RPG Güreş Tutkusu

TheLegacy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
19 Nis 2024
Konular
1
Mesajlar
438
Beğeni sayısı
50
PG Nakit
0


images (25) (1) (1).jpeg

GUNTHER girişte gözüküyor. Hareketini yaptıktan sonra yavaşça ringe doğru ilerliyor. Seyircilere baktıktan sonra ise ringe giriyor. Elinde bir mikrofon var.

images (27) (1) (1).jpeg

GUNTHER: (Elindeki mikrofonu ağzına götürüyor ama ne diyeceğini unutmuş gibi bir şey söylemiyor ve seyircinin reaksiyonunu ölçüyor.) PGW evreni, beni özlediniz mi? Tekrar buradayım işte. Beni buraya tekrar iten şey ise... Güreş Tutkusu. Aylar boyunca güreşmedim. Tabii o dönemde antrenmanlarımı aksatmamaya çalıştım fakat güreşmeden olmuyor. Evde öylece oturmak ve sadece sizi izlemek...


(GUNTHER biraz bekliyor.)


GUNTHER: Bana uymuyor. Ben Ring General'ım ve General'ı olmayan bir ring ring değildir. İşte bu yüzden tekrar buradayım. Sanatını icra etmeyen bir sanatçı ölü bir sanatçıdır. Fakat ben yeniden dirildim. Royal Rumble'da geri döndüm. Hepiniz izlediniz. Biraz paslanmışım. Ama güreşmeye devam ettikçe, sanatımı icra ettikçe eskiye döneceğim. Royal Rumble'dan elenmem de bir skandaldı. Ben böyle şeylere alışık değilim. Orada 4 kişiye karşı savaştım. Ben gelene kadar NOW vs PGW olurken ben gelince bana saldırdılar. Yine de onlardan birini eledim. Hatta birini daha eliyordum ama Goldust denen ... (Biraz duraksıyor ve söyleyeceği şeyden vazgeçiyor.)


GUNTHER: İşte... Ben yüzyüze dövüşürüm, arkadan saldırmam. Geçmişi geçmişte bırakalım. No Way Out'a dönelim. Elimination Chamber'da kazanmam gereken bir kemer ve önümde ise iki maç var. Önce Roman Reigns'i yeneceğim. Daha sonra Elimination Chamber'da Val Venis ve artık kimler daha varsa. Hepsini yeneceğim ve PGW Şampiyonluğunu kaldıracağım.


(GUNTHER mikrofonu bırakıp ringi terk ediyor.)
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account