Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 444536" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center">Dün Backlash'e canlı kaldım. Rollins v Breakker'ı kaçırmıştım, kalan şovu full izledim ama ana olay hariç diğer hiçbir maçı başından sonuna kadar tamamen odaklanarak seyretmedim. Bir tek ana olayı o şekilde seyrettim. O yüzden sadece o maçı değerlendireceğim. Ama tabii IYO SKY vs. Asuka hakkında da 1-2 kelime edeyim. Çok iyi geçti maç. Özellikle IYO Sky'ın Mist'i dodgeladığı kısımdan sonra bambaşka bir seviye atladı maç zaten ve maçı asıl "banger" kılan kısım da oradan itibaren başladı bence tamamen. Asuka'nın emekli olacağına dair haberler dolanmaya başladı, o yüzden kendisine saygılar ve sevgiler iletmeden geçmek olmazdı maçı değerlendirmeyecek de olsam. Belki de WWE'deki son tekli maçına çıktı ve bunda da 11 yıl boyunca ana kadroda çıktığı en uzun süreli tekli maçına imza atarak bir tarih yazmış oldu kendi kariyeri çapında. Bunca yıl boyunca kelimenin tam anlamıyla bir "emektar" olarak kendisine verilen her senaryoda hakkını vererek yer aldı. 11 yıllık dolu dolu WWE kariyerinin yanı sıra onu WWE'ye taşıyan ihtişamlı bir Japonya kariyeri de mevcut. Saygılar ve sevgiler bizden, teşekkürler Asuka...</p><p></p><p style="margin-left: 40px"><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong>backlash tampa</strong></span></p><p style="text-align: justify"><strong><span style="color: null">roman reigns (c) vs. jacob fatu - <strong>world heavyweight championship: </strong></span></strong>Backlash'lerin geleneği olmaya başladı artık ya keyifli main event'ler. Bu maç önceki 2 sene kadar iyi değil tabii ama yine de güzel bir maç izlettiğini düşünüyorum ikilinin. Zaten sonucu 500 kilometre öteden belli bir maçtı, şartlar böyle olunca maçın kendisinden keyif almaya çalışıyorsun sadece. Neyse ki WWE de bir süredir takındığı tavrın aksine bu kez bu durumun farkında olarak bir maç booklamış, öyle aktı gitti maç yani. Cody v Styles'ta da bu durum vardı, bambaşka bir maç izletmişlerdi mesela. O yüzden diyorum Backlash'te bu iş artık geleneğe döndü diye. Cena v Orton da gayet iyiydi mesela. Ben bu maçtaki sertliği beğendim, sıradan bir aile draması gibi değil yani. Fatu ciddiyetini hissettirmeye kararlıydı, nitekim maç içinde gösterdiği yetmediği gibi maçtan sonra yaptıklarıyla da göstermiş oldu bunu. Tekli olarak ilk heel run'ı hayırlı olsun Fatu'ya. Bu maçın rövanşını elbet izleyeceğiz, e şirket bu maçı kurgularken bunu da hesap etmiş zaten maçın gidişatından anlaşıldığı üzere. Muhtemelen İtalya'da ikinci maçlarına çıkacaklardır, umarım çıtayı daha da arttırırlar. Roman şampiyonluğa çok iyi hazırlanmış bu arada, fiziği çok diri gözüküyor ve WrestleMania 42'de çıkardığı maçta da ring içi performansının iyiliğine dair bir şeyler göstermişti. Bugün de o çizgiyi bozmadı, özellikle tempo yönetimini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Fatu gibi o cüsseye rağmen yüksek tempoda maçlar çıkaran bir adama karşı iyi uyum sağladı kesinlikle. İlk sınavında keyif verdi bize kesinlikle. Tebriğimizi ederek yazıyı sonlandıralım. | <em>****1/4</em></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 444536, member: 4"] [CENTER]Dün Backlash'e canlı kaldım. Rollins v Breakker'ı kaçırmıştım, kalan şovu full izledim ama ana olay hariç diğer hiçbir maçı başından sonuna kadar tamamen odaklanarak seyretmedim. Bir tek ana olayı o şekilde seyrettim. O yüzden sadece o maçı değerlendireceğim. Ama tabii IYO SKY vs. Asuka hakkında da 1-2 kelime edeyim. Çok iyi geçti maç. Özellikle IYO Sky'ın Mist'i dodgeladığı kısımdan sonra bambaşka bir seviye atladı maç zaten ve maçı asıl "banger" kılan kısım da oradan itibaren başladı bence tamamen. Asuka'nın emekli olacağına dair haberler dolanmaya başladı, o yüzden kendisine saygılar ve sevgiler iletmeden geçmek olmazdı maçı değerlendirmeyecek de olsam. Belki de WWE'deki son tekli maçına çıktı ve bunda da 11 yıl boyunca ana kadroda çıktığı en uzun süreli tekli maçına imza atarak bir tarih yazmış oldu kendi kariyeri çapında. Bunca yıl boyunca kelimenin tam anlamıyla bir "emektar" olarak kendisine verilen her senaryoda hakkını vererek yer aldı. 11 yıllık dolu dolu WWE kariyerinin yanı sıra onu WWE'ye taşıyan ihtişamlı bir Japonya kariyeri de mevcut. Saygılar ve sevgiler bizden, teşekkürler Asuka...[/CENTER] [INDENT=2][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B]backlash tampa[/B][/COLOR] [JUSTIFY][B][COLOR=null]roman reigns (c) vs. jacob fatu - [B]world heavyweight championship: [/B][/COLOR][/B]Backlash'lerin geleneği olmaya başladı artık ya keyifli main event'ler. Bu maç önceki 2 sene kadar iyi değil tabii ama yine de güzel bir maç izlettiğini düşünüyorum ikilinin. Zaten sonucu 500 kilometre öteden belli bir maçtı, şartlar böyle olunca maçın kendisinden keyif almaya çalışıyorsun sadece. Neyse ki WWE de bir süredir takındığı tavrın aksine bu kez bu durumun farkında olarak bir maç booklamış, öyle aktı gitti maç yani. Cody v Styles'ta da bu durum vardı, bambaşka bir maç izletmişlerdi mesela. O yüzden diyorum Backlash'te bu iş artık geleneğe döndü diye. Cena v Orton da gayet iyiydi mesela. Ben bu maçtaki sertliği beğendim, sıradan bir aile draması gibi değil yani. Fatu ciddiyetini hissettirmeye kararlıydı, nitekim maç içinde gösterdiği yetmediği gibi maçtan sonra yaptıklarıyla da göstermiş oldu bunu. Tekli olarak ilk heel run'ı hayırlı olsun Fatu'ya. Bu maçın rövanşını elbet izleyeceğiz, e şirket bu maçı kurgularken bunu da hesap etmiş zaten maçın gidişatından anlaşıldığı üzere. Muhtemelen İtalya'da ikinci maçlarına çıkacaklardır, umarım çıtayı daha da arttırırlar. Roman şampiyonluğa çok iyi hazırlanmış bu arada, fiziği çok diri gözüküyor ve WrestleMania 42'de çıkardığı maçta da ring içi performansının iyiliğine dair bir şeyler göstermişti. Bugün de o çizgiyi bozmadı, özellikle tempo yönetimini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Fatu gibi o cüsseye rağmen yüksek tempoda maçlar çıkaran bir adama karşı iyi uyum sağladı kesinlikle. İlk sınavında keyif verdi bize kesinlikle. Tebriğimizi ederek yazıyı sonlandıralım. | [I]****1/4[/I][/JUSTIFY][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol