Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 445469" data-attributes="member: 4"><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">dynamite #345</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: null">darby allin (c) vs. konosuke takeshita - aew world championship: </span></strong>Kısacık bir dönemde kemeri alır almaz bu kadar keyifli bir performansa şahitlik edince artık bir göz atasım geldi Allin'in çıkardığı maçlara. Diğer maçları izler miyim bilemiyorum şu birkaç gün bol bol vaktim var gibi duruyor aslında belki bir dalarım. Meltzer'in 5 yıldız verdiğini gördüm bu maça tabii bir de, o da merak uyandırdı işin aslı. Ama maçı izledikten sonra Meltzer'e birçok zaman dediğim gibi ABARTMA BE KING diyorum. Bu adamı sevmememin ve o kadar da saygı duymamamın sebebi bu biraz. Yakın vadede olduğu için bu örneği vereceğim; Roman v Punk'a 5 yıldız verdin, bu maça da 5 verdin; e iki maç aynı kefede mi yani şimdi babacım? Yakın bile değiller doğal olarak. Münferit bir kemer koruma maçı bu yahu, maçta öyle aman aman bir şey de olmadı baktığın zaman. Kötü maçtı demiyorum, çok güzel maçtı. Hatta maçı açmadan önce Allin yine dayak yiyip yiyip 2 dakika güreşerek maçı bitirecek diye ödüm kopmuştu. Ama şampiyon gibi bookluyorlar Allin'i neyse ki onu görmüş oldum, bayağı çata çuta güreşti yani herif. Konosuke de güzel maç çıkardı, Okada ile çıkacağı kritik bir maç var önünde ve bu maç öncesi iyi antrenman yapmış oldu. Ki şu maçta kemer değişikliği olmayacağı apaçık belliydi zaten, ona rağmen heyecanlı bir aksiyon izledik. Ama bu maç Darby ve Konosuke'nin herhangi bir performansından çıkabilecek normal bir maç havasındaydı yani; iki isimden de öyle ekstra bir performans ya da spot göremedim açıkçası, ki niye olsun zaten buna da lafım yok. MJF'in Callis'e verdiği yüzüğün maç içindeki hikayeye dahil oluş şeklini beğendim bu arada, Konosuke'nin bu yüzüğü kullanmak istememesi maçın kırılma noktası oldu net bir biçimde. Darby'nin performansı hayli umut verdi, herkesin beklediğinden iyi bir saltanat sürdüğü apaçık ortada. Geçiş şampiyonu olacak gibi duruyordu ama öyle bir ivmelenme yaşadı ki kemeri aldıktan sonra, belki de şirketin böyle bir düşüncesi varsa da artık Darby'i bu kemerde bir süre daha kalıcı tutmaya karar verip de MJF'in saçlarına elveda demiş olabilir. | <em>****1/2</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 445469, member: 4"] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]dynamite #345[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=null]darby allin (c) vs. konosuke takeshita - aew world championship: [/COLOR][/B]Kısacık bir dönemde kemeri alır almaz bu kadar keyifli bir performansa şahitlik edince artık bir göz atasım geldi Allin'in çıkardığı maçlara. Diğer maçları izler miyim bilemiyorum şu birkaç gün bol bol vaktim var gibi duruyor aslında belki bir dalarım. Meltzer'in 5 yıldız verdiğini gördüm bu maça tabii bir de, o da merak uyandırdı işin aslı. Ama maçı izledikten sonra Meltzer'e birçok zaman dediğim gibi ABARTMA BE KING diyorum. Bu adamı sevmememin ve o kadar da saygı duymamamın sebebi bu biraz. Yakın vadede olduğu için bu örneği vereceğim; Roman v Punk'a 5 yıldız verdin, bu maça da 5 verdin; e iki maç aynı kefede mi yani şimdi babacım? Yakın bile değiller doğal olarak. Münferit bir kemer koruma maçı bu yahu, maçta öyle aman aman bir şey de olmadı baktığın zaman. Kötü maçtı demiyorum, çok güzel maçtı. Hatta maçı açmadan önce Allin yine dayak yiyip yiyip 2 dakika güreşerek maçı bitirecek diye ödüm kopmuştu. Ama şampiyon gibi bookluyorlar Allin'i neyse ki onu görmüş oldum, bayağı çata çuta güreşti yani herif. Konosuke de güzel maç çıkardı, Okada ile çıkacağı kritik bir maç var önünde ve bu maç öncesi iyi antrenman yapmış oldu. Ki şu maçta kemer değişikliği olmayacağı apaçık belliydi zaten, ona rağmen heyecanlı bir aksiyon izledik. Ama bu maç Darby ve Konosuke'nin herhangi bir performansından çıkabilecek normal bir maç havasındaydı yani; iki isimden de öyle ekstra bir performans ya da spot göremedim açıkçası, ki niye olsun zaten buna da lafım yok. MJF'in Callis'e verdiği yüzüğün maç içindeki hikayeye dahil oluş şeklini beğendim bu arada, Konosuke'nin bu yüzüğü kullanmak istememesi maçın kırılma noktası oldu net bir biçimde. Darby'nin performansı hayli umut verdi, herkesin beklediğinden iyi bir saltanat sürdüğü apaçık ortada. Geçiş şampiyonu olacak gibi duruyordu ama öyle bir ivmelenme yaşadı ki kemeri aldıktan sonra, belki de şirketin böyle bir düşüncesi varsa da artık Darby'i bu kemerde bir süre daha kalıcı tutmaya karar verip de MJF'in saçlarına elveda demiş olabilir. | [I]****1/2[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol