RPG Miras

BestBoutMachine

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
18
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Kenny Omega
Kameralarımız bir evin salonunda açılıyor ve etrafta koşuşturan küçük çocuklar, kendi aralarında sohbet eden birçok yaşlı ve her yaştan insanın birlikte bulunduğu sıcak bir yuva ortamı gözümüze çarpıyor.

Akabinde kameramız evde ilerlemeye başlıyor, yavaşça mutfak kapısından içeri giriyor ve masada birçok tabak bulunduğunu fakat yemeklerin çoktan yendiğini fark ediyoruz. Masanın yan tarafındaysa dalmış bir şekilde boş tabağına bakan Roman Reigns’i görüyoruz.

228914695_358949755601483_5334051112699942124_n.jpg

Roman bir süre daha dalmış vaziyette durduktan sonra kamerayı fark ediyor ve sesini düzeltmek için birkaç kez öksürdükten sonra kendini toparlayarak kameraya yöneliyor.

WhatsApp Görsel 2024-04-25 saat 13.09.53_af5818f8.jpg

Anoa’i ailesinin samimi malikanesine hoş geldiniz. Normalde bu ev benim hayatıma bıraktığı etki sebebiyle en kutsal hazinemdir ve kapılarını kolay kolay yabancılara açmam. Ama bugün bir istisna yapacağım ve sizleri hayatımın küçük bir sahnesini izlemeniz için evimde misafir edeceğim. Şu an da burada bulunma sebebim ise her birinizin tahmin edeceği üzere kariyerimin bu noktasında; kendi adıma ve soyadıma yakışmayan bir bölümden geçmekteyim ve birçok şeyi yanlış yaptığımın farkında olsam da düşüncelerimden ileriye gidemediğimden eylemlerim hala beni dip noktasına doğru sürüklemeye devam ediyor. Oysa kafamın içinde eski kararlılığımda ve gücümde olmadığımı ilk fark eden bendim, her ne kadar fiziksel gücümü bir üst seviyeye çıkarmak için spor salonlarında saatlerimi harcasam da büyük kararlar vermeden önce uzun bir süre kendimi dinlesem de, sanki karşıma çıkan seçeneklerin hangisini seçersem seçeyim cevabın hep hatalı olacağı bir oyunun içerisindeyim ve bu işkencenin ben yerden kalkamayana kadar devam edecek olmasından sonrasında ise beni yapayalnız bir şekilde bırakacağından… {Roman duraksıyor} Korkuyorum.. O yüzden ne galip gelebildiğim ne de doğru dürüst kaybedebildiğim bu acımasız savaşın kısır döngüsünden kurtulmak için hayatım boyunca bana kapılarını açık tutan evime sığındım ve ailemin, kanımın yanında bulunarak kendimi onlarda bulmayı ümit ediyorum.

Roman konuşmasına devam ederken içeri eşi Galina girer ve kameraları fark edince Roman’ın yanına yaklaşır.

Galina: Bakıyorum tüm aile içerde sohbet ederken şefimiz burada arındırma belgeseli çekiyor.

Roman çok küçük gülümsüyor.

Galina: Bu işlerden anlamam ama seni herkesten iyi tanıyorum ve tüm kalbimle sana inanıyorum Joe! Senin kabilenin yuvası sadece ring değil kabile üyelerinde sadece kuzenlerin değil… Ben, kızın, büyüklerin hepsi senin ailen, senin kabilen Joe. Yalnız değilsin biz buradayız! Anoa’i ailesi arkanda ve herkes senin tepedeki adam olmanı dört gözle bekliyor {Galina saygı göstererek kafasını eğiyor} kabile şefim.

Roman yine biraz tebessüm ettikten sonra Galina Roman’ın omzunu tutuyor ve Roman da onun elini tuttuktan sonra Galina mutfaktan birkaç parça alıyor ve salona doğru yöneliyor.

Roman: Bahsetmek istediğim olay da tam olarak buydu. Ben daha hikayedeki yerimi parmağımla gösteremiyorken etrafımdakiler hala benden desteklerini sakınmıyorlar ve gücümün benden kaçmadığını sadece bir yerlerlerde onu yeniden bulmam için tıpkı Excalibur gibi mutlak sahibini beklediğini söylüyorlar. Bu durumda bana düşen görev ise: Bana gösterilen bu inancın ve desteğin hepsini arkama alarak, zamanında tepesinde bulunduğum dağın eteğine gitmek ve gözlerimi tepeye diktikten sonra tüm kararlılığımla hakkım olan zirveye çıkmak ve bu dünyadaki tüm insanlara bu endüstrideki gerçek başrolün gerçek kahramanın kim olduğunu göstermek olacak. Zamanın yaklaştığını büyük uyanışımın kıvılcımlarını kanımda hissedebiliyorum! Kanımın bana miras bıraktığı ‘’En Büyük’’ sıfatını Roman Reigns isminin başucuna getirmenin zamanı geldi de geçiyor bile. Beni bekleyin… Tüm stadyumları tüm şehirleri taşarcasına doldurun ve kabile şefinizin yeniden doğuşunun ihtişamına fani gözlerinizle şahit olun! Ve doğru zaman geldiğinde ise…

TÜM DÜNYA BENİ KABULLENİN!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: