(Canlı İnceleme) WWE: Smackdown #1286 - SD After WrestleMania | Şov İncelemesi


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,848
Mesajlar
12,819
Beğeni sayısı
3,295
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hazırlayan: Doğan "Beast Incarnate" Yavuzer

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Tarih: 12 Nisan 2024
Konum: Detroit, Michigan
Arena: Little Caesars Arena


wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Yeni "Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu" Cody Rhodes Şovu Açıyor

Yeni Undisputed WWE Şampiyonumuz, American Nightmare Cody Rhodes tüm ihtişamıyla alanda! Kendisine yoğun bir destek hakim Detroit seyircisinden. Tabii ilk başta seyirciyle bütünleşiyor Cody. Ardından asıl söze giriyor. İlk olarak The Rock'a dokunduruyor, Rock Hollywood'a gideceğini ve döndüğünde de peşinden geleceğini söylerken söylerken ona inandığını. Sonrasında ise bu geceki maçlara yöneltiyor rotasını. Kendisinin rakibi olabilecek isimleri sayıyor tek tek. Hepsine birden sesleniyor Cody son olarak ve eğer kral için gelecekseniz bunu kaçırmamalısınız gibi bir cümle kuruyor. Bir zamanlar istenmeyen biriymiş ve şimdi ise Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olmuş. Bu sözlerinin ardından promosunu sonlandırıyor Cody.

04_SD_04122024EJ_27976--a689277c4ede2cc4c72d4f9d14ab5c64.jpg


Değerlendirme: RAW'da söyleyeceklerini söylemişti zaten, makul bir açılış promosu o bakımdan. Gereksiz bir etli sütlü karışma işi de olmadı, seyirci güzel hazırlandı şova. | C

Görüntüler arenanın girişine dönüyor ve yeni WWE Kadınlar Şampiyonumuz Bayley giriş yapıyor arenaya! Kameralar döndüğünde bu sefer de Rey Mysterio'nun LWO ile alana teşrif ettiğini görüyoruz.

Şimdi kameralarımız arka alanda. Bloodline ekibini görüyoruz. Bir kapı gözlerine çarpıyor. Kapıda American Nightmare logosu görünüyor, burası Cody'nin locker room'u! O esnada Kevin Owens'ı görüyoruz. Solo Sikoa'ya ufaktan laflarıyla sataştıktan sonra kapıdan içeri giriyor. Solo Sikoa biraz ayar kapsa da Heyman onu sakinleştiriyor ve burası Cody Rhodes'un yani şampiyonun locker room'u diyor. Sakin olmalıyız, ileride kemer evine, Bloodline'a geri dönecek diye telkin ediyor ekibi.

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Tartışmasız WWE Universal Şampiyonluğu #1 Adaylığı İçin Eleme Maçı
LA Knight vs. Bobby Lashley vs. Santos Escobar


Maç başlar başlamaz üç isim de birbirine dalıyor. Escobar çok geçmeden kendini ringin dışına sıyırsa da bir süre sonra fırsat kollamaya çalıştığı sırada Lashley onu alaşağı ediyor. Lashley ve Knight dışarıda kavga etmeye devam ederken Escobar onların üzerine Suicide Dive ile atlıyor! Reklam dönüşünde maçın biraz daha normal tempoda seyrettiğini görsek de temponun yükselmesi çok da zaman almıyor. Escobar iki rakibine birden Double Knee vurduktan sonra Knight'ı omuzluyor ama Knight sıyrılıyor hemen ve Body Slam! Ardından People's Elbow! Şimdi BFT için bekliyor Santos'u ama Garza ve Berto! Baskın atıyorlar ringe ve Meksika üçlüsü bir olup Knight'ı Triple Powerbomb ile indiriyor. Lashley ringe dalıyor şimdi ama onu da sindirmeyi başarıyorlar derken Street Profits! İmdadına yetişiyor Lashley'in ve Garza ile Berto'yu ringin dışına postalayıp iplerden sekiyorlar. Bu sırada Elektra Lopez araya giriyor derken B-Fab de onu indiriyor. Dışarıdaki kalabalığa Montez Ford uçuyor. O esnada Santos, Lashley'i roll-up'a alıyor ama Lashley 2'de atıp Escobar'ı Body Slam ile indiriyor ve ardından Spear! Ama Santos çekiliyor ve Lashley köşeye çakılıp ringin dışına düşüyor! Knight da Santos'u yakalıyor ve BFT! Santos gafil avlanıyor ve Knight tuşa gidiyor 1---2---3! Bitiriyor işi Knight ve Cody'nin rakibi olmak için bir adım atmayı başarıyor.

Kazanan ve finale yükselen: LA Knight

18_SD_04122024EJ_28275--20c1a0bd5d227352a20ef16293685e66.jpg


Değerlendirme: Stable aksiyonlarının yaşanacağı oldukça belliydi. Ama reklamın da araya girmesiyle falan adamakıllı bir maç izleyemedik. Yine de maç içindeki genel aksiyon güzeldi ama buradan bir Santos sürprizi beklerdik ve isterdik. | C-

Arka alanda Rey Mysterio ile röportaj veriliyor, LWO ekibi de yanında Rey'in. Rey, karmanın her zaman geri gelmenin yolunu bulacağını belirtiyor ve bir kere daha WWE Şampiyonluğu için yarışa gireceğina inandığını söylüyor.

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Bloodline Ekibi Alanda

Paul Heyman, Solo Sikoa ve Jimmy Uso üçlüsü ringe geliyorlar ve söz Paul Heyman'da. WrestleMania'da olanlar olmuş ve bunun için John Cena'yı, Undertaker'ı yahut Jey Uso'yu suçlayıp hiçbir mazeret sunmayacaklarını belirtiyor. Reigns, Cody'i sandalyeyle ezebilirmiş ama bunu yapmamış çünkü Seth Rollins'ten intikam almak için 10 yıl bekledikten sonra bu hırsına boyun eğmiş. Reigns'in odağını kaydırdığını ve Cody'nin hazır olduğunu, odaklandığını ve stratejik olarak hazırlandığını; böylece maçın bittiğini dile getiriyor Heyman. Yeni Undisputed WWE Şampiyonunun Cody Rhodes olduğunu söylüyor ardından.

Heyman konuşmasına devam edecekken Solo Sikoa, Paul Heyman'a doğru dönüyor. Ekibin ihtiyacı olan tek şeyin değişim olduğunu söylüyor. Solo'nun lafı üzerine Heyman bir miktar titriyor ama Solo koluyla onu kenara çekip Jimmy Uso'ya yöneliyor! Jimmy Uso bağırıp çağırmaya başlıyor korku ve sinirle ama Solo Sikoa sakin sakin ona sarılıyor. Ardından bırakıyor ve gidiyor derken arkadan Jimmy Uso'yu birisi indiriyor. TAMA TONGA BU! TAMA TONGA WWE'DE! ALLAHIM GOOOLLLLL TAMA TONGA WWE'DE VE BLOODLINE'DA! JIMMY USO'YA SALDIRIYOR HEMEN TAMA TONGA! Jimmy Uso'yu Solo Sikoa ile bir olup dümdüz ediyorlar resmen. Heyman hala korkuyor ama Solo Sikoa onu da çekiyor yanına ve Bloodline pozunu veriyorlar. Ardından Solo, Heyman'ın elindeki telefonu alıp yere fırlatıyor ve ayağıyla eziyor! Şimdi Tonga elinde bir sandalye kapıp getiriyor ve Jimmy'nin kafasına sıkıştırıyorlar sandalyeyi ve köşeye yaslıyorlar Jimmy'i. Solo'dan Jimmy'e Hip Attack geliyor! Jimmy Uso yerle bir oluyor ve Bloodline'dan atılıyor. Artık Bloodline'ın yeni bir üyesi var!

26_SD_04122024HM_29137--8f9ba79e67a4da04a9de6ac574fdd496.jpg
29_SD_04122024CM_29275--9580337e0679901028f8f3b2098ce15e.jpg


Değerlendirme: Şu ana kadar şovun en iyi segmenti. Tama Tonga haberleri düşmüştü ama ben arka alana falan gelmiştir diye düşünüp heyecanımı diri tutmaya çalışmıştım ve bu konuda başarılı da oldum, Tama Tonga'nın baskını inanılmaz iyi geldi bünyeye. Ayrıca Tama Tonga'nın "kan değişikliği" mottosuyla gelmesi ve Jimmy Uso'nun saf dışı bırakılması ekstra şaşırttı beni, hikayede başka başka şeyler olmaya devam edecek gibi. Güzel segment güzel, ben bu Solo Sikoa'yı da bayağı beğeniyorum yalnız. İleride single push almasını isterim. | B+

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Cameron Grimes vs. Bron Breakker

Breakker zil çalar çalmaz üstünlüğü ele alıyor ve çok da bırakmıyor. Grimes bir ara patlama yapacak gibi olsa da Breakker onu kolayca savuşturuyor ve Spear ile çekiyor fişi. Tuşa gidiyor hemen 1---2---3!

Kazanan: Bron Breakker

35_SD_04122024HM_29279--a94d73cdff6ff37773e940263cb57bc1.jpg


Değerlendirme: Breakker'a momentum kastırmaya başladılar işte, 2 dakika bile sürmedi maç çok da konuşmaya gerek yok üzerine. | C

AJ Styles arka alanda vignette tadında bir promo kesiyor. Bu gece sadece bir maça çıkacakmış ve onu yenip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacakmış. LA Knight'a sesleniyor sonrasında Styles.

Yeni WWE Kadınlar Şampiyonu Bayley'den Zafer Konuşması

Yeni şampiyonumuz Bayley inanılmaz bir destekle ringe geliyor ve seyirciyle bütünleşiyor. Söze de arenaya teşekkür ederek başlıyor bununla paralel olarak Bayley. Daha önce de şampiyonluklar kazanmış ama bu sefer durum farklıymış. Farklı olma sebebi ise eskiden arkadaşı olan Iyo Sky'ı yenmek zorunda kalmasıyla ya da yeni dönemde kendine şampiyon demesiyle alakalı değil; hayranlarla alakalıymış. Hayranları hep yanındaymış ve hayranları ondan her ne olursa olsun ondan asla vazgeçmemişler. Hayranlarına yine teşekkür ediyor. Ardından ilk savunmasını kime karşı yapacağını duyuracağını söylüyor Bayley.

Fakat Bayley'nin lafını kesen bir isim var, Tiffany Stratton! WM'de kendisine bir şans verilmemesini kabaca buluyormuş Tiffany ve şimdi de Bayley'nin bir açık meydan okuma yapmaya hazırlandığından hareketle bunu kabul ettiğini söylüyor. Bayley ise bir meydan okuma yapmadığından bahsediyor Tiff'e, zira rakibini zaten seçmiş ve o da Rumble'da en uzun süre kalan Naomi'ymiş. Tiffany ise bu seçime karşı geliyor. O esnada Naomi geliyor ringe bir hışımla. Son olarak Bayley'nin meydan okumasını kabul ettiğini, ama ilk önce Tiffany ile görülmesi gereken bir hesabı olduğunu söylüyor; hemen şimdi! Reklamlardan sonra Tiffany vs. Naomi maçını izleyeceğiz!

41_SD_04122024EJ_17224--00ae49be74c64a02299072f87470edae.jpg
45_SD_04122024HM_29502--be66ea89f045fde690876de0a366628b.jpg


Reklamlardan sonra arka alandayız. Kayla Braxton revirin önünde Jimmy Uso'nun durumu hakkında bilgi almak üzere bekliyor. Heyman çıkıyor revirden ve Kayla'nın sorusu üzerine olumsuz bir şekilde başını iki yana sallıyor. Heyman konuşamadan Tama Tonga geliyor ve Heyman'a "Kabile Şefi'nin emriydi" diyor yaşananlara binaen. Ardından Solo Sikoa da geliyor ve Heyman'a kırık parmağını gösteriyor. Sikoa ve Tonga alanı terk ediyorlar, biz de ringe dönüyoruz.

Tiffany Stratton vs. Naomi

Maç reklam arası ve arka alan segmenti esnasında ısınmış bile. Bayley kenardan maçı takip ediyor. Şu an Naomi üstün konumda. Tiffany bir süre sonra üstünlüğü alsa da çok geçmeden Naomi'nin hareketlenmesiyle momentum bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor. Naomi aprondayken Tiffany onu ring postuna ittiriyor ve Naomi kendini ringin dışında buluyor, bu hamleyle Tiffany maçtaki üstünlüğü elde etmeyi başarıyor. Reklam dönüşü Naomi'nin üstünlüğü kırma çabasın görüyoruz. Peş peşe dirseklerle kurtuluyor ve ardından Stratton'u Dropkick ile indiriyor. Sonrasında Split Leg Drop vuruyor ama Stratton çekiliyor ve double stomp! Ardından Alabama Slam! Şimdi köşeye çıkıyor ve Prettiest Moonsault Ever! Ama Naomi çekiliyor ve hemen ardından roll-up'a alıyor Tiffany'i! 1---2---3! Naomi çözüyor maçı sinsi bir hamleyle!

Kazanan: Naomi

56_SD_04122024HM_29637--9f3538d6f739d7111b976a6c189c474c.jpg


Değerlendirme: Segment ile maçı bütün olarak değerlendireceğim burada. Naomi'nin Rumble performansı böyle bir şansı hak ediyordu tabii, Tiffany de güzel bir oktavdan giriş yapmış oldu ama şöyle bir yenilgi almasına gerek var mıydı bilmiyorum. Naomi'yi izlemek de genel olarak bana pek keyif vermiyor zaten, yine de total olarak bakarsak orta şeker bir segment+maç kombinasyonuydu. | C-

Yeni SD Tag Team Şampiyonları A-Town Down ekibinin promosunu izliyoruz. Ardından kameralar arka alanda. Bu promoyu Nick Aldis eşliğinde Dunne & Bate ve Street Profits ekibinin de izlediğini görüyoruz. Aldis oracıkta gelecek haftaya iki ekip arasında maçı ayarlayıveriyor, kazanan title shot'ı elde eder.

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Birleşik Devletler Şampiyonu Logan Paul evinin önünde elinde cep telefonuyla story havasında bir promo kesiyor. Gerçek Legend Killer kendisiymiş çünkü kemerini korumuş. Parçası olduğu her etkinliğin şimdiye kadarki en büyük etkinlik olduğundan bahsediyor Logan. Sosyal medyadaki görüşlerin çoğu kendisinden geliyormuş Logan'a göre. Bu Era'yı ise "Logan Paul Levesque Dönemi" olarak adlandırıyor. Güzel kelime oyunu...

Chelsea Green & Piper Niven vs. Jade Cargill & Bianca Belair

Chelsea ve Bianca başlıyor maça ama Bianca hızlı bir başlangıç yapınca Chelsea köşe bucak kaçıp Piper'a tag veriyor. Piper, Cargill'i istediğini söylüyor ve Bianca tag'e gidiyor derken Piper onu saçından çekip geri alıyor ve indiriyor rakibini şimdi. Ardından Splash için köşeye çıkıyor ama Bianca çekiliyor! Piper hemen Chelsea'ya tag veriyor ve Chelsea de Bianca'ya yöneliyor ama Bianca, Cargill'e tag vermeyi başarıyor. Cargill, Chelsea kaçamadan onu tutup alaşağı ediyor ve hemen ardından Jaded! Tuşa gidiyor 1---2---3! Başarılı! Çok çok rahat bir galibiyet alıyor Cargill & Bianca ikilisi.

Kazananlar: Jade Cargill & Bianca Belair

66_SD_04122024CM_29809--7c9b6036060d1561c2f1f6c5d1d50619.jpg


Değerlendirme: Bir momentum yükseltme maçı daha, Belair ile Cargill'i nasıl feuda bağlayacaklarını merak ediyorum. Keşke Cargill değil de Bianca heel olsa. | D+

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Arka alanda Byron Saxton, Kevin Owens ile maç önü demeci vermek istiyor ama Owens ufak bir rica ile Saxton'dan mikrofonu rica edip Saxton'a ihtiyacı olmadığını söylüyor ve mikrofonu alıp yürüye yürüye konuşuyor. Bu esnada Detroit Tigers ekibinin logosunun olduğu bir kemere denk geliyor Owens ve onu omzuna takıp yürümeye devam ediyor. Styles'a ve Mysterio'ya saygı duyduğundan bahsediyor Owens. Rey ile ortak bir yanı varmış, ikisinin oğlu da kendilerinden daha uzunmuş fakat Owens'ın oğlu harika iken Rey'in oğlu ise bir hayal kırıklığıymış. Her neyse, ikisinin de kıçını tekmeleyeceğim yapıyor Owens ve en sonunda stage kısmına kadar ulaşıyor. Ayaküstü kısacık bir promoda bile harikalar yarattı, ne adam ya vallahi çok seviyoruz... Owens ringe doğru ilerliyor bu esnada ve nihayet main event vakti!

Tartışmasız WWE Universal Şampiyonluğu #1 Adaylığı İçin Eleme Maçı
Kevin Owens vs. AJ Styles vs. Rey Mysterio


Zil çalar çalmaz Mysterio ve Styles kapışmaya başlıyor ve Owens onları izliyor. Sonrasında Styles ring dışı kalıyor ve Owens da Rey'i dışarı alıyor. Styles, Rey'i omzunda yakalıyor ve aprona doğru Ushi-goroshi! Owens da ringin dışında şimdi ve Styles ile ufak bir kapışmanın ardından üstün çıkan isim oluyor. Bariyerlerdeki Styles'a Iron Cannonball vuruyor ardından. Bu sırada Rey aprona çıkıyor ve Senton ile atlıyor Owens'a! Reklam dönüşü maç ringe geri taşınmış durumda. Üç isim de tempoyu eksiltmeden birbiriyle kapışmaya devam ediyor. En sonda Rey, Styles'a Tornado DDT vuruyor ve tuşa gidiyor ama Styles 2'de atıyor. Rey, Styles'ı yatırıyor şimdi 619 için ve koşuyor ama Styles onu bacaklarından tutup hareketi engelliyor. Ardından Owens ringe dönüp Styles'a doğru koşuyor ama Styles onu da savuşturup tuşa gidiyor ama Owens da atıyor 2'de. Şimdi Styles, Owens'ı turnbuckle'a alıyor. O esnada Rey, Styles'ı ringin dışına alıp köşeye çıkıyor ama Owens'tan Rey'e Superplex! Tuşa gidiyor ama Styles 2'de bozuyor.

Owens ile Styles arasında tatlı bir sekans izliyoruz. Styles, Owens'ın Pop-up Powerbomb'ını savuşturup Pele Kick vuruyor ve Owens'ı Styles Clash'e alıyor ama Rey bu hareketin yapılmasına mana oluyor. Şimdi Rey ile Styles kapışması dönüyor ama Owens ikili kapışırken aniden Double German Suplex ile ikisini birden yere alıyor! Şimdi üç isim de kalkıyor ve Rey akrobatikliğini kullanarak önce Styles'ı 619 pozisyonuna alıyor ve sonra Owens'ı ring dışına çekiyor. Şimdi Styles'a 619! Owens apronda şimdi ve Rey'i dışarı alıp köşeye çıkıyor ve Swanton Bomb! Ama Styles ayaklarıyla blokluyor bunu. Şimdi Styles köşeye çıkıyor. Rey de hızlıca ayaklanıp köşeye çıkıyor ama Styles onun işini çabucak hallediverip köşede Styles Clash pozisyonuna alıyor. AVALANCHE STYLES CLASH GELİYOR OWENS'IN ÜZERİNE DOĞRU, O NEYDİ LAN! ŞİMDİ REY'İN ÜZERİNDEN TUŞA GİDİYOR STYLES, 1---2---3! STYLES ÇÖZÜYOR MAÇI MUAZZAM HAMLESİYLE!

Kazanan ve finale yükselen: AJ Styles

77_SD_04122024EJ_28869--c39eee1d11c90797e2cd715934ae98bf.jpg


Styles galibiyetini kutlarken LA Knight ringe geliyor ve ikili birbirine oldukça yakın bir şekilde sözlü olarak atışıyorlar. Bu görüntülerle şov sona eriyor.

Değerlendirme: Dehşet iyi bir maçtı, bir saniye olsun durmadı üç isim de. Keşke biraz daha TV süresi verilseymiş hatta tadı damağımda kaldı. | B+

wwe_smackdown_2022_logo_png_by_wwecustomgraphics_dfal7wo-pre.png


Şovun Genel Değerlendirmesi: After WM spotunu ne olursa olsun RAW alır diyerekten SD'ye pek bir şey bırakmamışlar. Tama Tonga debutu tabii fark yarattı ve şovun puanını kesinlikle yükselten bir hamle oldu. Solo Sikoa'nın Bloodline'da sıkı yönetim ilan etme işi hikayeyi iyiden iyiye farklı bir noktaya çekti, bu açıdan şovda bu gelişmeyi görmek güzel. Ana olaydaki maç da çok keyifliydi ama biraz daha TV süresini hak ettiği kanaatindeyim. Onun dışında şovda çok kötü ya da çok iyi diyebileceğim başka pek bir şey olmadı. Nötr gidişata eklenen Tama Tonga debutu ve ana maçın damağımda bıraktığı hoş tatla beraber geçer notun üstünde verilir bu şova. | C+
 
Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,649
Beğeni sayısı
370
PG Nakit
225
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Babammm inceleme yapmış yorum yapmamışız olacak iş değil, Eroyla maça gitmekten unuttuk kafasal şakasız.

Şovda beklediğimden daha az debut gördüm ya, 2-3 arası debut beklerken sadece şok bir Tama Tonga debutu gördük, şimdi diyebilirsiniz 2-3 debuta bedel bir debut oldu. Buradan Bloodline hikayesi acayip yerlere gider ya, Jey-Jimmy Reunionu, face Roman, heel Rock vb. vb., kemersiz olduğu sürece felaket varım.

Bron maçındaki adam neden Grimes, bu adam NXT'deyken tepe storytellerlardan biriyken neden jobber oluyor, ben kullanılması taraftarıyım.

AJ vs Cody de Backlash için iyi seçim, hem Cody'e momentum kastırmak, hem de AJ'i yalandan pushlamak iyi iş.

Dip not : Bianca & Jade sağlam geliyor kemere, bence feuddan da öte kadın takım divisionunu epey toparlayacaklardır uzun süre.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,848
Mesajlar
12,819
Beğeni sayısı
3,295
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Babammm inceleme yapmış yorum yapmamışız olacak iş değil, Eroyla maça gitmekten unuttuk kafasal şakasız.

Şovda beklediğimden daha az debut gördüm ya, 2-3 arası debut beklerken sadece şok bir Tama Tonga debutu gördük, şimdi diyebilirsiniz 2-3 debuta bedel bir debut oldu. Buradan Bloodline hikayesi acayip yerlere gider ya, Jey-Jimmy Reunionu, face Roman, heel Rock vb. vb., kemersiz olduğu sürece felaket varım.

Bron maçındaki adam neden Grimes, bu adam NXT'deyken tepe storytellerlardan biriyken neden jobber oluyor, ben kullanılması taraftarıyım.

AJ vs Cody de Backlash için iyi seçim, hem Cody'e momentum kastırmak, hem de AJ'i yalandan pushlamak iyi iş.

Dip not : Bianca & Jade sağlam geliyor kemere, bence feuddan da öte kadın takım divisionunu epey toparlayacaklardır uzun süre.
Babam bence debutları draft şovlarına saklıyorlar doğal olarak. NXT'den draft aracılığıyla zıplayıp gelenler olacaktır mutlaka. Bron Breakker ve Tiffany Stratton'un spotu da almak istememişlerdir muhtemelen After WM şovunda. Hoş Tiffany'nin bir güzel içinden geçtiler Naomi saçmalığıyla ama toparlar buradan yine de sıkıntı yok diyelim...

Cameron Grimes'ın durumuna ben de üzüldüm ama adam fiziğine ilişkin hiçbir çalışma yapmamış bile ya. Bu şirkette fiziğine iyi bakmazsan bir hiçe dönüşüyorsun maalesef. NXT'deki evlatlarımızdan ve keyifle takip ettiğimiz adamlardan biriydi Grimes ama burada tutunamadı gibi duruyor şimdilik. Gelişime açık olmazsa ilk bahar temizliğinde abbas yolcu ya da NXT'ye dönüş gibi bir gelecek görünüyor Grimes'a.

Kadın takım divizyonunu toparlamaya oynatmak çok boşa kürek çektirmek olur bence. Bir müddet varlıklarıyla ilgi çekici kılarlar, sonrasında er ya da geç dağılacaklar. Eee sonra?
 

Kero

ıkarus
Katılım
2 Tem 2023
Konular
351
Mesajlar
4,799
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
1
Rey Mysterio vs AJ Styles vs Kevin Owens maçı muazzam maçtı. Şu üçlüyü 20-25 dakika ICC maçına falan koyacaksın çok sarar vallahi sırıtmaz. AJ Styles'in yeni hali muazzam, karakteri olsun siyak kıyafeti olsun. Rey Mysterio 48 yaşına geldi hala çok iyi güreşiyor, Kevin Owens karakter olarak falan da harika güreşçi. Şu üçlüye doyamadık vallaha yalan söylemeyelim.

Bloodline hikayesi harika bir noktaya doğru ilerliyor, kemere sarmazlarsa harika olacak. Tama Tonga & The Rock & Solo Sikoa bir olacak bence, belki bunlara Jacob Fatu da eklenebilir, karşılarına da Roman & Usos olacaktır, bu feud sonunda da Rock vs Roman izleriz. Yüzde yüz varız bu işte.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,649
Beğeni sayısı
370
PG Nakit
225
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Babam bence debutları draft şovlarına saklıyorlar doğal olarak. NXT'den draft aracılığıyla zıplayıp gelenler olacaktır mutlaka. Bron Breakker ve Tiffany Stratton'un spotu da almak istememişlerdir muhtemelen After WM şovunda. Hoş Tiffany'nin bir güzel içinden geçtiler Naomi saçmalığıyla ama toparlar buradan yine de sıkıntı yok diyelim...

Cameron Grimes'ın durumuna ben de üzüldüm ama adam fiziğine ilişkin hiçbir çalışma yapmamış bile ya. Bu şirkette fiziğine iyi bakmazsan bir hiçe dönüşüyorsun maalesef. NXT'deki evlatlarımızdan ve keyifle takip ettiğimiz adamlardan biriydi Grimes ama burada tutunamadı gibi duruyor şimdilik. Gelişime açık olmazsa ilk bahar temizliğinde abbas yolcu ya da NXT'ye dönüş gibi bir gelecek görünüyor Grimes'a.

Kadın takım divizyonunu toparlamaya oynatmak çok boşa kürek çektirmek olur bence. Bir müddet varlıklarıyla ilgi çekici kılarlar, sonrasında er ya da geç dağılacaklar. Eee sonra?
Babam er ya da geç feud gelecek ama sanılanın aksine seneye WM gibi maç olur bence, ama her şey Flair'in tedaviye bağlı gerçi.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,848
Mesajlar
12,819
Beğeni sayısı
3,295
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Rey Mysterio vs AJ Styles vs Kevin Owens maçı muazzam maçtı. Şu üçlüyü 20-25 dakika ICC maçına falan koyacaksın çok sarar vallahi sırıtmaz. AJ Styles'in yeni hali muazzam, karakteri olsun siyak kıyafeti olsun. Rey Mysterio 48 yaşına geldi hala çok iyi güreşiyor, Kevin Owens karakter olarak falan da harika güreşçi. Şu üçlüye doyamadık vallaha yalan söylemeyelim.

Bloodline hikayesi harika bir noktaya doğru ilerliyor, kemere sarmazlarsa harika olacak. Tama Tonga & The Rock & Solo Sikoa bir olacak bence, belki bunlara Jacob Fatu da eklenebilir, karşılarına da Roman & Usos olacaktır, bu feud sonunda da Rock vs Roman izleriz. Yüzde yüz varız bu işte.
Üçlü maçın tadı hala damağımda ya değerlendirmesinde de söylemiştim, bu maça bu kadar az TV süresi vermek terör suçudur yani başka hiçbir şey söyleyemiyorum.

Jacob Fatu, Soloların tayfaya net bir şekilde eklenecek zaten ya benim ona bir gram şüphem yok. Hikayenin geleceği noktayı çok merak ediyorum ben de.

Babam er ya da geç feud gelecek ama sanılanın aksine seneye WM gibi maç olur bence, ama her şey Flair'in tedaviye bağlı gerçi.
Vallahi Flair Ablam freni patlamış kamyon gibi gidiyor şu an iyileşme sürecinde. Çok zor ama Summerslam kartına yetişmesi dahi sürpriz olmaz benim için, eğer öyle olursa Bianca & Cargill duosunun çözülmesi WM'e hayatta kalmaz diye düşünüyorum ben.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,649
Beğeni sayısı
370
PG Nakit
225
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Üçlü maçın tadı hala damağımda ya değerlendirmesinde de söylemiştim, bu maça bu kadar az TV süresi vermek terör suçudur yani başka hiçbir şey söyleyemiyorum.

Jacob Fatu, Soloların tayfaya net bir şekilde eklenecek zaten ya benim ona bir gram şüphem yok. Hikayenin geleceği noktayı çok merak ediyorum ben de.


Vallahi Flair Ablam freni patlamış kamyon gibi gidiyor şu an iyileşme sürecinde. Çok zor ama Summerslam kartına yetişmesi dahi sürpriz olmaz benim için, eğer öyle olursa Bianca & Cargill duosunun çözülmesi WM'e hayatta kalmaz diye düşünüyorum ben.
WM'de Charlotte - Bianca %99 deriz o zaman.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: