Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 167220" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center">Çok özlediniz değil mi, geri döndük...</p><p></p><p></p><p></p><p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">WWE: Royal Rumble 2024</span></strong></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong><span style="color: null">Kadınlar Royal Rumble Maçı: </span></strong>Bence erkeklerin Rumble maçından daha iyiydi. En azından bana biraz daha akışkan geldi. Özellikle Jade Cargill'in debut aksiyonu, Naomi'nin döner dönmez sergilediği performans ve Tiffany Stratton'un ana kadro kapısını aralamak adına sergilediği performanslar çok çok değerliydi bence. Bianca Belair'ı da çok beğendim bu arada, her zamanki kalitesiydi tabii. Burada da Jade-Bianca yüzleşmesinin altını çizmek isterim, gerçekten epik bir yüzleşmeydi ve ben bu ikiliyi WM XL'ta karşı karşıya görmek istediğimi fark ettim yüzleşmeyi görünce. Jade'in Nia Jax'i eleyişi de bayağı epikti bu arada, başlangıçta bu tip giant elemeleri her zaman yüksek perdeden gösterir seni. Özellikle son 3 aksiyonunda da keyifli bir heyecan vardı bence ve sonucunda da aslında hem beklenen hem de beklenmeyen bir sonuçla Bayley'nin çıkmış olması beni memnun etti açıkçası. Bu kadınlar (d)evriminin en güzel olayı bence Rumble maçlarının kadınlar için de gerçekleştirilmiş olması oldu, ama fikrimce 30 kadın yerine 20 ya da 25 kadına düşürmeleri maç içerisindeki kadro kalitesini daha da arttırır ve heyecanı da bu noktada daha çok yükseltir diye düşünüyorum. | <em>***1/2</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>"Tartışmasız" Evrensel Şampiyonluğu - Roman Reigns (ş) vs. AJ Styles vs. Randy Orton vs. LA Knight: </strong>Bence gecenin en iyi maçıydı, ama muhteşem de bir maç değildi tabii. Yine de maçtaki dört ismin kalitesini ele alırsak seyir zevkinin düşük olma ihtimali pek yok zaten takdir edersiniz ki. Ayrıca Rumble'da gerçekleşen çok kişili ana kemer maçlarından umudum hep yüksek olmuştur. Bu noktadaki referansım ise tabii ki 2015'teki Rollins vs. Cena vs. Lesnar maçı. Konudaki arşivde var sanırım 4,75 vermiştim. Bizim maça dönecek olursak, beklendiği gibi gayet akışkan ve kendini izleten bir çoklu maç izlediğimizi düşünüyorum. Ama maç sonuç itibariyle asla heyecanlandırmadığı için birçok izleyici gibi ben de maçın kafasına giremedim, eh çoklu maçlarda bir hikaye anlatımı da fazla olmadığı için buradan da kendisini telafi etme şansı yoktu maçın. Roman Reigns'i her ne kadar şampiyon olarak görmek çok güzel olsa da artık kemerin prestijini arşa çıkarma operasyonunun sona ermesi gerektiğini ve kemerin WM XL'de Cody Rhodes'a geçmesi gerektiğine inanıyorum. Bu arada LA Knight tabii tecrübesi itibariyle de yapabileceklerini bildiğimiz bir adam ama ringdeki diğer 3 isimden WWE'deki en yeni isim AJ Styles, ki o da tam 8 senesini verdi bu şirkete ve bu 8 senenin çoğunu main event potasında geçirdi. Roman ve Randy'den söz etmeye gerek bile yok zaten; hal böyleyken LA Knight'ın üç kallavi rakibi karşısında az da olsa sırıtması anlaşılabilir bir durum olurdu ama LA Knight bu en ufak paya dahi mahal vermeden çok klas bir şekilde işini yaptı ve kendini izletmeyi bildi. Maça belki Kadınlar Rumble ile aynı puanı verebilirdim ama Randy'nin AJ'e vurduğu inanılmaz bir RKO vardı, o RKO maça olan puanımı çeyrek puan arttırdı ve nihai puanımı oluşturdu. | <em>***3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>Birleşik Devletler Şampiyonluğu - Logan Paul (ş) vs. Kevin Owens: </strong>Logan Paul'un harbi harbi GÜREŞÇİ olması ve üstüne bir de şampiyon olup paşalar gibi kemer savunması işini hala çok garip bulsam da onca hengame, laf söz arasında Logan Paul kendisini bambaşka bir noktaya törpüleyerek ilerledi. İşin ring içi boyutunda zaten bence harikalar yaratabileceğini göstermişken bir superstar olarak da ne denli ekrana yakıştığını göstermekten de asla imtina etmiyor. Yani belki ring içi için de belirli bir yetenek skalasına sahip olmak gerekiyordur ama oldukça sıkı bir çalışma ile kendini bu alanda bir şekilde kabul ettirebilirsin. Superstar kumaşına sahip olmak, o ekrana yakışıyor olma hissiyatı ise gerçekten doğuştan gelen bir auradan ve bu aurayı işleyebilmekten geçiyor. Logan Paul'da da bu varmış işte, gerçekten çok keyif alıyorum Paul'u izlemekten ve tam zamanlı kontrat imzaladığı için oldukça mutluyum. Bu maçta da kendisini beğendim, artık kendisini belirli bir standart üzerinden değerlendireceğimiz maç tam anlamıyla bu oldu. Owens'tan ise zaten bahsetmeye gerek yok, herif kırık ayakla güreşmiş Eneramo gibi daha ne diyelim. Ama tabii bu durum maçın seyrini biraz daha etkilemiş oldu, ha bir de ana olay öncesi nefeslenme maçı olduğu için normalde de bu maça çok kasmayacaklardı zaten orası ayrı konu. Bununla beraber, bu maçın da sonucu oldukça belliydi zaten. O yüzden ortalama bir havada geçti genel anlamıyla, memnun eden ve daha da fazlasını vermeyen bir maç oldu. | <em>***</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>Erkekler Royal Rumble Maçı: </strong>Bir noktada hayal kırıklığıydı maç ya. Andrade geri dönüşü, Bron Breakker'ın çıkardığı iş ve R-Truth'un bizi "spor eğlendirmesi" dışında maçın çekirdek üstü kısmını doldurması gereken başka hiçbir şey olmadı. Tek gecelik efsane returnleri bu maçın şanındandır, ama tabii o efsanelerin iyice elden ayaktan düşme durumunu da ele almak gerekiyor. Yine de maçta hiçbir şey olmaması oldukça can sıkıcı, genellikle dümdüz geçti. Kurallarıyla oynanmış bir battle royal izliyormuşuz hissiyatı verdi maç bana. Hoş, zaten Royal Rumble teknik olarak öyle bir maç ama siz anladınız benim varmak istediğim noktayı. #28 Ricochet, #30 Sami Zayn picklerinde falan PC'yi fırlatacaktım yerinden o derece tilt etti. Ama yine de maçın notunu yükselten bir son 4 ve son 2 aksiyonu izlediğimizi söyleyebilirim. Punk'ın McIntyre'ı elediği anın hikayesi ve bugün o hikayenin geldiği nokta; Punk ile Rhodes'un bir ara Rumble formatını unutmuşçasına 1v1 kapışma haline geçecek kadar bu maçı çok istediklerini hissettirmeleri gibi şeyler artı yazdı. Cody Rhodes galibiyeti ise herkese çok büyük bir ters köşe oldu tabii, özellikle son yıllarda Royal Rumble galipleri için ters köşe izlemek oldukça zor iken maç için yazılan bu dramatik son çok iyi geldi. Ha eğer CM Punk, AEW ile toptan arayı bozup geri dönmüş olmasaydı Cody galibiyeti sağır sultana kadar gitmişti o ayrı konu, o da Cody'nin şansı olsun... Üstte de dediğim gibi bence genel kalite olarak Kadınlar Rumble'ı Erkekler Rumble'ından bir tık daha iyiydi bu sene, hatta son 4'ten itibarenki kurguyu kusursuza yakın hazırlamamış olsalardı fiyasko bir puan verecektim ama bu haliyle yine de geçer notun üstünde puan çalışır benden. | <em>***1/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 167220, member: 4"] [CENTER]Çok özlediniz değil mi, geri döndük...[/CENTER] [INDENT=2][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]WWE: Royal Rumble 2024[/COLOR][/B][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B][COLOR=null]Kadınlar Royal Rumble Maçı: [/COLOR][/B]Bence erkeklerin Rumble maçından daha iyiydi. En azından bana biraz daha akışkan geldi. Özellikle Jade Cargill'in debut aksiyonu, Naomi'nin döner dönmez sergilediği performans ve Tiffany Stratton'un ana kadro kapısını aralamak adına sergilediği performanslar çok çok değerliydi bence. Bianca Belair'ı da çok beğendim bu arada, her zamanki kalitesiydi tabii. Burada da Jade-Bianca yüzleşmesinin altını çizmek isterim, gerçekten epik bir yüzleşmeydi ve ben bu ikiliyi WM XL'ta karşı karşıya görmek istediğimi fark ettim yüzleşmeyi görünce. Jade'in Nia Jax'i eleyişi de bayağı epikti bu arada, başlangıçta bu tip giant elemeleri her zaman yüksek perdeden gösterir seni. Özellikle son 3 aksiyonunda da keyifli bir heyecan vardı bence ve sonucunda da aslında hem beklenen hem de beklenmeyen bir sonuçla Bayley'nin çıkmış olması beni memnun etti açıkçası. Bu kadınlar (d)evriminin en güzel olayı bence Rumble maçlarının kadınlar için de gerçekleştirilmiş olması oldu, ama fikrimce 30 kadın yerine 20 ya da 25 kadına düşürmeleri maç içerisindeki kadro kalitesini daha da arttırır ve heyecanı da bu noktada daha çok yükseltir diye düşünüyorum. | [I]***1/2[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]"Tartışmasız" Evrensel Şampiyonluğu - Roman Reigns (ş) vs. AJ Styles vs. Randy Orton vs. LA Knight: [/B]Bence gecenin en iyi maçıydı, ama muhteşem de bir maç değildi tabii. Yine de maçtaki dört ismin kalitesini ele alırsak seyir zevkinin düşük olma ihtimali pek yok zaten takdir edersiniz ki. Ayrıca Rumble'da gerçekleşen çok kişili ana kemer maçlarından umudum hep yüksek olmuştur. Bu noktadaki referansım ise tabii ki 2015'teki Rollins vs. Cena vs. Lesnar maçı. Konudaki arşivde var sanırım 4,75 vermiştim. Bizim maça dönecek olursak, beklendiği gibi gayet akışkan ve kendini izleten bir çoklu maç izlediğimizi düşünüyorum. Ama maç sonuç itibariyle asla heyecanlandırmadığı için birçok izleyici gibi ben de maçın kafasına giremedim, eh çoklu maçlarda bir hikaye anlatımı da fazla olmadığı için buradan da kendisini telafi etme şansı yoktu maçın. Roman Reigns'i her ne kadar şampiyon olarak görmek çok güzel olsa da artık kemerin prestijini arşa çıkarma operasyonunun sona ermesi gerektiğini ve kemerin WM XL'de Cody Rhodes'a geçmesi gerektiğine inanıyorum. Bu arada LA Knight tabii tecrübesi itibariyle de yapabileceklerini bildiğimiz bir adam ama ringdeki diğer 3 isimden WWE'deki en yeni isim AJ Styles, ki o da tam 8 senesini verdi bu şirkete ve bu 8 senenin çoğunu main event potasında geçirdi. Roman ve Randy'den söz etmeye gerek bile yok zaten; hal böyleyken LA Knight'ın üç kallavi rakibi karşısında az da olsa sırıtması anlaşılabilir bir durum olurdu ama LA Knight bu en ufak paya dahi mahal vermeden çok klas bir şekilde işini yaptı ve kendini izletmeyi bildi. Maça belki Kadınlar Rumble ile aynı puanı verebilirdim ama Randy'nin AJ'e vurduğu inanılmaz bir RKO vardı, o RKO maça olan puanımı çeyrek puan arttırdı ve nihai puanımı oluşturdu. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]Birleşik Devletler Şampiyonluğu - Logan Paul (ş) vs. Kevin Owens: [/B]Logan Paul'un harbi harbi GÜREŞÇİ olması ve üstüne bir de şampiyon olup paşalar gibi kemer savunması işini hala çok garip bulsam da onca hengame, laf söz arasında Logan Paul kendisini bambaşka bir noktaya törpüleyerek ilerledi. İşin ring içi boyutunda zaten bence harikalar yaratabileceğini göstermişken bir superstar olarak da ne denli ekrana yakıştığını göstermekten de asla imtina etmiyor. Yani belki ring içi için de belirli bir yetenek skalasına sahip olmak gerekiyordur ama oldukça sıkı bir çalışma ile kendini bu alanda bir şekilde kabul ettirebilirsin. Superstar kumaşına sahip olmak, o ekrana yakışıyor olma hissiyatı ise gerçekten doğuştan gelen bir auradan ve bu aurayı işleyebilmekten geçiyor. Logan Paul'da da bu varmış işte, gerçekten çok keyif alıyorum Paul'u izlemekten ve tam zamanlı kontrat imzaladığı için oldukça mutluyum. Bu maçta da kendisini beğendim, artık kendisini belirli bir standart üzerinden değerlendireceğimiz maç tam anlamıyla bu oldu. Owens'tan ise zaten bahsetmeye gerek yok, herif kırık ayakla güreşmiş Eneramo gibi daha ne diyelim. Ama tabii bu durum maçın seyrini biraz daha etkilemiş oldu, ha bir de ana olay öncesi nefeslenme maçı olduğu için normalde de bu maça çok kasmayacaklardı zaten orası ayrı konu. Bununla beraber, bu maçın da sonucu oldukça belliydi zaten. O yüzden ortalama bir havada geçti genel anlamıyla, memnun eden ve daha da fazlasını vermeyen bir maç oldu. | [I]***[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]Erkekler Royal Rumble Maçı: [/B]Bir noktada hayal kırıklığıydı maç ya. Andrade geri dönüşü, Bron Breakker'ın çıkardığı iş ve R-Truth'un bizi "spor eğlendirmesi" dışında maçın çekirdek üstü kısmını doldurması gereken başka hiçbir şey olmadı. Tek gecelik efsane returnleri bu maçın şanındandır, ama tabii o efsanelerin iyice elden ayaktan düşme durumunu da ele almak gerekiyor. Yine de maçta hiçbir şey olmaması oldukça can sıkıcı, genellikle dümdüz geçti. Kurallarıyla oynanmış bir battle royal izliyormuşuz hissiyatı verdi maç bana. Hoş, zaten Royal Rumble teknik olarak öyle bir maç ama siz anladınız benim varmak istediğim noktayı. #28 Ricochet, #30 Sami Zayn picklerinde falan PC'yi fırlatacaktım yerinden o derece tilt etti. Ama yine de maçın notunu yükselten bir son 4 ve son 2 aksiyonu izlediğimizi söyleyebilirim. Punk'ın McIntyre'ı elediği anın hikayesi ve bugün o hikayenin geldiği nokta; Punk ile Rhodes'un bir ara Rumble formatını unutmuşçasına 1v1 kapışma haline geçecek kadar bu maçı çok istediklerini hissettirmeleri gibi şeyler artı yazdı. Cody Rhodes galibiyeti ise herkese çok büyük bir ters köşe oldu tabii, özellikle son yıllarda Royal Rumble galipleri için ters köşe izlemek oldukça zor iken maç için yazılan bu dramatik son çok iyi geldi. Ha eğer CM Punk, AEW ile toptan arayı bozup geri dönmüş olmasaydı Cody galibiyeti sağır sultana kadar gitmişti o ayrı konu, o da Cody'nin şansı olsun... Üstte de dediğim gibi bence genel kalite olarak Kadınlar Rumble'ı Erkekler Rumble'ından bir tık daha iyiydi bu sene, hatta son 4'ten itibarenki kurguyu kusursuza yakın hazırlamamış olsalardı fiyasko bir puan verecektim ama bu haliyle yine de geçer notun üstünde puan çalışır benden. | [I]***1/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol