- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 558
- PG Nakit
- 150
- Favori Güreşçi
- Angelico
kameralarımız açıldığında angelico'yu ringde yerde otururken görüyoruz. etrafında çember oluşturacak şekilde konumlandırılmış mumlar var. önünde bir rahle açık. üzerinde çok eski olduğu belli olan bir kitap var.
adım angelico ve ben, karanlıkta kaybolmuş ruhlarınızı ışığa, karanlığınızı aydınlığa çevirmek için, sizlere tanrının kelamını ve sevgisini getirmek için buradayım. her biriniz, tanrının sevgili çocuklarısınız. her biriniz, sonsuz sevgi ve bağışlama ile kucaklanmaya layıksınız. en zor zamanlarınızda, asla içinden çıkılmaz labirentlerde kaybolduğunuzda, tanrı her zaman sizin yanınızdadır ve elçileri aracılığıyla sizleri doğru yola sevk eder. O elçiler ki, tanrının ışığını ve sevgisini dünyaya yaymak için mücadele eden kutsal elçilerdir.
kardeşlerim, kitab-ı mukaddes'in sayfalarında, isa'nın öğretilerinde, sevgi, merhamet ve bağışlama bulacaksınız. isa, sevgi dolu bir öğretmen ve kurtarıcıdır. o, sizi kabul eden ve affeden bir baba gibi size kollarını açmıştır. içinizdeki ışığı parlatın ve sevginizi çevrenizdekilere yayın. çünkü her biriniz, tanrının kutsal planının birer parçasısınız ve o'nun sevgisi sizi her zaman kuşatmaktadır. bugün, tanrının sevgisini ve merhametini kutluyoruz. bizler, isa'nın öğretilerini kalplerimize taşımak, dünyaya sevgi ve ışık getirmek için buradayız. birlikte, tanrının krallığını yeryüzünde inşa etmek için adım atıyoruz. sizler, sevgi ve bağışlama ile dolu bir dünyanın mimarlarısınız. tanrının sevgisiyle birleşerek, dünyayı daha iyi bir yer haline getirebiliriz. içinizdeki sevgiyi keşfedin ve tanrının sevgisini başkalarına yayın. tanrının sevgisiyle birbirimize sarılalım ve birlikte ilerleyelim. tanrının krallığını yeryüzünde inşa etmek için elimizi birleştirelim.