RPG even through the darkest days

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,252
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk

cm-punk-aew-3.jpg

Belki de son defa Cult of Personality'i duyuyoruz. CM Punk, hiç olmadığı kadar duygulu bir şekilde girişte. NOW #5 şovunun kameraları kapanır kapanmaz PGW Performance Center'da beliriyor. Durumun ne kadar aşağılayıcı olduğunun en çok o farkında. Seyircilerin çoğu da onun kadar duygulu. Punk hızlı adımlarla ringe geliyor. Bir süre onları izledikten sonra mikrofon alıyor ve konuşmasına başlıyor.

pa71ruh.jpg

CM Punk: En zoru da buymuş. Aylar boyu binlerce insanın karşısına çıkarken şimdi bir şirketin yok oluşunun yankılarının içinde, bu neredeyse boş arenadayım. Üç koca ay. Kan, ter ve gözyaşı. Bir şeyleri değiştirmek, düzene karşı gelmek için ortaya koyulmuş üç koca ay. Zulme karşı ortaya çıkan bir isyanın sönmeyen ateşi... Bir daha bu duruma düşmeyeceğimi düşünürdüm. Ama bugün burada, bu sağır edici sessizlikte profesyonel güreş hayatımın en büyük ikinci kazığını yiyorum. Karşıdaki kötü adam ise yine aynı, her şeyin sorumlusu olan o karanlık yer... Olduğu gibi duruyor. Böylece daha da iyi anlıyorum. Hislerimin büyüklüğünü, nefretimin derinliğini... İnsanlar ne kadar abarttığımı düşünse de hislerimin tümünün anlamı vardı. Şeytanın kim olduğunu biliyorum. Daha doğrusu şeytanın gücünü biliyordum. Ama her şeyin başladığı bu yerde her şeyi bitireceğini tahmin edememiştim. Bazılarımız için bir başlangıç, bazılarımız için ikinci bir şans olan bu ring ve bu arena... Artık hiç olmadığı kadar serin.

Punk'ın iyice duygulandığını görüyoruz.

CM Punk: Ama işte şimdi buradayız. Nihayetinde buradayız... Sanki tüm yaşananlar yaşanmamışcasına, tüm bu çaba verilmemişcesine... Yine başladığımız yerdeyiz. (Gülüyor) Ben iyi bir hikaye anlatıcısıyım millet. Fakat bu kitabın sonunu okumak hiç istemedim. Hem de hiç.

Destek gelmeye devam ediyor Punk'a.

CM Punk: Fakat okumak zorundayım. Buna mecburum. Ne kadar istemesem de bu yere, NOW'a vedamı etmeliyim. Çünkü herkes gibi bana da uzun zamandır söylenen bir klişe var... İyi şeylerin nihayetinde sona ermesi gerektiği. Kabul ediyorum, bu hiç beklediğimiz gibi bir son değildi. Bu bir çeşit yarım kalmışlık... Bu bir ihanet. Güreşe yapılmış bir ihanet bu. Bu işe olan sevgiye ihanet. Bu işe olan tutkuya ihanet. Eğer tüm bu saçmalığa rağmen mutlu olmam gereken tek bir şey varsa o da sonunda sadece benim değil, tüm güreş dünyasının o karanlık şirketin gerçek yüzünü görmesidir. Buna bir organ mafyasının değil de benimle boks yapmak için kolları fazlasıyla kısa olan bir p*çin neden olması ne kadar da trajikomik değil mi?

cm-punk-september-10-d.jpg

CM Punk: PGW'nun bizler için bir misafirhane olacağını söylüyorsun Dwayne... O zaman en iyi şekilde konaklayacağımdan emin ol. Sen sektörü sadece tekelleştirmedin, sen binlerce insanın yaktığı ateşi söndürdün. Fakat bir şeyi unuttun. Benim meşalemi! Çünkü bu gördüğün herifin içindeki meşale yanmaya devam ediyor. Bu ateş 5 Şubat 2024'de, NOW'a ilk adımını atan adam olduğum gün yandı. Ve.. bugün, 28 Nisan 2024. NOW'ın kapandığı gün. Belki de en karanlık gün... Fakat unutmamanız gereken bir şey var. En karanlık günlerde bile bu içimdeki ateş yanmaya devam edecek. PGW'da bile...

Punk'a inanılmaz bir destek gelirken o derin bir nefes alıp kameralara bakıyor.

CM Punk: Benimle yürüdüğünüz için teşekkür ederim.

3udqxin.jpg

Punk, NOW logosunun olduğu bu mikrofona uzunca bir süre bakıyor. Sonrasında yavaşça onu köşelere koyuyor. NOW seyircisi onu alkışlarken Punk hepsiyle teker teker selamlaşarak arka alanın yolunu tutuyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: