Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 446396" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">dynamite #346 </span><span style="color: null">- </span><span style="color: rgb(209, 72, 65)">collision #145</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><p style="text-align: justify"><strong>jon moxley (c) vs. kyle o'reilly - aew continental championship eliminator: </strong>Maçın açılmasını beklemek bir tık yordu yalan değil, ama maçtan beklediğim stifflik düzeyini aldım ben. Bu maçı Double or Nothing'e taşımayı düşündükleri maçın başından belliymiş zaten, nitekim maç biter bitmez Kyle'ın title shot'ı hızlıca devreye girdi ve bu sefer maçta zaman sınırı olmayacak. Önden güzel fragman verdiler diye düşünüyorum. Moxley'e de saygılar ve sevgiler, neredeyse çok az ara verip soluk alıyor ama ona rağmen performansı çatır çatır. Bu işi tutkuyla yaptığı zaman ne kadar keyif aldığını rahatlıkla görüyoruz. | <em>***1/2</em></p> </p> <p style="margin-left: 40px"><p style="text-align: justify"></p> </p> <p style="margin-left: 40px"><p style="text-align: justify"><strong>darby allin (c) vs. mike bailey - aew world championship: </strong>10 dakika kadar çatır çutur güreştiler, maç dediğin biraz da budur ya. Bailey'nin ringdeki akışkanlığını seviyorum ama karizmasal sorunlarından ötürü asla zirvelere oynayamayacağı bir gerçek. Yine de ara ara böyle yüksek oktavlı maçlarda performans gereken noktalarda kullanılması tabii ki de makul. Bu maç kendine verilen fırsatı da iyi değerlendirdi ve gayet iyi güreşti. Ben fazlasıyla beğendim bu maçı, Darby kemeri kazandığından beri savunup durmaktan bitap düşmüş de diyemiyorum çünkü enerjisi çok yüksek bir herif. Bailey'nin pırpırlığına da genel yorgunluğuna rağmen iyi uyum sağladı. DoN'e gitmeden önceki son düzlükte öyle ya da böyle rakibini pes ettirerek kemer koruma işi oldukça güçlü götürüyor maça Darby'i, bu açıdan beğendim tapout ile maçı bitirme kararını. Artık solukları tuttuk kimin saçı gidecek kimin kemeri diye beklemeye koyulduk bakalım... | <em>***3/4</em></p> </p> <p style="margin-left: 40px"><p style="text-align: justify"></p> </p> <p style="margin-left: 40px"><p style="text-align: justify"><strong>katsuyori shibata vs. will ospreay: </strong>Şovu açtım bari bu maçı da izleyeyim dedim, Shibata ve Ospi'nin nerede olursa olsun aynı ringi paylaştığını görünce boş geçmek benim kodlarıma ters zira... Akıştaydı ve akmaktaydı der geçeriz bu maça ya. Shibata'nın yaşadığı onca şeyden sonra bir de yaşına rağmen hala aynı standartta güreşiyor olması... big respect babaya. Ospi'ye DoN öncesi güzel bir antrenman maçı oldu. Maalesef bu hikaye biraz da stable savaşına temas ettiği için kenardan ufak tefek müdahaleler olacaktı ama çok da maçın akışı bozulmadı müdahalelerle neyse ki. Maçın finalini de çok beğendim, Joe gibi dominant bir rakipten önce Ospi'ye KIYICI bir galibiyet yazılmalıydı zaten. Maçtan sonra da kısa ve keyifli bir promo battle izlettiler bize. Ospi v Joe da merakla beklediğim maçlardan biri, Joe'nun fit görüntüsü de dikkatimi çekti bu arada. Maçın kötü geçme ihtimalini çok çok düşük buluyorum o yüzden. | <em>***1/2</em></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 446396, member: 4"] [CENTER][B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]dynamite #346 [/COLOR][COLOR=null]- [/COLOR][COLOR=rgb(209, 72, 65)]collision #145[/COLOR][/B][/CENTER] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][JUSTIFY][B]jon moxley (c) vs. kyle o'reilly - aew continental championship eliminator: [/B]Maçın açılmasını beklemek bir tık yordu yalan değil, ama maçtan beklediğim stifflik düzeyini aldım ben. Bu maçı Double or Nothing'e taşımayı düşündükleri maçın başından belliymiş zaten, nitekim maç biter bitmez Kyle'ın title shot'ı hızlıca devreye girdi ve bu sefer maçta zaman sınırı olmayacak. Önden güzel fragman verdiler diye düşünüyorum. Moxley'e de saygılar ve sevgiler, neredeyse çok az ara verip soluk alıyor ama ona rağmen performansı çatır çatır. Bu işi tutkuyla yaptığı zaman ne kadar keyif aldığını rahatlıkla görüyoruz. | [I]***1/2[/I][/JUSTIFY][/INDENT] [INDENT=2][JUSTIFY][/JUSTIFY][/INDENT] [INDENT=2][JUSTIFY][B]darby allin (c) vs. mike bailey - aew world championship: [/B]10 dakika kadar çatır çutur güreştiler, maç dediğin biraz da budur ya. Bailey'nin ringdeki akışkanlığını seviyorum ama karizmasal sorunlarından ötürü asla zirvelere oynayamayacağı bir gerçek. Yine de ara ara böyle yüksek oktavlı maçlarda performans gereken noktalarda kullanılması tabii ki de makul. Bu maç kendine verilen fırsatı da iyi değerlendirdi ve gayet iyi güreşti. Ben fazlasıyla beğendim bu maçı, Darby kemeri kazandığından beri savunup durmaktan bitap düşmüş de diyemiyorum çünkü enerjisi çok yüksek bir herif. Bailey'nin pırpırlığına da genel yorgunluğuna rağmen iyi uyum sağladı. DoN'e gitmeden önceki son düzlükte öyle ya da böyle rakibini pes ettirerek kemer koruma işi oldukça güçlü götürüyor maça Darby'i, bu açıdan beğendim tapout ile maçı bitirme kararını. Artık solukları tuttuk kimin saçı gidecek kimin kemeri diye beklemeye koyulduk bakalım... | [I]***3/4[/I][/JUSTIFY][/INDENT] [INDENT=2][JUSTIFY][/JUSTIFY][/INDENT] [INDENT=2][JUSTIFY][B]katsuyori shibata vs. will ospreay: [/B]Şovu açtım bari bu maçı da izleyeyim dedim, Shibata ve Ospi'nin nerede olursa olsun aynı ringi paylaştığını görünce boş geçmek benim kodlarıma ters zira... Akıştaydı ve akmaktaydı der geçeriz bu maça ya. Shibata'nın yaşadığı onca şeyden sonra bir de yaşına rağmen hala aynı standartta güreşiyor olması... big respect babaya. Ospi'ye DoN öncesi güzel bir antrenman maçı oldu. Maalesef bu hikaye biraz da stable savaşına temas ettiği için kenardan ufak tefek müdahaleler olacaktı ama çok da maçın akışı bozulmadı müdahalelerle neyse ki. Maçın finalini de çok beğendim, Joe gibi dominant bir rakipten önce Ospi'ye KIYICI bir galibiyet yazılmalıydı zaten. Maçtan sonra da kısa ve keyifli bir promo battle izlettiler bize. Ospi v Joe da merakla beklediğim maçlardan biri, Joe'nun fit görüntüsü de dikkatimi çekti bu arada. Maçın kötü geçme ihtimalini çok çok düşük buluyorum o yüzden. | [I]***1/2[/I][/JUSTIFY][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol