RPG Kalbim de Büyük


Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,101
Mesajlar
10,885
Beğeni sayısı
1,653
PG Nakit
400
1


VALENTINE Duyulur ve Tyler Bate bol bir kot ve beyaz bir tişörtle girişte belirir. Yuhalamalar eşliğinde ringe yürürken yüzünde hafif bir tebessüm vardır. Ringe çıkar, mikrofonu alır ve yuhalamaları dinlemeye koyulur. Yuhalamaların dinmeyeceğini anlayınca mikrofonu yere bırakır ve bir anda bıyıklarını okşamaya başlar. "Ooohhhh...." Ardından tişörtünü ve pantolonunu üzerinde sadece güreş ekipmanı olan don kalacak şekilde çıkararak striptiz yapmaya başlar. Bir yandan da yavşak bir tavırla dudaklarını büzmekte, ringin bir köşesinden öbürüne sekmekte, yuhalamaları iyice coşturmaktadır. Mikrofonu eline alır.

Tyler Bate: Beni yuhalamak için hiçbir sebebiniz yok PGW evreni. Her hafta size bir öncekinden daha güzel bir şov izletiyorum, artık Po*nHub'da 28. sayfaya kadar gitmek, Reddit'te 350 tane video kaydetmek yok. Çünkü artık Y-SEX'in prensi her hafta bir öncekinin üstüne koyuyor. Beni sevmemek için sebebiniz ne olabilir ki? Mayhem mevzusu mu? O işin içinde ben yokum bile. Mayhem abimin duygularını sömürürken ne yazık ki orada değildim. Danielson mı yoksa beni bu kadar dışlamanızın sebebi? Onunla da bir maça çıktık. Eh, orada da kendimi kanıtladım. Çok sevdiğiniz ejderhayı eğittim ve şimdi sırada Royal Rumble var. Ayakta kalan son adam olduğumda beni de alkışlayacak mısınız? Cumartesi göreceğiz. Dediğim gibi, beni yanlış anlıyorsunuz. Ancak bu duruma alıştım. Bryan gibi manipülatörlerin oyunlarına gelip beni bir 'yancı' ya da fazla heyecanlı ufak bir genç olarak görmeye çalışıyorsunuz. Alışığım buna. Kadınlarda da aynısı oldu. Koca bir penisin getirdiği sorumluluğu kaldıramadım, evet. Yıllarca bir et parçası olarak görüldüm kadınlar tarafından. Sonra da bir köşeye atıldım. Hep yanlış anlaşıldım ve hayır, size yemin ederim bundan utanmıyorum. Çünkü biliyorum. Biliyorum ki benim kalbim de büyük. Biliyorum ki artık bunu anlayan bir abim var.

Gözlerini Royal Rumble logosuna diker. Buruk bakışları Val Venis'i andıran piç bir gülümsemeye dönüşür.

Tyler Bate: Sizi üzeceğim PGW evreni! Buna alışmak zorundasınız. Beni de üzdüler. Ancak yanımda abim olduğu sürece bunun yeniden yaşanma ihtimali yok. Sahte kahramanlarınızı yeneceğim. Ayakta kalan son adam olacağım ve sizi üzeceğim. Ancak dert etmeyin, sonrasında bu şirkette sevilmeyi en çok hak eden adamın Tyler Bate olduğunu anlayacaksınız!

tyler-bate-nxt-uk.jpg


Mikrofonu havaya fırlatır ve pozunu verir. Ardından ringden ayrılır.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: