Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maymunlar Cehennemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Gold Standard" data-source="post: 207356" data-attributes="member: 81"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]URd7ASzPz6M[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu şarkı, Daniels'ın sözlerinin hedefindeki Cody Rhodes'un şarkısı! Rhodes, karmaşık tepkiler arasında girişte görünüyor ve suratında kırgınlık ve kızgınlığı tek potada eriten bir ifade ile ringe doğru yürüyor. Arada bir Daniels'ın gözlerinin içine baksa da sinirlerine hakim olmakta zorlandığı açıkça belli oluyor. Bu sebeple gözlerini bazen seyircilere döndürüyor. Seyircilerin de ona eskiden verdikleri desteği vermediklerinin farkında ve bu sebeple hayal kırıklığını da saklayamıyor. Adeta yürüyen anksiyeteye dönüşen Rhodes, bir mikrofon alıp ringe giriyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes: </strong>"Hayat bazen çok ilginç bir hale gelebiliyor. Kariyerinin sonlarına gelmesine rağmen hala gözünü kan bürümüş bir halde şahsi menfaatlerini kovaladığını açık açık söyleyen ve eylemlerine böyle bir açıklama getirmenin kendini haklı çıkardığını zanneden bir adam insanların onayını alıyor. Onların mutluluğu için çalışan, doğruyu yapmak için kendini yerden yere vuran adam ise sahte bir kahramanlık hikayesi yazmakla suçlanıyor. Üzülmediğimi söyleyemem. Buraya gelirken kafamda çok karmaşık düşünceler vardı. Hala da aynı düşüncelere sahibim. Her şeyi boşuna mı yaptım? PGW'yu kurtarmak için bir takım kurmaya çabalamak hata mıydı? İnsanların bana atacağı rol çalma, kahramanlık hikayesi yazma gibi iftiraları göze almak kendime yapabileceğim en büyük kötülük müydü? Bilmiyorum. Ben buraya insanlar beni geri çağırdığı için, insanları mutlu etmek için, onların yarım kaldığı için üzüntü duydukları hikayeyi bitirmek için gelmiştim. Onların benim hikayem gibi onlarca hikayeyi izlemesi için de bu şirketin ayakta kalması gerekiyordu. Ben de bunun için her şeyi yaptım. Senin gibi kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmeyen bir adamın peşinde koşmak da bunun içine dahildi. Şimdi her şeyi boşuna mı yaptım diye düşünmeden edemiyorum. Arenalarda duyduğum sesler bana her şeyi boşuna yapmışım gibi hissettiriyor."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes: </strong>"Sana saygı duymayı çok isterim. Her şeyden önce dürüst bir adamsın. İçindeki neyse söylüyorsun. Dünyanın senin etrafında döndüğünü düşündüğünü açıkça ifade ediyorsun. Ancak bazı düşüncelere saygı duyamıyorum. Bazı hareket etme biçimlerine saygı duyamıyorum. Christopher, senin kendini bir melek olarak tanımlayabilmenin tek sebebi profesyonel güreşti. Sen profesyonel güreşin hayatta kalması için bir göreve davet edildin ve bu görevi son ana kadar reddettin. Son ana kadar kendini bir belanın içine sokmadan kendi çıkarlarını nasıl koruyabileceğini düşündün. Sonunda sana söylediklerimin doğru olduğunu, savaşa katılmazsan hayatının en büyük parçasının silinip gideceğini ve evine dönüp az önce anlattığın melek masalını sadece çocuklarının uykuya dalmasını beklerken anlatabileceğini fark ettin. Kaçmak senin sonun olacaktı, bunu fark ettin. Son güne kadar profesyonel güreşin yok olmasına hazırdın, burayı bir mafyanın ellerine teslim etmeye hazırdın. Sen, hayatına bir anlam kazandıran her şeyi yok etmeye hazırdın. Üzgünüm Chris, burada insanların niyetleri üzerine bir okuma yapacaksak bu savaşın kazananı sen olamazsın."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes: </strong>"Doğruyu yapmaya çalışan insanlar her zaman karalanmıştır. Bunu geçmişte de tecrübe ettim. Yine ediyorum. Doğruyu yapma çabasını 'yapay kahramanlık hikayesi' olarak adlandıran ilk kişi sen değilsin, son kişi de sen olmayacaksın. Beni üzen şey, senin gibi bir şarlatanın masallarına inanıp beni bir sahtekar olarak görmeye başlayan insanların varlığı. Beni üzen şey, PGW'nun atlattığı travmanın insanlarda güven duygusunu yok etmesi. Beni üzen şey, artık hikayemi bitirmem için arkamda eskisi kadar destek olmaması." </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes: </strong>"Ben buraya bu arenayı dolduran insanlar için dönmüştüm. Sen benden buraya dönüş sebebimi, yaşamaya devam edebilme sebebimi almaya çalışıyorsun Chris. Bu işi bu noktaya sen getirdin ve alacağın karşılıktan ben sorumlu değilim."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes: </strong>"Senden seni var eden şeyi, bugüne kadar bir anlam ifade edebilmeni sağlayan şeyi alacağım. Senden bu ringi, elindeki kemeri, güreş kariyerini, her şeyi alacağım. Bu hikayeyi bitirmek için önümdeki bütün engelleri yok etmeye yemin ettim ve bugüne kadar önümdeki en büyük engel sensin. Senden alacaklarımdan ben sorumlu olmayacağım."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody Rhodes buz gibi bir bakışla mikrofonu yere atıyor ve seyircilerin yuhalama ağırlıklı karışık tepkileriyle arkasına bile bakmadan ringi terk ediyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Gold Standard, post: 207356, member: 81"] [CENTER][MEDIA=youtube]URd7ASzPz6M[/MEDIA] Bu şarkı, Daniels'ın sözlerinin hedefindeki Cody Rhodes'un şarkısı! Rhodes, karmaşık tepkiler arasında girişte görünüyor ve suratında kırgınlık ve kızgınlığı tek potada eriten bir ifade ile ringe doğru yürüyor. Arada bir Daniels'ın gözlerinin içine baksa da sinirlerine hakim olmakta zorlandığı açıkça belli oluyor. Bu sebeple gözlerini bazen seyircilere döndürüyor. Seyircilerin de ona eskiden verdikleri desteği vermediklerinin farkında ve bu sebeple hayal kırıklığını da saklayamıyor. Adeta yürüyen anksiyeteye dönüşen Rhodes, bir mikrofon alıp ringe giriyor. [B]Cody Rhodes: [/B]"Hayat bazen çok ilginç bir hale gelebiliyor. Kariyerinin sonlarına gelmesine rağmen hala gözünü kan bürümüş bir halde şahsi menfaatlerini kovaladığını açık açık söyleyen ve eylemlerine böyle bir açıklama getirmenin kendini haklı çıkardığını zanneden bir adam insanların onayını alıyor. Onların mutluluğu için çalışan, doğruyu yapmak için kendini yerden yere vuran adam ise sahte bir kahramanlık hikayesi yazmakla suçlanıyor. Üzülmediğimi söyleyemem. Buraya gelirken kafamda çok karmaşık düşünceler vardı. Hala da aynı düşüncelere sahibim. Her şeyi boşuna mı yaptım? PGW'yu kurtarmak için bir takım kurmaya çabalamak hata mıydı? İnsanların bana atacağı rol çalma, kahramanlık hikayesi yazma gibi iftiraları göze almak kendime yapabileceğim en büyük kötülük müydü? Bilmiyorum. Ben buraya insanlar beni geri çağırdığı için, insanları mutlu etmek için, onların yarım kaldığı için üzüntü duydukları hikayeyi bitirmek için gelmiştim. Onların benim hikayem gibi onlarca hikayeyi izlemesi için de bu şirketin ayakta kalması gerekiyordu. Ben de bunun için her şeyi yaptım. Senin gibi kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmeyen bir adamın peşinde koşmak da bunun içine dahildi. Şimdi her şeyi boşuna mı yaptım diye düşünmeden edemiyorum. Arenalarda duyduğum sesler bana her şeyi boşuna yapmışım gibi hissettiriyor." [B]Cody Rhodes: [/B]"Sana saygı duymayı çok isterim. Her şeyden önce dürüst bir adamsın. İçindeki neyse söylüyorsun. Dünyanın senin etrafında döndüğünü düşündüğünü açıkça ifade ediyorsun. Ancak bazı düşüncelere saygı duyamıyorum. Bazı hareket etme biçimlerine saygı duyamıyorum. Christopher, senin kendini bir melek olarak tanımlayabilmenin tek sebebi profesyonel güreşti. Sen profesyonel güreşin hayatta kalması için bir göreve davet edildin ve bu görevi son ana kadar reddettin. Son ana kadar kendini bir belanın içine sokmadan kendi çıkarlarını nasıl koruyabileceğini düşündün. Sonunda sana söylediklerimin doğru olduğunu, savaşa katılmazsan hayatının en büyük parçasının silinip gideceğini ve evine dönüp az önce anlattığın melek masalını sadece çocuklarının uykuya dalmasını beklerken anlatabileceğini fark ettin. Kaçmak senin sonun olacaktı, bunu fark ettin. Son güne kadar profesyonel güreşin yok olmasına hazırdın, burayı bir mafyanın ellerine teslim etmeye hazırdın. Sen, hayatına bir anlam kazandıran her şeyi yok etmeye hazırdın. Üzgünüm Chris, burada insanların niyetleri üzerine bir okuma yapacaksak bu savaşın kazananı sen olamazsın." [B]Cody Rhodes: [/B]"Doğruyu yapmaya çalışan insanlar her zaman karalanmıştır. Bunu geçmişte de tecrübe ettim. Yine ediyorum. Doğruyu yapma çabasını 'yapay kahramanlık hikayesi' olarak adlandıran ilk kişi sen değilsin, son kişi de sen olmayacaksın. Beni üzen şey, senin gibi bir şarlatanın masallarına inanıp beni bir sahtekar olarak görmeye başlayan insanların varlığı. Beni üzen şey, PGW'nun atlattığı travmanın insanlarda güven duygusunu yok etmesi. Beni üzen şey, artık hikayemi bitirmem için arkamda eskisi kadar destek olmaması." [B]Cody Rhodes: [/B]"Ben buraya bu arenayı dolduran insanlar için dönmüştüm. Sen benden buraya dönüş sebebimi, yaşamaya devam edebilme sebebimi almaya çalışıyorsun Chris. Bu işi bu noktaya sen getirdin ve alacağın karşılıktan ben sorumlu değilim." [B]Cody Rhodes: [/B]"Senden seni var eden şeyi, bugüne kadar bir anlam ifade edebilmeni sağlayan şeyi alacağım. Senden bu ringi, elindeki kemeri, güreş kariyerini, her şeyi alacağım. Bu hikayeyi bitirmek için önümdeki bütün engelleri yok etmeye yemin ettim ve bugüne kadar önümdeki en büyük engel sensin. Senden alacaklarımdan ben sorumlu olmayacağım." Cody Rhodes buz gibi bir bakışla mikrofonu yere atıyor ve seyircilerin yuhalama ağırlıklı karışık tepkileriyle arkasına bile bakmadan ringi terk ediyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maymunlar Cehennemi
Menü
Giriş yap