Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 61481" data-attributes="member: 4"><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">NXT #695 - HeatWave 2023</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: null">Ilja Dragunov vs. Trick Williams: </span></strong>Net gecenin en iyi maçı. Williams ile Dragunov arasındaki ucu bucağı görünmeyen gerginliğin bir maça dönüşmesi gerekiyordu ve bu yapıldı. İyi de oldu, Ilja Dragunov'u damacanayla güreştirseler herif damacana tarafından bile kanatılıp kendini izletir, ben böyle bir adam görmedim ömrüm hayatım boyunca. Ama bir parantez de Trick Williams'a açmak gerekir. Güreşe 2 senelik aranın ardından dönmemle beraber bu adamı da yeni yeni keşfetmiş oldum ve bence gayet iyi bir potansiyeli var. Ana kadroda nasıl bir iş çıkarır bilemem ama NXT'de kalburüstü başarılar kazanabilecek bir düzeyde bence. Deli dehşet bir fiziği var ve fiziğinin ona kattığı potansiyeli çok iyi kullanabiliyor. Bence bu maç biraz da Williams'ın test maçıydı, zira Hayes'e ihanet etmesinin altını kazdıklarını düşünüyorum ben. Kemeri kazanabilir mi bilmiyorum ama bu kemer için Hayes ile kapışacağı kesin. Ilja için ise NXTC alamayacaksa artık ana kadro yolları taştan olmalı. | <em>****</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>Heritage Cup - Nathan Frazer (ş) vs. Noam Dar: </strong>Heritage Cup maçının kuralları, bu maçların kötü geçme ihtimalini genel anlamda düşürüyor zaten. Yine öyle bir maç izlemiş olduk. Maçın bir bölümü kenar olaylarıyla bir miktar boğulmuş olsa da iki ismin de ringdeki akışkanlığı maça çabucak geri dönmemizi sağlayacak cinsten olduğu için bu çok da bir sorun olmadı. Noam Dar'ın güreşini 205'te de çok beğeniyordum zaten, NXT'de kendisine bir de gıcır stable yapıp mid-card potasını sırtladığını görmek güzel. İyi de bir galibiyet aldı, sınıfı geçer bu maç. | <em>***1/2</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>NXT Şampiyonluğu - Carmelo Hayes (ş) vs. Wes Lee: </strong>Fena bir maç değildi. Başlangıçtaki spot maymunlukları biraz can sıksa da sonradan maç çok iyi toparlandı. Hayes'in masaya doğru vurduğu DDT inanılmaz iyiydi, yılın spotlarından birisi oldu benim gözümde kesinlikle. Son bölümdeki count-out savaşı da çok hoştu, Hayes'in AĞRILI KENO şekli Wes Lee'ye girme dercesine bakışları ama Wes Lee'nin şerefimle girip tuş olurum lan diyerek girmesi güzel kurgulanmış bir andı. Ama son 5-6 dakikası olmasa daha benden daha düşük bir not alacak bir maç olduğunun da altını çizeyim, yine de total olarak bakınca güzel maçtı. | <em>***3/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 61481, member: 4"] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(243, 121, 52)]NXT #695 - HeatWave 2023[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=null]Ilja Dragunov vs. Trick Williams: [/COLOR][/B]Net gecenin en iyi maçı. Williams ile Dragunov arasındaki ucu bucağı görünmeyen gerginliğin bir maça dönüşmesi gerekiyordu ve bu yapıldı. İyi de oldu, Ilja Dragunov'u damacanayla güreştirseler herif damacana tarafından bile kanatılıp kendini izletir, ben böyle bir adam görmedim ömrüm hayatım boyunca. Ama bir parantez de Trick Williams'a açmak gerekir. Güreşe 2 senelik aranın ardından dönmemle beraber bu adamı da yeni yeni keşfetmiş oldum ve bence gayet iyi bir potansiyeli var. Ana kadroda nasıl bir iş çıkarır bilemem ama NXT'de kalburüstü başarılar kazanabilecek bir düzeyde bence. Deli dehşet bir fiziği var ve fiziğinin ona kattığı potansiyeli çok iyi kullanabiliyor. Bence bu maç biraz da Williams'ın test maçıydı, zira Hayes'e ihanet etmesinin altını kazdıklarını düşünüyorum ben. Kemeri kazanabilir mi bilmiyorum ama bu kemer için Hayes ile kapışacağı kesin. Ilja için ise NXTC alamayacaksa artık ana kadro yolları taştan olmalı. | [I]****[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]Heritage Cup - Nathan Frazer (ş) vs. Noam Dar: [/B]Heritage Cup maçının kuralları, bu maçların kötü geçme ihtimalini genel anlamda düşürüyor zaten. Yine öyle bir maç izlemiş olduk. Maçın bir bölümü kenar olaylarıyla bir miktar boğulmuş olsa da iki ismin de ringdeki akışkanlığı maça çabucak geri dönmemizi sağlayacak cinsten olduğu için bu çok da bir sorun olmadı. Noam Dar'ın güreşini 205'te de çok beğeniyordum zaten, NXT'de kendisine bir de gıcır stable yapıp mid-card potasını sırtladığını görmek güzel. İyi de bir galibiyet aldı, sınıfı geçer bu maç. | [I]***1/2[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]NXT Şampiyonluğu - Carmelo Hayes (ş) vs. Wes Lee: [/B]Fena bir maç değildi. Başlangıçtaki spot maymunlukları biraz can sıksa da sonradan maç çok iyi toparlandı. Hayes'in masaya doğru vurduğu DDT inanılmaz iyiydi, yılın spotlarından birisi oldu benim gözümde kesinlikle. Son bölümdeki count-out savaşı da çok hoştu, Hayes'in AĞRILI KENO şekli Wes Lee'ye girme dercesine bakışları ama Wes Lee'nin şerefimle girip tuş olurum lan diyerek girmesi güzel kurgulanmış bir andı. Ama son 5-6 dakikası olmasa daha benden daha düşük bir not alacak bir maç olduğunun da altını çizeyim, yine de total olarak bakınca güzel maçtı. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol