- Konular
- 28
- Beğeni sayısı
- 284
- PG Nakit
- 205
- RPG Karakteri
- Chris Brookes
- Favori Güreşçi
- Nic Nemeth
https://youtu.be/dtbTlTEebyQ
Chris Brookes geliyor.
Ringe giriyor, mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Chris Brookes: Bu adam neden bu kadar iddialı diye soranlar olacak. Nasıl bu kadar net konuşabiliyor? İnanın beni izlerken nasıl diyecek ilk izleyiciler olmayacaksınız(WHAT!). Ben buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim. İngiltere’nin en boktan sokaklarından çıkarak geldim. O zamanlarda yalnızdım ve hala yalnızım. İnanın o çöp yığınlarında tek başına ayakta kalmak buralarda gördüğünüz en zorlu süperstarlarınızla bir ringde olmaktan uzak ara daha zor. Bu sektördeki arka alan zorbaları, bu ringin içindeki tüm kıran kırana geçen mücadeleler hepsi gençliğimde geçirdiğim zamanların küçük bir simülasyonu. Hem gençliğimde hem de kariyerimde sizin gibiler karşımda durdu. Sadece dışarıdan yorum yapan gerçeklerle yakından uzaktan hiçbir alakası olmayanlar. Her zaman herkesin sizin güzel dünyalarınız gibi şartları olduğunu sandınız. Hayır beyler benim şartlarım boktandı. Bana bakan tüm yargılayıcı gözler bu değişkeni hep dışarıda tuttu. Kendi hayatları üzerinden beni yargıladılar. Ben ise şartlarımı kendim yarattım, bakın artık Dünyanın en prestijli organizasyonunda güreşiyorum. Elime her zaman kendi yarattığım şartlar geçti ve hepsini en iyi şekilde değerlendirdim. Beni o sokaklarda yargılayan gözler hayranlıkla İngiltere’de beni izledi. Burada da bana bakan bu gözler en yakın zamanda hayranlıkla bakacak. Elime nasıl şanslar geçerse geçsin PGW hikayem en iyi şekilde bitecek.
Chris Brookes: Bütün bu dediklerimi Royal Rumble’da kanıtladım. Ringe girdim sizin favorilerinizden birisi olan ECIII’yi eledim. İlk gün için hiç de kötü olan bir performans değil mi? Bu sadece başlangıçtı. Bu sadece bu organizasyonda hayatta kalmam için attığım sağlam bir ilk adımdı. Bu saatten sonra kendi yolumu çizmeye başlıyorum. Aptal varlıklar olmasanız sizin yerinizde olmak isterdim beyler çünkü inanılmaz bir yolculuğu en önden seyredeceksiniz.
Chris Brookes: ve Joe, Joe, Joe üzgünüm dostum gerçekten şahsi bir sıkıntım yok, hatta belki de arka alandaki çoğu kendi adamdan sayan heriflerden daha çok çabalayacak bir potansiyelin olduğunu kabul edebilirim. Fakat önümüzde seninle bir maça çıkacağız ikimiz de PGW’da kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Senin için gerçekten üzülüyorum Joe; hayallerin var, Rumble’da istediğini alamadın ve karşına yeni çok güzel bir Elimination Chamber Qualifying maçına çıkma fırsatı çıktı. Ne yazık ki hayatta böyle Joe, şu an PGW’da yükselişe geçebileceğin bir şansın olduğunu düşünüyorsun ama karşında Chris Brookes var Joe. Karşında elindeki her şansı değerlendiren Chris Brookes var. Karşında PGW arka alanından başka birisi olsaydı evet bu senin kariyeri için bir şans olabilirdi ancak maalesef şans olarak düşündüğün bu fırsat kariyerinin son maçı bile olabilir Joe.
Mikrofonu yere atıyor ve şarkısının eşliğinde arka alana dönüyor.
Son düzenleme: