AEW Dynamite Tartışma Konusu | 10.04.2024

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
GK1vt8KXYAE56FG


AEW Dünya Şampiyonluğu Eliminator Maçı
Samoa Joe (ş) vs. Dustin Rhodes (maç gerçekleşmedi)

Samoa Joe maç için ringe doğru gelirken Swerve Strickland'ın saldırısına uğradı ve ikili kavgaya tutuştu. Kavganın sonunda ise Swerve, Joe'ya diklemesine yaslanmış masaya doğru Spear vurdu ve segment bu şekilde sonlandı.

TNT Şampiyonluğu Maçı
Adam Copeland (ş) def. Penta El Zero Miedo (20:41)

Maçtan sonra Brody King ve Julia Hart, Copeland'a saldırdı ama Copeland'ın imdadına Willow Nightingale yetişti. Önümüzdeki hafta Adam Copeland & Willow Nightingale vs. Brody King & Julia Hart maçı gerçekleşecek.

Arenanın girişinde Will Ospreay ile bir röportaj gerçekleştiriliyor. Ospreay, odağının tamamen Danielson ile maça yöneldiğinden bahsediyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta kendisine yönelik söylemlerde bulunan Triple H'e cevap vermeyi de ihmal etmiyor. Ospreay, Triple H'in bulunduğu konumu, patronun kızını becermiş olmasına bağladı ve bu söylemiyle birlikte günün güreş gündeminde zirveye yakın bir yerlere oturdu.

Trios Maçı
Shane Taylor Promotions (Anthony Ogogo, Shane Taylor, & Lee Moriarty) def. Chris Jericho, HOOK, & Katsuyori Shibata (8:16)

Tekli Maç
Kazuchika Okada def. Cristiano Argento (1:21)

Maçtan sonra Okada, PAC'in Dynasty için meydan okumasını kabul ediyor. Sonrasında PAC geliyor ama Young Bucks, PAC'e saldırıyor direkt. Bu esnada PAC'in yardımına FTR ekibi koşuyor ama Okada da onları sandalyeyi kapıp savuşturuyor. Segmenti Elite ekibi ayakta kapatıyor.

Tekli Maç
Mariah May def. Anna Jay (8:30)


Arka alanda Mercedes Mone ile bir röportaj veriliyor, Mone bu demeci oturarak veriyor. Röportaj devam ederken ansızın elektrikler gidiyor ve ışıklar açıldığında Mercedes Mone'nin saldırıya uğramış bir şekilde yerde yattığını görüyoruz. Kimin saldırdığı ise bilinmiyor.

AEW Dünya Şampiyonluğu Eliminator Maçı
Samoa Joe (ş) def. Dustin Rhodes (9:32)

Şovun açılışında gerçekleşemeyen maç ana olayda gerçekleşiyor ve Joe bu maçtan galip ayrılarak kemerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra bir kere daha Swerve Strickland'ın saldırısına uğruyor Joe. Swerve, Joe'ya zinciriyle saldırıyor ve şovu ayakta kapatan isim olarak AEW Dünya Şampiyonluğu ile pozunu veriyor.​
 
Üst
Click here to login using your socials account