RPG Hassan Uyumaya Gidiyor

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kameralar lüks bir evin içinde açılıyor. Koridorun her tarafına asılmış Arapça duaların olduğu tablolara zoom yapılırken kamera aniden salona dönüyor. Hassan ayakta dikilmiş şekilde televizyon izliyor. Yüzünde çok tatlı bir gülümseme var.

b42fjfv.jpg
BUCKSHOT LARIAT! MUSTAFA ALI YERE YIĞILIYOR. LOGAN PAUL HEMEN TUŞTA, 1........ 2........

3!

Hassan gülerek televizyonu kapatıp eline aldığı tespihle kameraya yaklaşıyor.

Muhammad Hassan: Utanç verici bir tablo.. Kardeşim Ali.. Buraya ilk geldiğimde bana senden bahsedildi, sevindim. Müslüman bir kardeşimi burada bulmayı beklemiyordum. Hatta inanır mısın seninle tanışmayı dört gözle bekliyordum. Ama ne bekledik ne bulduk değil mi? Önce konuşmamı kestin, bunu dert etmeyecektim sonra başına buyruk hareket etmeye başladın. O röportaj neyin nesiydi? Kendini bir kahraman mı sanıyorsun? Yanımda duracağına kahraman olmaya mı çalışıyorsun? İslamın kurtarıcısı sen misin? İslam dünyasının yüz karası! Ağzından düşürmediğin Saddam seni görseydi köpeklerine meze ederdi. Nasıl bir yüz karası olduğunu bu akşam teyitledin, aslinda bana pek bir iş düşmedi. Birilerinin lafını bölmemen gerektiğini sana öğretmem gerekiyordu. Riyad'dan yola çıkarken sadece kafirlere karşı dövüşeceğimi söylemiştim ancak sen onlardan betersin. Kendi kardeşini yok saymayacaktın kardeşim. Bu akşam nerede yanlış yaptığını düşünmen için sana süre vereceğim. Allah seni yolundan saptırmasın. Hayırlı geceler.

Hassan ışıkları söndürerek kahkahalar eşliğinde yatak odasına çıkıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: