Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 23091" data-attributes="member: 4"><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">NJPW: G1 Climax - 1. Gün</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>B Blok Maçı - Taichi vs. Will Ospreay:</strong> 2 yıl sonra ilk defa bir NJPW maçı izledim, bu maç da o maç oldu. Başlarda maçın tutukluğu ve ring dışında geçen aksiyon çok uzatılsa da özellikle maçın son 7-8 dakikası aşırı iyiydi. Bir de beni bilen bilir, stiff maçlara bayılırım ve maçın tamamına bu stifflik tahakküm ettiği için bu durumdan memnunum. Son 7-8 dakikada da sertlik daha da arşa çıktı. Taichi inanılmaz zor anlar yaşasa dahi son bölümde inanılmaz iyi toparlayıp değerli bir galibiyetle güzel bir başlangıç yaptı turnuvaya. Ospreay'i izlemeyi aşırı özlemişim bu arada, son izlediğim günden bu yana daha da üzerine koymuş bence. Yaptığı trash talklar falan inanılmaz hoşuma gitti. | <em>***3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>A Blok Maçı - Ren Narita vs. Shota Umino:</strong> Ren Narita'yı ilk defa izledim, Shota Umino'yu da çok fazla izlediğim söylenemez ama tabiri caizse kıçında bir pireyle gezermişçesine ringde hareketli olduğunu bilirim yine izlediğim kadarıyla. Ren Narita'yı inanılmaz beğendim, teknik kapasitesinin çok yüksek olduğunu bayağı belli ediyor. Hareketleri uygulayışı, bağladığı kilitler vs. gayet etkileyici görünüyor bir izleyici penceresinden. Shota da çok iyi bir performans çıkardı bu arada ona da değinmek gerek. Bir 15-20 saniyesi daha olsa belki fişi bile çekecekti ama zamanı yetmedi... Beraberlik çok güzel ve doğal kurgulanmış bu arada o da hoşuma gitti. Maçın olağan akışında, o yetişememe hissini alabildim. Keyifli maçtı gayet. | <em>***3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>A Blok Maçı - Kaito Kiyomiya vs. Yota Tsuji:</strong> İki ismi de ilk defa izledim. Tsuji maça inanılmaz hızlı başladı fakat Kiyomiya iyi aldı kontrolü sonradan. Maçın orta kısmı nispeten durağan geçse de son 5-6 dakikalık kısım bayağı şerefini kurtardı maçın. Kiyomiya'nın buradaki performansı şahaneydi ve nihayetinde hak ettiği bir galibiyeti alarak turnuvaya +2 puanla başlamış oldu. Tsuji'de de garip bir karizma var, ring içine bayağı yakıştırdım. Vurduğu Headbutt inanılmaz hoşuma gitti mesela, onun da önünü bayağı açık görüyorum. |<em> ***1/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 23091, member: 4"] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]NJPW: G1 Climax - 1. Gün[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]B Blok Maçı - Taichi vs. Will Ospreay:[/B] 2 yıl sonra ilk defa bir NJPW maçı izledim, bu maç da o maç oldu. Başlarda maçın tutukluğu ve ring dışında geçen aksiyon çok uzatılsa da özellikle maçın son 7-8 dakikası aşırı iyiydi. Bir de beni bilen bilir, stiff maçlara bayılırım ve maçın tamamına bu stifflik tahakküm ettiği için bu durumdan memnunum. Son 7-8 dakikada da sertlik daha da arşa çıktı. Taichi inanılmaz zor anlar yaşasa dahi son bölümde inanılmaz iyi toparlayıp değerli bir galibiyetle güzel bir başlangıç yaptı turnuvaya. Ospreay'i izlemeyi aşırı özlemişim bu arada, son izlediğim günden bu yana daha da üzerine koymuş bence. Yaptığı trash talklar falan inanılmaz hoşuma gitti. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]A Blok Maçı - Ren Narita vs. Shota Umino:[/B] Ren Narita'yı ilk defa izledim, Shota Umino'yu da çok fazla izlediğim söylenemez ama tabiri caizse kıçında bir pireyle gezermişçesine ringde hareketli olduğunu bilirim yine izlediğim kadarıyla. Ren Narita'yı inanılmaz beğendim, teknik kapasitesinin çok yüksek olduğunu bayağı belli ediyor. Hareketleri uygulayışı, bağladığı kilitler vs. gayet etkileyici görünüyor bir izleyici penceresinden. Shota da çok iyi bir performans çıkardı bu arada ona da değinmek gerek. Bir 15-20 saniyesi daha olsa belki fişi bile çekecekti ama zamanı yetmedi... Beraberlik çok güzel ve doğal kurgulanmış bu arada o da hoşuma gitti. Maçın olağan akışında, o yetişememe hissini alabildim. Keyifli maçtı gayet. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]A Blok Maçı - Kaito Kiyomiya vs. Yota Tsuji:[/B] İki ismi de ilk defa izledim. Tsuji maça inanılmaz hızlı başladı fakat Kiyomiya iyi aldı kontrolü sonradan. Maçın orta kısmı nispeten durağan geçse de son 5-6 dakikalık kısım bayağı şerefini kurtardı maçın. Kiyomiya'nın buradaki performansı şahaneydi ve nihayetinde hak ettiği bir galibiyeti alarak turnuvaya +2 puanla başlamış oldu. Tsuji'de de garip bir karizma var, ring içine bayağı yakıştırdım. Vurduğu Headbutt inanılmaz hoşuma gitti mesela, onun da önünü bayağı açık görüyorum. |[I] ***1/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol