RPG Follow The Buzzwords

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
762
PG Nakit
250
Kameralar bir portrenin önünde açılıyor, bahçeye sahip bir müstakilin kapısı tasvir edilmiş. Renk paletiyle beraber huzur verici bir havası var.

Screenshot-8.png

Açı genişleyince kamera portreden uzaklaşıyor ve portreyi tutan ayaklığın, bir kapının önünde durduğunu görüyoruz.

"Başkalarını önemseyen insanlar, aslında, derinlerde ve kimseyle paylaşmadıkları o bölgede, YAKICI bir arzuyla doludurlar. Sana o sahneyi göstermeme izin ver."

Yüzü gözükmeyen bir adamın, portenin arkasından kapıyı açtığını görüyoruz. Kameranın arkasındaki kişiyi buyur ediyor.

Screenshot-7.png

Açılan kapı aralık bırakılarak odaya ilerliyoruz. Kapıya buyur eden kişi anlatmaya devam ediyor.

"Başkasına yardım edersen, kendine yardım edersin... [sessizleşiyor ve aniden durup arkasını dönüyor] DEĞİL Mİ?"

Bir iç çekme sesi geliyor ve bir kapının daha önüne geliyoruz. Önden giden kişi kapı kolunu tutuyor ama "Loompaland" yazan kapıyı açmıyor.

"Ama tüm bu dağınık düşüncelerle mümkün değil. Hayatında bir ilki başar ve sana yardım etmek isteyenlere kulak ver."

Kapıyı yavaşça açıyor ve aralık bırakıyor. Kameranın arkasındaki kişi odaya girdiği gibi odaya buyuran kişi, kapı kolunu sertçe çekip kapatıyor.

Screenshot-5.png

"Geleceğini biliyordum!"

Karşı odada oturan kişi Joe Gacy. Elini cama koyunca, kameranın arkasındaki adam da önündeki sandalyeye oturup Gacy'nin elini koyduğu yere koyuyor elini. Gacy konuşmaya başlıyor.

"Ee anlat bakalım, portre nasıldı? Çok kıymetli bir dostumun eseri. Sana bir şeyleri hatırlattı mı?"

Gacy'nin karşısındaki kişinin boynunun büküldüğünü görüyoruz ama konuşmayı reddediyor.

"Ağlayabilirsin Charlie, [Gacy'nin sesi titriyor] seni bu kadar sarsacağını düşünmemiştim."

Gacy'nin gözleri dolarken karşısındakinin de Charlie Dempsey olduğunu anlıyoruz. Wonka'nın Charlie'si, aylar sonra Loompaland'e dönüyor.

"Bay William ile konuştum, senin güvende olacağının teminini verdim. Roman ile olan maçından sonra bunu demek hadsizlik gibi hissettirse de, deniyorum Charlie. Fırsatlar yaratmayı ve mirasını taşımayı deniyorum. Aynı Nathan'ınki gibi. Aynı kafetaryadaki Jim'inki gibi. Eğer bu noktada bana olumlu veya olumsuz bir şeyler söylemezsen, sana nasıl el uzatabileceğim hakkında fikirlerim tükenmeye başlayacak. O yüzden lütfen, kendine bir iyilik yap ve içindeki her şeyi dök. Senin içindeki YAKICI arzuyu biliyorum, o ateş gerekirse beni kül etsin ama lütfen... sana yalvarıyorum..."

Charlie'nin eli camdan yavaş yavaş düşerken Gacy de yavaş yavaş ümidini yitiriyor gibi duruyor. Elleri dizinde, boynu bükük otururk-

"Başkasına yardım edersen, kendine yardım edersin."

Gacy hayata yeniden dönmüş gibi Charlie'ye bakarken hızlıca oturuşunu düzeltip pürdikkat kulak veriyor.

Screenshot-3.png

"Bay Gacy, sizi izliyorum. Benden sonra neler yaptığınıza vakıfım. Üzgünüm ama bu bir günah çıkarma olmayacak. Çünkü sizin ilgilenmeniz gereken şeyin bu olduğu konusunda hemfikir değiliz."

Charlie sandalyeden kalkıyor ama Gacy soğukkanlılığını koruyamıyor.

"İLGİLENMEM GEREKEN ŞEY NEDİR CHARLIE? BASTONLA ZAR ZOR AYAKTA KALABİLİYORKEN, SANA BAĞIRAN BU ADAM YÜZÜNDEN, GÜREŞEMİYORKEN, NEYLE İLGİLENMEM GEREKİYOR?"

Gacy hızlıca pişman olup el hareketleriyle özür dilemeye çalışıyor fakat Charlie de kalktığı sandalyeye geri oturuyor.

"Olması gerektiği gibi."

Gacy Charlie'yi pek anlayamasa da sakinleşmeye çalışıyor.

"Olması gerektiği gibi, bay Gacy. İçinizdeki YAKICI arzu. İnsanları incitmemek için bastırdığınız arzularınız. Sakatlığımın benim hatam olduğunu biliyorsunuz, ayağımı yere basamadığım halde bileklerimden güç alarak Regal Plex yapmanın hatası benden başkasına ait olamaz. Ringdeyken de biliyordum ama siz kendi doğrularınızı çarptırıyorsunuz. Fırsatları aptalca değerlendirdiğimi biliyorsunuz ama suçu yine sisteme yıkıyorsunuz. Kötü bir evlat olduğumu biliyorsunuz ama babamı, William Regal'i suçlamaya çalıştınız. Sizi takip ediyorum bay Gacy. Eminim son olanları da, Slammy'i parçalayan adamın suçu olarak görüyorsunuzdur. [Charlie cevap beklese de Gacy gözlerini kaçırıyor] Ya da Dream'in mi? Onların sizi bu arzuyla ateşe çevirmesiyle benim aramdaki farkı söyleyebilir misiniz? Size ve Goldust'ı zaten yakmak isteyen biri varken bunu neden ben yapayım?"

Charlie bastonu yere üç kez vuruyor.

"Sizden önce, çölün ortasında erzağı biten bir gezgin gibiydim. Sizse bana su içermişcesine şakıyan bir sinek kuşu. O kuşun uçmadan, sabit bir şekilde, ölüme yakın olan gezginin yanında şakımasını bekleyebilir misiniz? Neyi temsil ettiğinizi unutmuşsunuz gibi duruyor. Eskisi kadar esnek düşünemiyorsunuz. Geçmişin prangalarını taşıyarak ancak yanınızdaki arkadaşlarınıza yük olacağınızı bildiğiniz halde, hala bana ulaşmaya çalışıyorsunuz. Nathan'a ulaşmaya çalıştığınızı da biliyorum. Aktris kız arkadaşı kendisine postayı koyduğundan beri her zamankinden daha hırslı ama size yüzünü gösterecek cesareti yok. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Siz bizi hiçbir zaman arkada bırakmadınız, ama şu an yanınızda olan Goldust'ı yalnız bırakıyorsunuz. Ne demek istediğimi anladınız mı?"

Charlie derin bir nefes alıp sırtını yaslarken, yanındaki kapıya dikkat kesiliyor.

Screenshot-6.png

"Üstelik bu, bana gösterdiğiniz portreyi hiç anımsatmıyor."

Gacy bundan memnun bir ifadeyle aynaya biraz daha yaklaşıyor.

"Demek ki Goldy o kadar da yalnız değilmiş."

Charlie da ufak bir tebessümle karşılık veriyor.

"Duyduklarım... gerçekten gönül ferahlatıcıydı. Nathan'la iletişimde olduğunu bilmiyordum, eğer bir daha ulaşırsan, en azından bana ulaşması gerektiğini söyle."

"Bunu ona neden siz söylemiyorsunuz?"

Bir anda Gacy'nin kapısı açılıyor, bu???????

Screenshot-11.png

Nathan Jones! Gacy şaşkın gözlerle ona bakıp yavaşça ayaklanıyor. Nathan da gidip onun eline kapanıp dizlerinin üzerine çöküyor.

"Bu kadar yeter Nathan! Lütfen yüzüme bak, benden af dilemeni istemiyorum."

Nathan yavaşça ayaklanıyor ama gözlerini kaçırıyor. Sonunda Gacy iki eliyle yanaklarından tutup ona uzunca bakıyor ve sıkıca sarılıyor. Arkadan Charlie'nin de bastonu koltuğunun altına koyup alkışladığını görüyoruz.

"Bize yeterince yardım eli uzatıldı.

Rüyalarda boğulmak
da bir yere kadar."

Screenshot-12.png

Fakat ekran aniden cızırtı sesleri vermeye başlıyor??? Arkadan "dokunma" diye bağırıldığını duyuyoruz ve bir süre sonra ekran tamamen kapanıyor.

dokunmaAAAAAAAAAAAA-

Göz gözü görür gibi olduğunda bir topuklu sesi duyuluyor, yerde gözünden darbe almış Joe Gacy var.

Screenshot-10.png

"Bana en iyi öğretmenlerin, en iyi öğrencilerden çıkıp çıkamayacağını sormuştunuz bay Gacy. Sanırım bunu öğrenme vakti."

Bu Goldust'ın sesi!

"Eserlerimin size nasıl tezahür ettiğini bilmeyi çok isterdim ama onun yerine yapabileceğim daha iyi bir şey var. Size öğretebileceğim bir şey. Arzunuzu....

Goldust Gacy'nin yüzüne ve yaralarına titizlikle dokunuyor ve kendinden geçer gibi oluyor.

"Bu......... yakıcı............... ve..................... MUHTEŞEMMMMMmmmmmmmmmmmmm.........................."

Gacy'nin gözleri, rencide olmuş gibi dolarken Goldust onun yanaklarına nazikçe dokunuyor.

"Artık gözlerinizdeki ışıltıyı görebiliyorum. O halde, kendinize yardım edin ve soruma cevap verin,"

Gacy'nin bir gözyaşı yanaklarına akarken tüm ciddiyetiyle Goldust'a bakıyor.

"Dream'in de bir safe space olabileceği ihtimalini hiç düşündünüz mü?"

gol.jpg

Goldust Gacy'nin önünden çekiliyor ve son portresini gösteriyor.

"BU...........

MUHTEŞEMMMMMMMMMM............"

Kameralar kapanıyor.

☮️

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: