Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 98411" data-attributes="member: 4"><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">NXT: No Mercy</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(204, 204, 204)">Baron Corbin vs. Bron Breakker: </span></strong>Sonucunun şaşırtması itibariyle bir miktar artı yazsa da zaten beklentimin olmadığı ve o doğrultudan da sapmayan bir maçtı. İçinde Baron Corbin’in olduğu bir maçtan 3-4 kişilik bir maç olmadığı sürece pek bir beklenti oluşturulmaması gerekir zaten. Üzerine söylenecek bir şey yok, ortalama bir maçtı, sonucunun şaşırtıcılığı puanımın artmasına azıcık etki etti. | <em>**3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(204, 204, 204)">NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu - Dominik Mysterio (ş) vs. Trick Williams:</span></strong> Bu da sonucuyla şaşırtması açısından artı yazdığım bir maç oldu. Genel olarak çok da kötü geçmeyen ama üst seviyelere de çıkmayan bir maç oldu, kartın kalanına bakılınca da bu maça verilebilecek maksimum zamanı vermişler zaten. E bir de Dominik’in “3 yumruk 2 tekme hop ben kaçtım” stili güreşmesi de zaman yediği için o zaman içerisinde alınabilecek verim de düşüyor. Maçın sürpriz sonucundan ise gayet memnunum, uzun süre sonra gerçekten iyi bir saltanat izleyeceğiz gibi duruyor bu kemer etrafında. | <em>***1/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(204, 204, 204)">NXT Tag Team Şampiyonluğu - The Family (ş) vs. Angel Garza & Humberto Carillo vs. The Creed Brothers vs. Out The Mud:</span></strong> Gecenin en beğendiğim maçlarından birisi oldu. Tony’nin sakatlığı ilk başta unscripted sanmıştım, o derece güzel sattı o işi. Her ne kadar sonu klişe bir hikayeye evrilmiş olsa da işlenişi iyi olduğu için beni çok bozmadı. Onun dışında Garzaların performansını çok beğendim ben maçta, bu performans onları kemer potasının etraafında tutacaktır, hatta sıradaki şampiyonlarımız bile olabilirler. Biz tag team wrestlingden razıyız aga, içinde kaliteli takımların olduğu herhangi bir maçın kötü geçme ihtimali sıfır. Biraz da zaman verildi mi böyle keyifli maçlar izliyoruz işte. | <em>****</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(204, 204, 204)">NXT Şampiyonluğu - Carmelo Hayes (ş) vs. Ilja Dragunov:</span></strong> GAB’deki maçın seviyesinde olmasa da o seviyeye yakın bir maçtı. Normalde Dragunov gibi her maç drama queen takılan güreşçiyi pek sevmem ama bu tavırlar Dragunov’a öyle bir yakışıyor ki gerçekten hiçbir şey diyemiyorum. Bir adam çıktığı her maçta hakkını tastamam vererek güreşemez ya, güreşmek de değil resmen bu sporu yaşıyor Dragunov. Ringde o hissiyatı alıyorsun yani. Bu açıdan, Dragunov’un maçlarında maç içi hikaye oluşturmak gerçekten çok kolay. Şimdilerde Shawn Michaels, Dragunov ana kadroya geçtiğinde ise Triple H ve kreatif ekibi, Dragunov’un bu özelliğinden dolayı gerçekten çok şanslı. David vs. Goliath da çıkarırsın, Dragunov’u dominant da booklarsın, her yere çekersin yani bu adamı. Carmelo’nun da ring içine parantez açayım bu arada, spotfestlikten biraz daha sıyrılıp daha oturaklı bir ring içi oluşturursa bu çocuktan da olur. Mikrofonu ve karizması da hiç fena değil. Yeni NXT jenerasyonu gümbür gümbür geliyor valla… | <em>****1/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(204, 204, 204)">NXT Kadınlar Şampiyonluğu İçin Extreme Rules Maçı - Becky Lynch (ş) vs. Tiffany Stratton:</span></strong> Tam manasıyla spor eğlendim dediğim bir maç oldu. Beklentimi karşıladılar her açıdan. Becky’nin alışveriş arabası hikayesi şahaneydi, Barbie bebek referansına fena yükseldik bir de. Ayrıca Tiff de manyak manyak işleriyle beni mest etti, bariyere LuaLua şekli taklayla Becky’i gömünce mahvolduk mesela. Ama Becky ona da no sell atmasın be abi. Charlotte’ta da bu abartılı no sell işinden hoşlanmıyordum, aynısını şimdi Becky’e de yapıyorlar. Bu durum maçtan biraz puan kırmama sebep oldu açıkçası. Ama Tiffany, WWE’nin bu maç özelinde kendisini tabi tuttuğu sınavdan bence kesinlikle geçti. Performansını gerçekten çok