Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 225619" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center"><strong>Haftanın Menüsü #3</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">wwe raw #1615</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>king of the ring 1. tur - ricochet vs. ilja dragunov:</strong> Maç ilk başta öyle bir izlenim yarattı ki Dragunov hiç olmadık yerde squashı koyup geçecek diye korktum ilk dakikalarda, ama korktuğum başıma gelmedi ve o kadar keyifli bir maç izledik ki. Bu maçtan zaten beklentim vardı, Ricochet genel olarak güreş stiliyle bana pek hitap etmese de keyif aldığım maçları olan yetenekli güreşçi ve kendisini en azından geliştirebildiğini görebiliyorum. Dragunov'a zaten söylenecek bir şey yok, ringe bu kadar yakışamazsın yani o kadar da olmamalı ya. Herif Ricochet'den Superkick yiyor lak diye omzuna düşüyor Ricochet'nin omzuna alacağı hareketin kurgusu otursun diye ve bunu da inanılmaz bir şekilde satıyor. En iyi hareket satan 3 güreşçiden biri, belki de birincisi olabilir. Şu maçta bile başına bir şey getirip kendini kanatmayı başardı herif öyle ya da böyle ölürüz ya. | <em>***3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">wwe raw #1615</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>king of the ring 1. tur - gunther vs. sheamus:</strong> Yine harikalar yarattılar ne diyebilirim ki başka... Şov içerisinde Clash At The Castle 2022'de çıkardıkları maçtan o kesiti yayınlamalarından Sheamus'a yine bir diz sakatlığı hikayesi yazacaklarını ayıkmıştık zaten. Maç öncesinde de Gunther, Kaiser'ın kulağına bir şeyler fısıldayınca planın varlığı iyice netleşti. Bu ikiliden çok kaliteli bir maç daha gördük, şahane bir dinamiğe ve uyuma sahipler gerçekten. Sheamus yine vücudu kıpkırmızı olunca Twitter'dan "bu sondu" diye paylaşım yapmış ama biz bunu asla kabul etmiyoruz tabii ki. Ben bu maçı mutlaka bir kere daha bir PPV'de izlemeyi çok çok isterim. GUNTHER'ın erken final denebilecek düzeydeki maçtan bu galibiyeti sökmesiyle beraber krallığı da alıp yürüyeceği bayağı aşikar gibi duruyor. Bir de her hafta birilerinin dizini sakatlamaya başladı bu herif, orada da garip bir hikaye yazılıyor gibi. Haftaya Kofi'ye de o tarifeden gelecek mi merakla bekliyoruz. | <em>****</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(44, 130, 201)">wwe smackdown #1290</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>king of the ring 1. tur - randy orton vs. aj styles:</strong> WWE'deki bu diz sakatlığı sevdasını anlayamadım ben bu hafta ya... Bu haftanın iki main eventinde de aynı drama yaşandı. Gunther vs. Sheamus hikayesi itibariyle anlaşılabilir ama bu maçta ona gerek var mıydı bilemiyorum. Yine de genel anlamda keyifli bir maç oldu bence. Yani Orton'ın masaya Back Suplex'inden sonra seyircinin bundan keyif alıp bir daha istemesi ve Orton'ın bu ricayı kırmadığı o an bile çok değerli, seviyoruz böyle unscripted olayları. Styles babaya ise ayrı bir parantez, 2 haftadır çıkardığı kaliteli maçlardan dolayı kendisine müteşekkiriz ve saygılarımızı sunuyoruz. Ama şu maçtan Styles galibiyeti beklerken gelen RKO Outta Nowhere şokunu hala üzerimden atabilmiş değilim. Bu maçı ortada görsem de Styles'ın şansını bir tık daha yüksek görüyordum geçen haftaki yenilgiden sonra düşüşünü durdurur diye ama bu düşüş bir yere kadar daha ilerleyecek gibi duruyor ne yazık ki. Bir de ben Hayes vs. Styles izlemek istiyordum ya, ama Hayes'i Orton'ın karşısına koymak demek de şimdi... Hayes inanılmaz bir testten geçiyor, önümüzdeki hafta bu testi başarıyla geçip geçmemiş olduğunu konuşuyor oluruz. | <em>***1/2</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(209, 72, 65)">aew collision #44</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>tnt şampiyonluğu - adam copeland (ş) vs. kyle o'reilly:</strong> Yine haftanın iyi maçlarından birisi oldu. Vancouver seyircisine bayıldım bu arada, seyircinin de bu maçın gözümdeki değerini arttırmasında büyük bir etkisi oldu. Resmen bu maç için kesin birer heel ve face tayin ettiler ve maçın booking türüne bakarsak bu da çok güzel bir hamle oldu. Yalnız benim gözümde maç o kadar da güzel ilerlemiyordu açıkçası, ama son 7-8 dakikada iyi bir noktaya evrildi maç. Puanımın artışını büyük ölçüde bu kısma borçluyum. Ayrıca finaldeki drama da çok hoşuma gitti, Copeland'ın içindeki deliyi çıkarmaya çalışıyorlar gibi geldi bana yine. Kyle karnını tutarkenki onu izleyişi... delirip delirmeyecek mi diye bekledim orada vallahi yalan yok. Bu menüye günü de itibariyle yemek arkası tatlı niyetine güzel giden bir maç oldu, memnunuz bu haftadan. | <em>***3/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 225619, member: 4"] [CENTER][B]Haftanın Menüsü #3[/B] [/CENTER] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]wwe raw #1615[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][B]king of the ring 1. tur - ricochet vs. ilja dragunov:[/B] Maç ilk başta öyle bir izlenim yarattı ki Dragunov hiç olmadık yerde squashı koyup geçecek diye korktum ilk dakikalarda, ama korktuğum başıma gelmedi ve o kadar keyifli bir maç izledik ki. Bu maçtan zaten beklentim vardı, Ricochet genel olarak güreş stiliyle bana pek hitap etmese de keyif aldığım maçları olan yetenekli güreşçi ve kendisini en azından geliştirebildiğini görebiliyorum. Dragunov'a zaten söylenecek bir şey yok, ringe bu kadar yakışamazsın yani o kadar da olmamalı ya. Herif Ricochet'den Superkick yiyor lak diye omzuna düşüyor Ricochet'nin omzuna alacağı hareketin kurgusu otursun diye ve bunu da inanılmaz bir şekilde satıyor. En iyi hareket satan 3 güreşçiden biri, belki de birincisi olabilir. Şu maçta bile başına bir şey getirip kendini kanatmayı başardı herif öyle ya da böyle ölürüz ya. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]wwe raw #1615[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][B]king of the ring 1. tur - gunther vs. sheamus:[/B] Yine harikalar yarattılar ne diyebilirim ki başka... Şov içerisinde Clash At The Castle 2022'de çıkardıkları maçtan o kesiti yayınlamalarından Sheamus'a yine bir diz sakatlığı hikayesi yazacaklarını ayıkmıştık zaten. Maç öncesinde de Gunther, Kaiser'ın kulağına bir şeyler fısıldayınca planın varlığı iyice netleşti. Bu ikiliden çok kaliteli bir maç daha gördük, şahane bir dinamiğe ve uyuma sahipler gerçekten. Sheamus yine vücudu kıpkırmızı olunca Twitter'dan "bu sondu" diye paylaşım yapmış ama biz bunu asla kabul etmiyoruz tabii ki. Ben bu maçı mutlaka bir kere daha bir PPV'de izlemeyi çok çok isterim. GUNTHER'ın erken final denebilecek düzeydeki maçtan bu galibiyeti sökmesiyle beraber krallığı da alıp yürüyeceği bayağı aşikar gibi duruyor. Bir de her hafta birilerinin dizini sakatlamaya başladı bu herif, orada da garip bir hikaye yazılıyor gibi. Haftaya Kofi'ye de o tarifeden gelecek mi merakla bekliyoruz. | [I]****[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(44, 130, 201)]wwe smackdown #1290[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][B]king of the ring 1. tur - randy orton vs. aj styles:[/B] WWE'deki bu diz sakatlığı sevdasını anlayamadım ben bu hafta ya... Bu haftanın iki main eventinde de aynı drama yaşandı. Gunther vs. Sheamus hikayesi itibariyle anlaşılabilir ama bu maçta ona gerek var mıydı bilemiyorum. Yine de genel anlamda keyifli bir maç oldu bence. Yani Orton'ın masaya Back Suplex'inden sonra seyircinin bundan keyif alıp bir daha istemesi ve Orton'ın bu ricayı kırmadığı o an bile çok değerli, seviyoruz böyle unscripted olayları. Styles babaya ise ayrı bir parantez, 2 haftadır çıkardığı kaliteli maçlardan dolayı kendisine müteşekkiriz ve saygılarımızı sunuyoruz. Ama şu maçtan Styles galibiyeti beklerken gelen RKO Outta Nowhere şokunu hala üzerimden atabilmiş değilim. Bu maçı ortada görsem de Styles'ın şansını bir tık daha yüksek görüyordum geçen haftaki yenilgiden sonra düşüşünü durdurur diye ama bu düşüş bir yere kadar daha ilerleyecek gibi duruyor ne yazık ki. Bir de ben Hayes vs. Styles izlemek istiyordum ya, ama Hayes'i Orton'ın karşısına koymak demek de şimdi... Hayes inanılmaz bir testten geçiyor, önümüzdeki hafta bu testi başarıyla geçip geçmemiş olduğunu konuşuyor oluruz. | [I]***1/2[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(209, 72, 65)]aew collision #44[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][B]tnt şampiyonluğu - adam copeland (ş) vs. kyle o'reilly:[/B] Yine haftanın iyi maçlarından birisi oldu. Vancouver seyircisine bayıldım bu arada, seyircinin de bu maçın gözümdeki değerini arttırmasında büyük bir etkisi oldu. Resmen bu maç için kesin birer heel ve face tayin ettiler ve maçın booking türüne bakarsak bu da çok güzel bir hamle oldu. Yalnız benim gözümde maç o kadar da güzel ilerlemiyordu açıkçası, ama son 7-8 dakikada iyi bir noktaya evrildi maç. Puanımın artışını büyük ölçüde bu kısma borçluyum. Ayrıca finaldeki drama da çok hoşuma gitti, Copeland'ın içindeki deliyi çıkarmaya çalışıyorlar gibi geldi bana yine. Kyle karnını tutarkenki onu izleyişi... delirip delirmeyecek mi diye bekledim orada vallahi yalan yok. Bu menüye günü de itibariyle yemek arkası tatlı niyetine güzel giden bir maç oldu, memnunuz bu haftadan. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol