Roman Hayranlarının Cody'i Boklama Şekli


ReQuem

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,651
Mesajlar
8,432
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,850
Konum
Sivas
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1


Roman hayranı bir kullanıcı uzun uzun yazmış. Her yerde ağlamasından ve çocuklara iyi gözükmek için iyi davrandığını söylemiş. Bazen bazı şeyleri abartmayıp yoluna devam etmeli insan...​
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
2,783
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
@Kara yalnız değilsin Canbom
Kendisinin ring dışında kötü bir insan olduğuna inanmıyorum, kendisine biçilen süper kahraman rolünü yerine getirip her kesimin sevgisini kazanmaya çalışıyor. Daha önce dediğim gibi Prime Cena ayarında face bir şirket yüzü yaratmak istiyorlar. Cena'dan beri bu şekilde rol biçilen biri olmadı. Roman'da face olarak bu role sokulmaya çalışılınca ellerinde patladı, Roman'ın yapamadığını Cody yapıyor. Ama Roman'ın yaptığını Cody yapamaz. Ultra mega premium bir heel rolüyle şirketi sırtlayıp yüz olmak inanılmaz zor iş. Ne kadar destekçisi olduğu zaten Cody mağlubiyetinden sonra yine ortaya çıktı. Bu adam her giriş yaptığında tüm arena ayağa kalkıp bir parmağını yukarı kaldırıyordu, inanmayın Roman nefretine kardeşim.

Ben Cody'nin kötü güreşçi olduğunda düşünmüyorum, güzel maçlar çıkarır hatta merak uyandırabilir hikayeleri. Ama bunlara garanti vermeyeceğim. Kendisine yazılan hikayenin inanılmaz zorlama olduğunu düşünüp soğuyorum ve sevebilmem zor. Profesyonel güreş hayranları zaten her dönem ne istediğini bilmez, bitsin artık dedikleri Roman için ertesi gün keşke bitmeseydi der. Sürecin takipçisi olacağız.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: