- Konular
- 647
- Beğeni sayısı
- 2,000
- PG Nakit
- 825
- RPG Karakteri
- Liv Morgan / Roman Reigns
- Favori Güreşçi
- Malakai Black
New Orleans'de bir huzurevi önündeyiz. Kapıdan içeri iri yarı bir adam giriyor.
Görevli : Nasıl yardımcı olabilirim?
? : Herhangi biri için gelmedim. Ufak bir tanıtım konuşması yapıp gideceğim.
Görevli : İzin belgenizi alabilir miyim?
? : Ben kimseden izin almam.
Görevli : Üzgünüm ama belgeniz olmadan böyle bir şeyi onaylayamam.
? : Öyleyse beni durdur o zaman.
Adam görevlinin yanından içeri doğru yürürken uzaktan bir güvenlik görevlisinin ona baktığı fakat yanına gelmeye çekindiği fark ediliyor. Güvenlik görevlisinin baktığı adam da Snitsky'nin ta kendisi. Snitsky kameraya dönüp konuşmaya başlıyor;
Snitsky : Bill maçımızdan sonraki evini sana ve izleyenlere tanıtmak istedim. Bunu sen seçtin. Ben sana bir iyilik yapmak istemiştim ve sen bunu yüzüstü bıraktın. Fakat ben sana yine bir iyilik yapıyorum çünkü iyi bir insanım ve hep böyle olacağım. Kimi zaman bu iyilik senin yaptığın gibi hiç edilse bile... Öyleyse başlayalım.
Huzurevleri, yaşlılara barınma, bakım ve sosyal hizmetler sunan kurumlardır. Yaşlıların yaşam kalitesini artırmak, güvenli bir ortam sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmışlardır. Huzurevlerinde şu hizmetler ve imkanlar bulunur:
Konaklama: Huzurevleri yaşlılara barınma imkanı sunar. Genellikle özel odalar veya paylaşımlı odalar bulunur. Odalar, yaşlıların konforunu ve güvenliğini sağlamak için gerekli donanımlarla donatılmıştır.
Beslenme: Huzurevlerinde yaşlılar için düzenli olarak öğünler sunulur. Beslenme programları genellikle sağlıklı ve dengeli bir şekilde düzenlenir. Özel diyet gereksinimleri olan bireyler için özel yemek seçenekleri sunulabilir.
Sağlık ve Bakım Hizmetleri: Huzurevleri, yaşlıların sağlık ve bakım ihtiyaçlarını karşılamak için tıbbi personel tarafından desteklenir. Bu hizmetler arasında düzenli sağlık kontrolleri, ilaç takibi, temel sağlık hizmetleri ve acil durum müdahaleleri bulunabilir.
Sosyal Aktiviteler: Huzurevleri, yaşlıların sosyal etkileşimlerini desteklemek amacıyla çeşitli sosyal aktiviteler sunar. Bunlar, grup etkinlikleri, el sanatları, müzik dinletileri, spor etkinlikleri, kitap kulüpleri ve geziler gibi faaliyetleri içerebilir. Bu tür etkinlikler yaşlıların keyifli vakit geçirmelerini, yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve aktif bir yaşam sürmelerini sağlamayı hedefler.
Yardımcı Hizmetler: Huzurevlerinde genellikle temizlik, çamaşırhane, güvenlik ve ulaşım gibi yardımcı hizmetler de sunulur. Yaşlıların günlük ihtiyaçlarının karşılanması ve genel bakımın sağlanması için personeller vardır.
Snitsky'nin yanına tekerlekli sandalye ile yaşlı bir kadın geliyor. Snitsky'i boydan bir süzüyor ve ona bir şeyler söylemeye başlıyor;
Yaşlı Kadın : Gençken senin gibi iri adamlardan çok hoşlanırdım. Bana onları hatırlattın. Kendimi hep o adamların kaslarının arasında güvende hissederdim. Bir prensesmişim gibi düşünürdüm.
Yaşlı kadın Snitsky'nin yanına biraz daha yaklaşıyor ve elini üzerinde gezdirmeye başlıyor.
Yaşlı Kadın : Ayaklarımın yalanmasından çok hoşlanırım. Bu yaşlı kadına bu iyiliği yapar mısın?
Snitsky onaylarmış gibi yavaşça eğiliyor ve dilini çıkartıyor.
Snitsky : Ben ellerden hoşlanırım seni iğrenç bunak. Şimdi bu yürütemediğin kokuşmuş nasırlı ayağını al ve burayı terket.
Kadın hızla sandalyesini sürerken Snitsky konuşmasına devam ediyor.
Snitsky : Evet Bill sana burayı gezdirmemin sebebi yaşlı bir bunak olman. Sen insanlara sürekli spor salonundan videolar gösterip kendini güçlü göstermeye çalışan bir zavallısın. Kendini veteranmış gibi kandırmaktan vazgeç. Sen güçsüzsün ve güçsüzlüğünün sebebi yaşın. İnsan doğasının gereği oluşan bir durumu yok sayamazsın seni bilim düşmanı ucube. Kas kütlen ve kemik yoğunluğun azalmış, esnekliğini ve dengeni kaybetmiş durumdasın. Günlük aktivitelerini bile yeterince yerine getiremiyorsundur muhtemelen. Sürekli kaybolup yaşadığın sakatlıkların çokluğu da bunu işaret ediyor. Beni ringde net görebileceğinden bile şüphe duyuyorum. Kalp hastası, ya da kanser falan değilsindir umarım. Gerçi öyle olsan bile bu endüstri senin gibi bir kazmadan kurtulmanın onurunu yaşar. Hafızan da yetersiz diye düşünüyorum zira seninle ortak paydada olan insanlara olumlu yaklaşmayı bilemeyecek kadar çağ dışı bir insansın. Maçımızda da odağını kaybetme. Zira buna çok ihtiyacın olacak çünkü ben sürprizlere açık bir adamım. Şu an bu mesleği emekli maaşının sana yetmeyeceği düşüncesi ile yapıyor da olabilirsin. Sonuçta bir ailen var fakat seni bu sıkıntıdan da kurtaracağım çünkü seni emekli edeceğim ve buraya yerleşince daha az masraf yapmış olacaksın. Sana büyük bir konfor sağlayacağım Bill. Beni unutmayacaksın.
O sırada bir görevli yaşlı bir adamı Snitsky'nin konuştuğu yerin önünden geçirmeye çalışıyor fakat oldukça yavaş hareket ettikleri için Snitsky sinirlenip adamı kaldırıyor ve biraz daha ileri götürüp yere fırlatıyor.
Snitsky : Evet Bill gördüğün gibi ben çok iyi bir insanım ve SIRADAKİ SENSİN!
Snitsky kahkahalar atarak huzurevini terkediyor ve kameralarımız kapanıyor.
Son düzenleme: