Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi resmi olarak ilgisi olmasın, yine de ideolojik olarak DEM’li değil mi bu zirzoplar? Son seçimlerde DEM’e atmadıklarına hiçbir güç inandıramaz beni mesela.
Partinizle alakası var kanka adayınız %63.60 ile kazandı ve geldiği gibi ilk yaptığı şey Türk Bayrağı ve İstiklal Marşını kaldırmak oldu boş boş konuşmayın konuyu açan kişiye de bakıp gülüyorum.
Hadi resmi olarak ilgisi olmasın, yine de ideolojik olarak DEM’li değil mi bu zirzoplar? Son seçimlerde DEM’e atmadıklarına hiçbir güç inandıramaz beni mesela.
Her CHP’li Kemalist olmayabilir, her AKP’li muhafazakar olmayabilir ama her DEM’li HDP’li DTP’li ya da ne karın ağrısıysa teröristtir ve hayatımda yaptığım en doğru genelleme de budur.
Her CHP’li Kemalist olmayabilir, her AKP’li muhafazakar olmayabilir ama her DEM’li HDP’li DTP’li ya da ne karın ağrısıysa teröristtir ve hayatımda yaptığım en doğru genelleme de budur.