir şekilde bilmenizi istiyorum: Wrestlemania'da son ayakta kalan adam Bray Wyatt olacak. Ya da PGW bünyesindeki kimse bir daha ayakta duramayacak. Follow...

Seyircilerin yuhalamaları arasında "the buzzards" şeklinde Wyatt'ın lafını tamamlayanları nadiren de olsa duyuyoruz. Far From Any Road arenada yankılanırken kameralar kapanıyor.


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: