RPG İki Adam Ve Zıt Kutuplar

Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
2,905
Beğeni sayısı
827
PG Nakit
165
Ace Hotel Brooklyn
Brooklyn, New York

28 Nisan 2024


Kameralarımız, bir otoparkta açılıyor. Swerve Strickland ve Keith Lee'yi onları almaya gelen arabalarına doğru yürürken görüyoruz. Swerve, sinirli bir ifadeyle söylenerek ilerliyor; Lee olabildiğince ciddi. Arabanın bagaj kısmına yaklaşıyorlar ve valizlerini koymaya başlıyorlar. Bu sırada seslerini duyuyoruz:


Screenshot-781-678x381.png



Swerve Strickland: Sakin falan olmak istemiyorum. NOW'daki güreşçiler bile Royal Rumble'da ringe doluştular. Gecenin ana olayında ben de olmalıydım. Oradaki birçok çöpün hak etmeden aldığı şans, fazlasıyla sinir bozucu...


Keith Lee: Söylenmeyi bırak! Yetişemedik işte, kontrat için enine boyuna düşünmemiz gerekti.


Swerve Strickland: "Senin" düşünmen gerekti. Elini çabuk tutsaydın da sahnenin ışığı, hak edenin üstünde parlasaydı...


Keith Lee: Böyle şeylerin aceleye geldiği nerede görülmüş? Kendimce geçerli sebeplerim vardı. Hayatta bazı kararlar aniden verilmemeli. Ayrıca bu ben odaklı konuşmalarından vazgeçecek misin artık? Dünya senin etrafında dönmüyor. (Valizini yerleştirirken arada arkasına dönüp cümlelerini devam ettiriyor)


Swerve Strickland: Ben bir süperstarım Keith. Var olan şeyleri söylemekten asla çekinmem. Dünya "şu an" benim etrafımda dönmüyorsa da elbet bir gün dönecek. En azından şu açıdan bak (Keith Lee'yi baştan aşağı süzerek) senin etrafında dönmesinden ziyade beni yeğleyebilir.


Keith Lee, bu şişman şakasını anlıyor ve az da olsa bozulmuş bir şekilde dönüyor. Sırıtan Swerve'i görünce kafasını iki yana sallayarak, Swerve'ün valizini koyması için müsaade ediyor. Swerve, purosunu dişleriyle sıkıştırarak ağzında tutuyor. Bu sayede ellerini boşaltıyor ve koca valizi tekte kaldırıp yüksekliği hatrı sayılır olan bagaja koyuyor. Ağzını sağ kaydırarak çirkin bir sırıtışla konuşmasını sürdürüyor:


tenor.gif



Swerve Strickland: En az senin kadar güçlüyüm Keith, bu işin cüssede olmadığını biliyorsun.


Bu söze tebessüm ile cevap veren Keith, çok da aldırış etmeden arabanın kapısına doğru yürümeye başladığı esnada-


Swerve Strickland:
Bunu biliyorsun Keith, benden iyi olduğun bir tek konu bile yok.


Hafiften gerilen Keith, kafasını bir tarafa çevirip sabırlı kalmayı istiyor. Kapının kolunu tutuyor ancak henüz açmıyor. Bu esnada Keith'in kızdığını anlayan Swerve, uğraşmaya devam ediyor:


Swerve Strickland: Sana birçok başarı kazandıracağım. Benim güreş becerimin armağanı olan müthiş bir kariyerin olacak. Sonra da benim sayemde gidip karına-


Keith Lee, daha cümle bitmeden burnundan soluyarak kapıyı tüm gücüyle açıyor ve arabanın kapısı elinde kalıyor!


Swerve, şaşkınlıktan purosunu düşürüyor ve aynı anda kendisine bir gülme geliyor. Keith Lee, hiç beklemeden sinirli ama bir o kadar şaşırmış bir şekilde söze giriyor:


Keith Lee:
Beğendin mi bana yaptırdığını ahmak herif? Bir sınırın olsun artık. Yoksa bir gün kafanı koparacağım!


Swerve Strickland: Sakin ol koca oğlan. (Kahkasını tutmaya çalışarak) Zamanımız ve paramız var. Unutma ben, bir süperstarım ve sana bunları her zaman sağlayabilirim. (Kahkahayı basar)


Biraz sakinleşen Keith, Swerve'ün kahkahalarından etkilenerek tebessüm ederken kameralarımız kapanır.
 
Üst
Click here to login using your socials account