beğendim, ah bi de o Swanton’da masa kırılsaydı… | <em>****1/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 98411, member: 4"] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(250, 197, 28)]NXT: No Mercy[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Baron Corbin vs. Bron Breakker: [/COLOR][/B]Sonucunun şaşırtması itibariyle bir miktar artı yazsa da zaten beklentimin olmadığı ve o doğrultudan da sapmayan bir maçtı. İçinde Baron Corbin’in olduğu bir maçtan 3-4 kişilik bir maç olmadığı sürece pek bir beklenti oluşturulmaması gerekir zaten. Üzerine söylenecek bir şey yok, ortalama bir maçtı, sonucunun şaşırtıcılığı puanımın artmasına azıcık etki etti. | [I]**3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu - Dominik Mysterio (ş) vs. Trick Williams:[/COLOR][/B] Bu da sonucuyla şaşırtması açısından artı yazdığım bir maç oldu. Genel olarak çok da kötü geçmeyen ama üst seviyelere de çıkmayan bir maç oldu, kartın kalanına bakılınca da bu maça verilebilecek maksimum zamanı vermişler zaten. E bir de Dominik’in “3 yumruk 2 tekme hop ben kaçtım” stili güreşmesi de zaman yediği için o zaman içerisinde alınabilecek verim de düşüyor. Maçın sürpriz sonucundan ise gayet memnunum, uzun süre sonra gerçekten iyi bir saltanat izleyeceğiz gibi duruyor bu kemer etrafında. | [I]***1/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NXT Tag Team Şampiyonluğu - The Family (ş) vs. Angel Garza & Humberto Carillo vs. The Creed Brothers vs. Out The Mud:[/COLOR][/B] Gecenin en beğendiğim maçlarından birisi oldu. Tony’nin sakatlığı ilk başta unscripted sanmıştım, o derece güzel sattı o işi. Her ne kadar sonu klişe bir hikayeye evrilmiş olsa da işlenişi iyi olduğu için beni çok bozmadı. Onun dışında Garzaların performansını çok beğendim ben maçta, bu performans onları kemer potasının etraafında tutacaktır, hatta sıradaki şampiyonlarımız bile olabilirler. Biz tag team wrestlingden razıyız aga, içinde kaliteli takımların olduğu herhangi bir maçın kötü geçme ihtimali sıfır. Biraz da zaman verildi mi böyle keyifli maçlar izliyoruz işte. | [I]****[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NXT Şampiyonluğu - Carmelo Hayes (ş) vs. Ilja Dragunov:[/COLOR][/B] GAB’deki maçın seviyesinde olmasa da o seviyeye yakın bir maçtı. Normalde Dragunov gibi her maç drama queen takılan güreşçiyi pek sevmem ama bu tavırlar Dragunov’a öyle bir yakışıyor ki gerçekten hiçbir şey diyemiyorum. Bir adam çıktığı her maçta hakkını tastamam vererek güreşemez ya, güreşmek de değil resmen bu sporu yaşıyor Dragunov. Ringde o hissiyatı alıyorsun yani. Bu açıdan, Dragunov’un maçlarında maç içi hikaye oluşturmak gerçekten çok kolay. Şimdilerde Shawn Michaels, Dragunov ana kadroya geçtiğinde ise Triple H ve kreatif ekibi, Dragunov’un bu özelliğinden dolayı gerçekten çok şanslı. David vs. Goliath da çıkarırsın, Dragunov’u dominant da booklarsın, her yere çekersin yani bu adamı. Carmelo’nun da ring içine parantez açayım bu arada, spotfestlikten biraz daha sıyrılıp daha oturaklı bir ring içi oluşturursa bu çocuktan da olur. Mikrofonu ve karizması da hiç fena değil. Yeni NXT jenerasyonu gümbür gümbür geliyor valla… | [I]****1/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NXT Kadınlar Şampiyonluğu İçin Extreme Rules Maçı - Becky Lynch (ş) vs. Tiffany Stratton:[/COLOR][/B] Tam manasıyla spor eğlendim dediğim bir maç oldu. Beklentimi karşıladılar her açıdan. Becky’nin alışveriş arabası hikayesi şahaneydi, Barbie bebek referansına fena yükseldik bir de. Ayrıca Tiff de manyak manyak işleriyle beni mest etti, bariyere LuaLua şekli taklayla Becky’i gömünce mahvolduk mesela. Ama Becky ona da no sell atmasın be abi. Charlotte’ta da bu abartılı no sell işinden hoşlanmıyordum, aynısını şimdi Becky’e de yapıyorlar. Bu durum maçtan biraz puan kırmama sebep oldu açıkçası. Ama Tiffany, WWE’nin bu maç özelinde kendisini tabi tuttuğu sınavdan bence kesinlikle geçti. Performansını gerçekten çok beğendim, ah bi de o Swanton’da masa kırılsaydı… | [I]****1/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol