RPG Veda?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Invasion çalıyor ve Goldberg ringe elinde mikrofonuyla geliyor.

Bill Goldberg:
Yapamadım. Olmadı, yapamadım. Eğer inanmamaksa sorun, sonuna kadar inanmıştım kendime. Eğer çalışmamaksa sorun, sabaha kadar uyumadan her gece çalışmıştım. Sorun ne hala anlayamıyorum. Çalışıyorum, didiniyorum, uğraşıyorum ama senelerdir kazandığım bir savaş yok. Artık güçlü durmaya çalışmayacağım, tamamen içimi dökeceğim bugün. Naparsam yapayım elime yüzüme bulaştırıyorum. Evliliğimi çöpe attım. Oğlumla günlerdir görüşmüyorum, bana küs. Ve sapına kadar haklı. Eskiden gururla benim babam Goldberg derken şimdi onu öyle utandırdım ki benimle görüşmüyor bile. Oğlumun çocukluk kahramanını da öldürdüm ben. Eşim boşanma davası açmış, kağıt bu sabah geldi. Tamamen kaybediyorum onu da. Para desen cep delik cepken delik. Saçma sapan sevdalar uğruna tüm birikimimi bitirdim. Kariyer desen zaten o da gitti, adını bile bilmediğiniz adamlardan bile daha kötü bir güreşçiymişim artık.

CwIpX5xUEAAIreC.jpg

Goldberg'in gözleri dolu dolu.

Bill Goldberg: Ben sadece Snitsky'e değil o gece tüm dünyaya karşı kaybettim. Savaşımı kaybettim. Snitsky haklıydı, ben yaşlandım. Artık fazla zorlamaya gerek yok. Olmuyorsa olmuyordur. Ailemi daha fazla utandırmayacağım.

Goldberg ayağındaki güreş botlarını çıkarıp havaya kaldırıyor.

Bill Goldberg: Emekli olmanın vakti geldi.

Goldberg ringe botlarını bırakıyor. Seyirci adeta yıkılıyor, arenada herkes hep bir ağızdan Goldberg'in bırakmaması gerektiğini söylüyor.

20220403_WM_Boots--dae60060b8c39ebf99b9ca3ac8ae07f3.jpg

Goldberg seyircinin tezahüratlarından çok etkilenip daha da duygulanıyor.

Bill Goldberg: Ben bile kendimden vazgeçmişken bana kal diyorsanız... (gözyaşları içinde) Herkese borçlu bir adam olarak ölmek istemiyorum. Bari beni bunca şeye rağmen destekleyen sizlere karşı borcumu ödeyeyim. Kabul. Borcumu ödediğime inandığım an buraya tekrar geleceğim...

Goldberg botları yeniden eline alıyor.

Bill Goldberg: (elinde botlarla) Ve bunları işte o zaman bırakıp öyle gideceğim.

Goldberg elinde botlarıyla ringi terk ederken seyirci hep bir ağızdan "GOLDBERG!" tezahüratları yapmakta. Goldberg gözlerindeki yaşı siliyor ve seyircilerin arasına girip arenadan uzaklaşıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: