Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="EnyapxaM" data-source="post: 21799" data-attributes="member: 80"><p>İlk üç şovda tam puan verdiğim tek şov bu oldu. Diğerleri de güzeldi, kötü olduğundan değil ama tadındaydı. Belki de rekabetler vs. yavaş yavaş oturmaya başladığından da olabilir ama bu şov ayrı bir keyif verdi bana. Ambrose'un ve Rollins'in sahnelerinde arka arkaya eğlendim. F4W zaten fenaydı, Main Eventler olaysız olmaz yine Chavo'nun karakterinin güzel bir şekilde işlenmesiyle sona erdi. Şovdaki tek fazlalık R-Truth ve Pat arasında gerçekleşen sahne oldu gibi ama onu da şimdilik eleştirmeyeceğim çünkü buradan ileride çok eğlenceli senaryolar çıkacak gibi duruyor. Exclusive hakkında yorum yapmak için henüz erken, güzel bir senaryo geliyor olabilir ama Trump çok sevmediğim bir karakter olduğu için o kadar yükselemiyorum. Eğer Cornette'in ortağı olacaksa sektörden birinin olmasını tercih ederdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EnyapxaM, post: 21799, member: 80"] İlk üç şovda tam puan verdiğim tek şov bu oldu. Diğerleri de güzeldi, kötü olduğundan değil ama tadındaydı. Belki de rekabetler vs. yavaş yavaş oturmaya başladığından da olabilir ama bu şov ayrı bir keyif verdi bana. Ambrose'un ve Rollins'in sahnelerinde arka arkaya eğlendim. F4W zaten fenaydı, Main Eventler olaysız olmaz yine Chavo'nun karakterinin güzel bir şekilde işlenmesiyle sona erdi. Şovdaki tek fazlalık R-Truth ve Pat arasında gerçekleşen sahne oldu gibi ama onu da şimdilik eleştirmeyeceğim çünkü buradan ileride çok eğlenceli senaryolar çıkacak gibi duruyor. Exclusive hakkında yorum yapmak için henüz erken, güzel bir senaryo geliyor olabilir ama Trump çok sevmediğim bir karakter olduğu için o kadar yükselemiyorum. Eğer Cornette'in ortağı olacaksa sektörden birinin olmasını tercih ederdim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
Menü
Giriş yap