RPG NEDEN?


Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
"Neden?" dedi Tırtıl.

Alice'in aklına iyi bir neden gelmediğinden ve Tırtıl da pek hoş olmayan bir ruh hali içinde göründüğünden, arkasını dönüp gitti.

"Geri gel!" diye seslendi Tırtıl arkasından. "Söylemem gereken önemli bir şey var!"​
iu


“A-anlamıyorum!” diye haykırdı hıçkırarak. Ciğerleri parçalanıyordu. Göz yaşları pınar gibi akarken, ufak bir tebessüm belirdi. “Söylediklerimi anlamak zor olmamalı. Kim olmadığımı söyledim a-ama… Hala bana sorular yöneltmeye devam ediyorlar: NEDEN?” Bağırması ile birlikte boğazını tutmak zorunda kalıyor. Taylor o gece çok konuşmuş olmalıydı. İki kuru öksürük sonrasında–

white-rabbit.gif

iu


Taylor Rotunda: Pekala arkadaşlar, artık sorularınızı alabilirim. Bir süre etrafına bakındıktan sonra kalabalıktan birisini seçer. Evet, sen arkadaşım. Sorunu almadan önce ismini öğrenebilir miyim?

Seyirci: Benim adım [___].

[__], irice bir adamdı. Başında çok saç kalmasa da yüzünden boynuna kadar uzanan sakalları onu sanki bir tür çıplaklıktan koruyor gibiydi.

Taylor Rotunda: Tanıştığımıza memnun oldum, [___]. İçinden ne geliyorsa sorabilirsin.

[___]: Benimkisi tam bir soru değil, bir teşekkür aslında. Seni Bo Dallas olarak tanıdığımızda insanlara umut aşılayacak şeyler paylaştın. İnsanların kendilerine inanmaları gerektiğini söyledin. Sen bunları söylerken benim 9 yaşındaki Alisa’mın kan kanseri olduğunu öğrendik. Salonda bir sessizlik hakim oldu. Uzun süren hastane sürecinde televizyonlarda seni gördü ve senin mesajlarına inandı. Bugün buraya gelmeden önce eşimle kendisini üniversiteye yolcu ettik. Bize umut verdiğin için teşekkür ederim Taylor.

Küçük spor salonu birden alkış sesleri ile dolup taşıyor. Taylor’ın gözleri doluyor.

Taylor Rotunda: Bu hikayeyi benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim adamım, ancak ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu hayatımda aldığım en anlamlı geri bildirim olabilir… Benim ailem 3 kuşaktır güreş sektörünün içerisinde. Ailemin şehir şehir gezerken öğrendiği bir şey varsa güreşin bir spordan çok daha fazlası olduğu. Sizlerin hayatlarına dokunabiliyor olmak, güzel anlar yaşatabilmek; bir güreşçinin mesleki tatmin noktasının doruk noktasıdır. Tabii ki kemerler kazanmak, yüksek meblağlı kontratlar imzalamak da bu işin bir parçası; ancak [___]’nin anlattığı… bunu parayla satın alamazsın.


white-rabbit.gif

1714585615393.png
ea706a55877102ad39c88939af04dd068af367c2d9207df176c945088c5ae9d2​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: