Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Show Stealer Sahnede!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 20062" data-attributes="member: 71"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]fG2eyxdRqyc[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]825[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>Dolph Ziggler'ın müziği duyuluyor ve Ziggler yavaşça stage'e çıkıyor, sinirli bir halde olduğunu görüyoruz. Direkt ringe doğru yürüyor ve bir mikrofon aldıktan sonra ringe girip konuşmasına başlıyor.</em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em>[ATTACH=full]830[/ATTACH]</em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"Her hafta size bir gerçeği hatırlatmak için burada bulunuyorum, biz bu şovun efendisiyiz. Her hafta şovu nasıl çaldığımızın farkında mısınız? İsterseniz sinirlenebilirsiniz ama sinirlerek gerçekleri değiştiremeyeceğinizi unutmayın ki, ben ve müttefiklerim bu arenaya hükmetmek için buradayız, ve buraya nasıl hükmettiğimizi merak ediyor musunuz? Bunu şovu çalarak yapıyoruz. Her hafta boy gösterdiğimiz maçları, boy gösterdiğimiz sahneleri hatta boy gösterdiğimiz şovları çalıyoruz. İzleyicileri manipüle ediyoruz, rakiplerimizi alt ediyoruz, bu şirkette bulunan herkesi gölgemiz altında bırakarak eziyoruz ve sonuç olarak bulunduğumuz her şovu çalıyoruz. AJ Lee aklını kullanarak rakiplerimizi manipüle ediyor, Big E gücüyle rakiplerimizi korkutuyor, ve ben Dolph Ziggler kurnazlığımı kullanarak şovu kontrolüm altına alıyorum. Manipüle edildiğinize bu kadar şaşırmayın, sizler bu arenada sadece birer figüransınız ve bizim tarafımızdan manipüle edilmek için kullanılıp bizim istediğimiz gibi yönlendiriliyorsunuz. Bu bizim oyunumuz ve bizim oyunumuzda bulunduğumuz her şovu çalmak bir kural. Bunu bir uyarı olarak algılayabilirsiniz, her bulunduğumuz şovda şovu çalmaya edeceğiz, düşmanlarımızı alt edip herkesi gölgemizde bırakmaya şu ana kadar devam ettik ve hala devam edeceğiz."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><em>[ATTACH=full]826[/ATTACH]</em></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Biliyorsunuz her hafta gelip burada bulunduğumuz her şovu çaldığımızı hepimiz biliyorsunuz ve bu bizim için rutin haline gelmiş bir durum, ama şovu çalmamız dışında başka büyük bir hedefim daha var, şirketteki 3 kemeri de kazanıp Grand Slam unvanına sahip olmak. Evet doğru duydunuz, bu şirkette Grand Slam unvanına sahip olmak istiyorum. Grand Slam unvanına sahip olup bu şirkete ismimi altın harflerle yazdıracağım, ve bu hedefe önce takım kemerlerine talip olarak başlayacağım. Bu hedef için önce Big E ile birlikte takım kemerlerinin önce talibi sonra da sahibi olacağız. Bu şirkette takım potasında olan ya da olduğunu düşünen herkesi önce kemersiz biçimde, sonra da kemerimizle birlikte alt edeceğiz, çünkü takım potasında bizi durduracak seviyede kimse yok. Grand Slam unvanını kazanmak için her şeyi yapacağım, cesaretim, yeteneğim, gücüm ve en önemlisi azmim ile bu hedefe ulaşacağıma eminim. Sizlerde göreceksiniz ki Dolph Ziggler önce takım kemerleriyle başlayıp adım adım Grand Slam unvanına ulaşacak."</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]828[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"Hadi Yota Tsuji denen adam hakkında da birkaç kelam edeyim. Bu şirkete adım atana kadar ismini hiç duymadım ve gerçekten bu adamı tanımıyordum. Sanırım Japonya'nın küçük yerlerinden gelen bir Japon köylüsü olduğunu düşünüyorum. Burada gerçek yıldızlar varken gelip burada bir Japon köylüsünün güreşmesi şirketin ismini lekelemekten başka bir sonuca varmıyor, kimse onu tanımıyor, kimse onu konuşmuyor. Yota sen hiçbir yerde tanınmıyorsun, sen bu arenada sadece bir figüran olarak görev yapıyorsun. İsminin bizim gibi yıldızların yanında senin isminin anılması bile senin için çok büyük bir şey olması lazım, belki de zaten öyledir ama sen bunun hakkında konuşmuyorsundur. Burada çok değerli yıldızlar varken senin gibi bir Japon köylüsüne yer yok. Sen sıradan bir adamken biz buranın yıldızlarıyız. Tsuji aslında seni alt etmek isterdim ama senden çok daha önemli işlerim olduğu için maalesef değerli zamanımı seninle meşgul etmeyeceğim."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]829[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Şovdaki olan Aussie Open vs. Tyler Reks & Val Venis maçından önemli görüntüler gelir.</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><em>[ATTACH=full]827[/ATTACH]</em></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Bakın bakalım, şovu nasıl çaldığımızı tekrar tekrar izleyin, 2. şovda da şovu nasıl çaldığımızı izleyin, hem de sadece tek bir öpücükle. Sadece tek bir öpücükle Tyler Reks & Val Venis'in dikkatini dağıttık ve bu çok kolay oldu. Bu şekilde de Aussie Open'a kolay bir zafer hediye ettik. Açıkça gördünüz, takım potasına girdiğimiz gibi kontrolün nasıl da bizim elimize geçtiğini izlediniz. Biz burada oynanan oyunun kurallarını değiştiren kişileriz, güreş dünyasının en akıllı ve en manipülatif kişileriyiz. Reks ve Venis, sizler kendi seviyenize göre iyi güreşçiler olabilirsiniz fakat ben ve ekibimin yanında hiç şansınız olmadığını gördük, daha da fazla göreceğiz. Karşımıza ne kadar çıkarsanız biz her seferinde yine şovu çalarak yine size üstünlük kuracağız. Unutmayın ki bu sadece bir başlangıç, bu arenada Dolph Ziggler, AJ Lee ve Big E Langston olarak her seferinde şovu çalarak egolarımızı besleyip karşımıza çıkan herkesi de alt edeceğiz."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]831[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Will Ospreay'i yükseltmek için kurulan United Empire'ın bir parçası olan Aussie Open'a gelmek gerekirse; bizim sayemizde belki de haketmedikleri bir maçı Tyler Reks & Val Venis'e karşı kazandılar. Sıradan bir takımın bizim yardımımıza ihtiyacı bile olmadan bu maçı kazanması lazımdı, ama siz sıradanın bile altında bir takımsınız, bizim yardımımız olmasa Tyler Reks & Val Venis tarafından bile gömülen bir takım olarak tarihe yazılıp belki de tarihin tozlu sayfalarına gömülecektiniz. Burada gerçekten savaşıp kendi hakkını kendi alabilecek takımlar varken sizin gibi yardıma muhtaç takımların burada yer alıp şans bulması gerçekten şirketin acınası durumda olduğunu gösteriyor. Geçen şovdaki maçta Aussie Open gibi sıradan bir takım rüyaları hariç hiçbir yerde başarıya adım adım ilerleyerek ulaşamayacağını gösteren bir şov oldu. Sizler maalesef takım potasında sadece bizim gölgemizde kalma şartıyla yer bulursunuz. Sizlerin varlığı bu arenada ve özellikle bu potada hiç bir şey ifade etmiyor. Şu anlık sanırım gerçek rekabetin anlamını bilmiyorsunuz ama takım kemerleri uğruna bizim karşımıza çıkarsanız bizim altımızda ezilerek bunları öğrenebilirsiniz. Size bedavadan kazanılan maçla hiçbir yere gelemeyeceğinizi öğreteceğim."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]832[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Tekrar Tyler Reks ve Val Venis'e gelmek gerekirse ise; Val Venis ikinizi birden nasıl rezil etti? Val Venis'in azgınlığı yüzünden nasıl da maçı sıradanın altı bir takıma nasıl kaybettiniz? Val Venis senin gibi bir güreşçinin burada ne işi var? Maç içinde bile o havlunun altındaki küçük şeye hakim olamıyor musun? Maalesef herkesin senin nasıl bir profesyonel olduğunu sorgulama zamanı geldi diye düşünüyorum. Tyler Reks senin de bu adamla birlikte çalışmanla senin de profesyonelliğini sorgulamamız gerektiğini düşünüyorum, ayrıca maçınızı yakından takip eden biri olarak senin de performansının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Biz ring kenarındayken bile bize karşı çıkamadınız, sizle bir maça çıktığımız zaman da bize karşı çıkamayacaksınız. Maç sonunda yaşanan olaylara gelirsek ise sizi uyarıyorum, o zaman anlık olarak Val Venis yüzüne yediği Superkick ile cezasını çekse de sizi tekrar uyarıyorum, o havlularınızın altında yatan küçük şeylere bir daha sahip çıkamazsınız tarafımca daha büyük bir ceza alacaksınız. Size o zaman anlık bir ders verdim ve bu hareketlerinize devam ettiğiniz takdirde bir daha ders vermekten de çekinmeyeceğimi de size buradan iletiyorum."</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 20062, member: 71"] [CENTER][MEDIA=youtube]fG2eyxdRqyc[/MEDIA] [I][ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194642309.png"]825[/ATTACH][/I] [B][I]Dolph Ziggler'ın müziği duyuluyor ve Ziggler yavaşça stage'e çıkıyor, sinirli bir halde olduğunu görüyoruz. Direkt ringe doğru yürüyor ve bir mikrofon aldıktan sonra ringe girip konuşmasına başlıyor. [ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194957430.png"]830[/ATTACH][/I][/B] [I]"Her hafta size bir gerçeği hatırlatmak için burada bulunuyorum, biz bu şovun efendisiyiz. Her hafta şovu nasıl çaldığımızın farkında mısınız? İsterseniz sinirlenebilirsiniz ama sinirlerek gerçekleri değiştiremeyeceğinizi unutmayın ki, ben ve müttefiklerim bu arenaya hükmetmek için buradayız, ve buraya nasıl hükmettiğimizi merak ediyor musunuz? Bunu şovu çalarak yapıyoruz. Her hafta boy gösterdiğimiz maçları, boy gösterdiğimiz sahneleri hatta boy gösterdiğimiz şovları çalıyoruz. İzleyicileri manipüle ediyoruz, rakiplerimizi alt ediyoruz, bu şirkette bulunan herkesi gölgemiz altında bırakarak eziyoruz ve sonuç olarak bulunduğumuz her şovu çalıyoruz. AJ Lee aklını kullanarak rakiplerimizi manipüle ediyor, Big E gücüyle rakiplerimizi korkutuyor, ve ben Dolph Ziggler kurnazlığımı kullanarak şovu kontrolüm altına alıyorum. Manipüle edildiğinize bu kadar şaşırmayın, sizler bu arenada sadece birer figüransınız ve bizim tarafımızdan manipüle edilmek için kullanılıp bizim istediğimiz gibi yönlendiriliyorsunuz. Bu bizim oyunumuz ve bizim oyunumuzda bulunduğumuz her şovu çalmak bir kural. Bunu bir uyarı olarak algılayabilirsiniz, her bulunduğumuz şovda şovu çalmaya edeceğiz, düşmanlarımızı alt edip herkesi gölgemizde bırakmaya şu ana kadar devam ettik ve hala devam edeceğiz." [B][I][ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194833520.png"]826[/ATTACH][/I][/B] "Biliyorsunuz her hafta gelip burada bulunduğumuz her şovu çaldığımızı hepimiz biliyorsunuz ve bu bizim için rutin haline gelmiş bir durum, ama şovu çalmamız dışında başka büyük bir hedefim daha var, şirketteki 3 kemeri de kazanıp Grand Slam unvanına sahip olmak. Evet doğru duydunuz, bu şirkette Grand Slam unvanına sahip olmak istiyorum. Grand Slam unvanına sahip olup bu şirkete ismimi altın harflerle yazdıracağım, ve bu hedefe önce takım kemerlerine talip olarak başlayacağım. Bu hedef için önce Big E ile birlikte takım kemerlerinin önce talibi sonra da sahibi olacağız. Bu şirkette takım potasında olan ya da olduğunu düşünen herkesi önce kemersiz biçimde, sonra da kemerimizle birlikte alt edeceğiz, çünkü takım potasında bizi durduracak seviyede kimse yok. Grand Slam unvanını kazanmak için her şeyi yapacağım, cesaretim, yeteneğim, gücüm ve en önemlisi azmim ile bu hedefe ulaşacağıma eminim. Sizlerde göreceksiniz ki Dolph Ziggler önce takım kemerleriyle başlayıp adım adım Grand Slam unvanına ulaşacak."[/I] [ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194913195.png"]828[/ATTACH] [I]"Hadi Yota Tsuji denen adam hakkında da birkaç kelam edeyim. Bu şirkete adım atana kadar ismini hiç duymadım ve gerçekten bu adamı tanımıyordum. Sanırım Japonya'nın küçük yerlerinden gelen bir Japon köylüsü olduğunu düşünüyorum. Burada gerçek yıldızlar varken gelip burada bir Japon köylüsünün güreşmesi şirketin ismini lekelemekten başka bir sonuca varmıyor, kimse onu tanımıyor, kimse onu konuşmuyor. Yota sen hiçbir yerde tanınmıyorsun, sen bu arenada sadece bir figüran olarak görev yapıyorsun. İsminin bizim gibi yıldızların yanında senin isminin anılması bile senin için çok büyük bir şey olması lazım, belki de zaten öyledir ama sen bunun hakkında konuşmuyorsundur. Burada çok değerli yıldızlar varken senin gibi bir Japon köylüsüne yer yok. Sen sıradan bir adamken biz buranın yıldızlarıyız. Tsuji aslında seni alt etmek isterdim ama senden çok daha önemli işlerim olduğu için maalesef değerli zamanımı seninle meşgul etmeyeceğim." [ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194926560.png"]829[/ATTACH] [B]Şovdaki olan Aussie Open vs. Tyler Reks & Val Venis maçından önemli görüntüler gelir. [I][ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_194851574.png"]827[/ATTACH][/I][/B] "Bakın bakalım, şovu nasıl çaldığımızı tekrar tekrar izleyin, 2. şovda da şovu nasıl çaldığımızı izleyin, hem de sadece tek bir öpücükle. Sadece tek bir öpücükle Tyler Reks & Val Venis'in dikkatini dağıttık ve bu çok kolay oldu. Bu şekilde de Aussie Open'a kolay bir zafer hediye ettik. Açıkça gördünüz, takım potasına girdiğimiz gibi kontrolün nasıl da bizim elimize geçtiğini izlediniz. Biz burada oynanan oyunun kurallarını değiştiren kişileriz, güreş dünyasının en akıllı ve en manipülatif kişileriyiz. Reks ve Venis, sizler kendi seviyenize göre iyi güreşçiler olabilirsiniz fakat ben ve ekibimin yanında hiç şansınız olmadığını gördük, daha da fazla göreceğiz. Karşımıza ne kadar çıkarsanız biz her seferinde yine şovu çalarak yine size üstünlük kuracağız. Unutmayın ki bu sadece bir başlangıç, bu arenada Dolph Ziggler, AJ Lee ve Big E Langston olarak her seferinde şovu çalarak egolarımızı besleyip karşımıza çıkan herkesi de alt edeceğiz." [ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_195021280.png"]831[/ATTACH] "Will Ospreay'i yükseltmek için kurulan United Empire'ın bir parçası olan Aussie Open'a gelmek gerekirse; bizim sayemizde belki de haketmedikleri bir maçı Tyler Reks & Val Venis'e karşı kazandılar. Sıradan bir takımın bizim yardımımıza ihtiyacı bile olmadan bu maçı kazanması lazımdı, ama siz sıradanın bile altında bir takımsınız, bizim yardımımız olmasa Tyler Reks & Val Venis tarafından bile gömülen bir takım olarak tarihe yazılıp belki de tarihin tozlu sayfalarına gömülecektiniz. Burada gerçekten savaşıp kendi hakkını kendi alabilecek takımlar varken sizin gibi yardıma muhtaç takımların burada yer alıp şans bulması gerçekten şirketin acınası durumda olduğunu gösteriyor. Geçen şovdaki maçta Aussie Open gibi sıradan bir takım rüyaları hariç hiçbir yerde başarıya adım adım ilerleyerek ulaşamayacağını gösteren bir şov oldu. Sizler maalesef takım potasında sadece bizim gölgemizde kalma şartıyla yer bulursunuz. Sizlerin varlığı bu arenada ve özellikle bu potada hiç bir şey ifade etmiyor. Şu anlık sanırım gerçek rekabetin anlamını bilmiyorsunuz ama takım kemerleri uğruna bizim karşımıza çıkarsanız bizim altımızda ezilerek bunları öğrenebilirsiniz. Size bedavadan kazanılan maçla hiçbir yere gelemeyeceğinizi öğreteceğim." [ATTACH type="full" alt="resim_2023-07-14_195105473.png"]832[/ATTACH] "Tekrar Tyler Reks ve Val Venis'e gelmek gerekirse ise; Val Venis ikinizi birden nasıl rezil etti? Val Venis'in azgınlığı yüzünden nasıl da maçı sıradanın altı bir takıma nasıl kaybettiniz? Val Venis senin gibi bir güreşçinin burada ne işi var? Maç içinde bile o havlunun altındaki küçük şeye hakim olamıyor musun? Maalesef herkesin senin nasıl bir profesyonel olduğunu sorgulama zamanı geldi diye düşünüyorum. Tyler Reks senin de bu adamla birlikte çalışmanla senin de profesyonelliğini sorgulamamız gerektiğini düşünüyorum, ayrıca maçınızı yakından takip eden biri olarak senin de performansının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Biz ring kenarındayken bile bize karşı çıkamadınız, sizle bir maça çıktığımız zaman da bize karşı çıkamayacaksınız. Maç sonunda yaşanan olaylara gelirsek ise sizi uyarıyorum, o zaman anlık olarak Val Venis yüzüne yediği Superkick ile cezasını çekse de sizi tekrar uyarıyorum, o havlularınızın altında yatan küçük şeylere bir daha sahip çıkamazsınız tarafımca daha büyük bir ceza alacaksınız. Size o zaman anlık bir ders verdim ve bu hareketlerinize devam ettiğiniz takdirde bir daha ders vermekten de çekinmeyeceğimi de size buradan iletiyorum."[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Show Stealer Sahnede!
Menü
Giriş yap