Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 205298" data-attributes="member: 4"><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(226, 80, 65)">NJPW: Windy City Riot 2024</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>NJPW Dünya TV Şampiyonluğu - Matt Riddle (ş) vs. Zack Sabre Jr.: </strong>Maçın çok tatlı ve keyifli bir temposu vardı ya. Öyle muhteşem bir maç izlemedik ama aktı gitti, seviyorum böyle maçlar izlemeyi, hele içinde ZSJ varsa... Riddle fiziği falan bayağı salmış pert etmiş bu arada, dünya bir taraflarında değil adamın asla. Çok uzun zaman olmuştu ama Riddle'ı izlemeyeli de, yine de ring içindeki meziyetlerinden pek bir şey kaybetmediği belli oluyor. ZSJ'nin ABD seyircisinden aldığı reaksiyon beni aşırı etkiledi bu arada, NJPW asla bu adama hak ettiği yükselişi vermiyor. Yeniden TVC almak yerine ana kemere oynamalıydı bence kesinlikle ve hatta sıradaki IWGP WHC adayım da oydu ama oralarda bambaşka şeyler oldu. Neyse geleceğiz oralara da, Sabre babayı tebrik edip bu perdeyi kapatalım. | <em>***1/2</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>Nic Nemeth vs. Tomohiro Ishii:</strong> Başları çok sıkıcı ve dümdüzdü maçın. Yani Ishii babayı eskiden beri sever ve sayarız ama şu maçlarının hep aynı seyirde geçme işinde bir türlü değişim olmadı ya. Ona rağmen adam ringe ve KAVGA ETMEYE çok yakıştığı için bir şekilde maçını izlenebilir kıldığını görebiliyorsun. Bu maç da o seyirde ilerledi zaten. Ortalara doğru biraz daha açıldı, final kısmı bayağı nefes kesti özellikle. İkili arasındaki 1'de atma challenge aşırı iyiydi. Ishii'nin Superplex'ler literatüre kazınmalı... Nemeth'i WWE'deyken de NJPW ringlerinde görmek istediğimi ve bunun ilgi çekici olabileceğini hep belirtiyordum. Gerçekten New Japan ringine çok yakışıyor bence Nemeth ve güreşten soğutulmadığı zaman ne denli keyif verici maçlar izletebildiğini de yeterince bize kanıtladı zaten. | <em>***1/2</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>IWGP Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Maçı - Tetsuya Naito (ş) vs. Jon Moxley</strong>: 20 dakikalık makul bir süre tanınmış maça, bu makul süreyi daha kaliteli bir maç içi booking ile değerlendirebilirlermiş. Beklediğim hazzı ve lezzeti alamadım maçtan 1-2 sekans haricinde. Maçın sonundaki finisher mastrübasyonu bayağı klişeydi özellikle, o kadar etkilenmedim ki... Eğer maçın sonucunu spoiler almasaydım belki de Mox'un sürpriz tuşu daha büyük bir etki yaratabilirdi bende ama, ne olursa olsun güzel bir son yazılmış maça. Ama dediğim gibi beklediğim hazzı alamadım maçtan. Zaten tempolu, hop otur hop kalk bir maç beklemiyordum ama maç içi hikaye anlatımı ile stiff güreş namına makul bir lezzet almayı beklerdim. Bu haliyle de fena maç değil diyelim yine de, ki zaten Mox galibiyeti gösteriyor ki bu ikilinin kısa vadede son karşılaşması değildi bu. Asıl sağlam kapışmayı rövanşa sakladıklarını düşünüyorum. | <em>***3/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 205298, member: 4"] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(226, 80, 65)]NJPW: Windy City Riot 2024[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]NJPW Dünya TV Şampiyonluğu - Matt Riddle (ş) vs. Zack Sabre Jr.: [/B]Maçın çok tatlı ve keyifli bir temposu vardı ya. Öyle muhteşem bir maç izlemedik ama aktı gitti, seviyorum böyle maçlar izlemeyi, hele içinde ZSJ varsa... Riddle fiziği falan bayağı salmış pert etmiş bu arada, dünya bir taraflarında değil adamın asla. Çok uzun zaman olmuştu ama Riddle'ı izlemeyeli de, yine de ring içindeki meziyetlerinden pek bir şey kaybetmediği belli oluyor. ZSJ'nin ABD seyircisinden aldığı reaksiyon beni aşırı etkiledi bu arada, NJPW asla bu adama hak ettiği yükselişi vermiyor. Yeniden TVC almak yerine ana kemere oynamalıydı bence kesinlikle ve hatta sıradaki IWGP WHC adayım da oydu ama oralarda bambaşka şeyler oldu. Neyse geleceğiz oralara da, Sabre babayı tebrik edip bu perdeyi kapatalım. | [I]***1/2[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]Nic Nemeth vs. Tomohiro Ishii:[/B] Başları çok sıkıcı ve dümdüzdü maçın. Yani Ishii babayı eskiden beri sever ve sayarız ama şu maçlarının hep aynı seyirde geçme işinde bir türlü değişim olmadı ya. Ona rağmen adam ringe ve KAVGA ETMEYE çok yakıştığı için bir şekilde maçını izlenebilir kıldığını görebiliyorsun. Bu maç da o seyirde ilerledi zaten. Ortalara doğru biraz daha açıldı, final kısmı bayağı nefes kesti özellikle. İkili arasındaki 1'de atma challenge aşırı iyiydi. Ishii'nin Superplex'ler literatüre kazınmalı... Nemeth'i WWE'deyken de NJPW ringlerinde görmek istediğimi ve bunun ilgi çekici olabileceğini hep belirtiyordum. Gerçekten New Japan ringine çok yakışıyor bence Nemeth ve güreşten soğutulmadığı zaman ne denli keyif verici maçlar izletebildiğini de yeterince bize kanıtladı zaten. | [I]***1/2[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]IWGP Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Maçı - Tetsuya Naito (ş) vs. Jon Moxley[/B]: 20 dakikalık makul bir süre tanınmış maça, bu makul süreyi daha kaliteli bir maç içi booking ile değerlendirebilirlermiş. Beklediğim hazzı ve lezzeti alamadım maçtan 1-2 sekans haricinde. Maçın sonundaki finisher mastrübasyonu bayağı klişeydi özellikle, o kadar etkilenmedim ki... Eğer maçın sonucunu spoiler almasaydım belki de Mox'un sürpriz tuşu daha büyük bir etki yaratabilirdi bende ama, ne olursa olsun güzel bir son yazılmış maça. Ama dediğim gibi beklediğim hazzı alamadım maçtan. Zaten tempolu, hop otur hop kalk bir maç beklemiyordum ama maç içi hikaye anlatımı ile stiff güreş namına makul bir lezzet almayı beklerdim. Bu haliyle de fena maç değil diyelim yine de, ki zaten Mox galibiyeti gösteriyor ki bu ikilinin kısa vadede son karşılaşması değildi bu. Asıl sağlam kapışmayı rövanşa sakladıklarını düşünüyorum. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol