WWE RAW After WrestleMania XL Tartışma Konusu


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Taraftarlar Triple H'e teşekkür ederken, o da ringe onlara teşekkür etmek için çıktığını söylüyor. 24 saatten kısa bir süre önce taraftarların çok özel bir şey gerçekleştirdiğini söyledi. Artık WrestleMania 40'ın tüm zamanların en büyük WrestleMania'sı ve her ölçüye göre gelmiş geçmiş en büyük WrestleMania olduğunu gerçekten söyleyebileceğini söyledi. Cumartesi günü WrestleMania'da hayranlarını ağırlama ayrıcalığına sahip olduğunu ve şimdi de "Raw "da hayranlarını ağırlama ayrıcalığına sahip olduğunu söyledi. Cumartesi günü yeni bir çağın başladığını ve şimdi yeni çağı başlatacak olan Cody Rhodes'u karşılamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Rhodes'un müziği çalar ve ringe doğru ilerler. Triple H ile tokalaşır ve Triple H diğer elini kaldırırken Rhodes Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu havaya kaldırır. Triple H daha sonra Rhodes'u Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu kazandığı için tebrik eder ve bunu hak ettiğini söyler, ardından Roman Reigns'in tarihi şampiyonluk dönemini sona erdirdiği için onu kutlar. WrestleMania'dan yaklaşık iki saat sonra bir telefon aldığını ve Rhodes için yaptıkları özel bir şeyi göstermesini istediklerini söyler. Kendisinden sadece Rhodes'u göstermesini istemelerine rağmen, bunu tüm WWE Evrenine göstermesi gerektiğini düşündüğünü söyler. Triple H, Rhodes'un WWE kariyerinden (ve bağımsızlarda geçirdiği birkaç zamandan) birkaç önemli anın gösterildiği bir videoya atar ve video oynatılmayı bitirdiğinde Rhodes ona sarılır



Rhodes Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu ringe bırakır ve öper, ardından Philadelphia'ya ne hakkında konuşmak istediklerini sorar. Ne hakkında konuşmak istediğini biliyormuş gibi hissettiğini söyler. Samantha Irvin'den kendisini bir kez daha yeni Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olarak takdim etmesini ister ve o da bunu yapar. İki yıl önce WrestleMania'dan sonraki "Raw "da hedeflerini ortaya koyduğunu söyledi. Dün gece rüyasının gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

REKLAM

Rhodes, Philadelphia'nın rakımının 39 feet olmasına rağmen, Wells Fargo Center'daki havanın biraz ince hissettirdiğini çünkü kendisinin ve taraftarların dağın tepesinde durduğunu söyledi. Rhodes, Roman Reigns'in yaptıklarını kabul ettiğini ve belki de kendi kuşağının en önemli Süperstarı olabileceğini söylüyor. Güreşe başlandığında sorulan en önemli sorunun güreşçinin bunu neden yaptığı olduğunu söylüyor. Ana nedenlerinden birinin kızı Libby olduğunu ve kızının sadece çalışmadığını, aynı zamanda ana etkinlikte çalıştığını bilmesini istediğini söylüyor. Kızının meydan okuyan değil şampiyon olarak dövüştüğünü bilmesini istediğini söylüyor ve her zaman sırada dursa da, sıranın kendisi için olduğunu söylüyor. Kendisini tanıtıyor ve bir zamanlar istenmeyen biriyken, inkar edilemez ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olduğunu söylüyor

The Rock'ın müziği duyulur ve elinde Halk Şampiyonluğu ile ringe doğru ilerler. Ringe Rhodes'a çiçek vermek ve Philadelphia'ya en büyük karavan parkı çöpü toplantısı rekorunu kırdıklarını söylemek için geldiğini söylüyor. Bu gece burada sadece Rhodes ve kendisinin olduğunu söylüyor ve ardından WrestleMania'da ringin ortasında Reigns'i yendiğini söylüyor. Rhodes'un kazanmasını engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını, ardından Rhodes'un annesinin yüzünde büyük bir gülümseme olduğunu ve Dusty Rhodes'un da cennette olduğunu söylüyor.

Rock, Dusty'nin kahramanı olduğunu ve yollarda koşturan iyi arkadaşlar olduklarını söyledi. Kendi babasının Rhodes'a yaptıklarından gurur duyup duymadığını umursamadığını söylüyor, ardından Rhodes'un yepyeni yan plakaları olan yepyeni bir kemer almak için hikayesini bitirdiğini söylüyor. Rhodes'a Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu elinde tutup tutamayacağını sorar ve unvanı ona verirse hiçbir zarar görmeyeceğine dair güvence verir. Birçok unvana sahip olduğunu ama Rhodes'un sahip olduğu unvana sahip olmadığını söyler.

Rhodes, The Rock'ın Halk Şampiyonluğunu elinde tutmasına izin verdiği sürece kendi unvanını bir süreliğine elinde tutabileceğini söyler. Rock kabul eder ve ikili unvanları değiş tokuş eder. Rock, Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu omzuna koyar
ve bunun doğru hissettirdiğini söyler. Rhodes'a unvanını geri verir ve Şampiyonluğunu geri alır.



The Rock Rhodes'a teşekkür eder ve bir süreliğine gitmesi gerektiğini söyler. Kendisi (ve Rhodes) güreşi yeniden havalı hale getirdikten sonra ayrılmak istemediğini, ancak geri döndüğünde Rhodes şampiyon olsa da olmasa da onun için geri geleceğini söyler. Rhodes bunu dört gözle beklediğini söyler ve The Rock ona Reigns'i ringin ortasında yenmesine rağmen, bundan 24 saatten daha kısa bir süre önce onu ringin ortasında yendiğini söyler. Rhodes'un Reigns'le olan hikâyesi bitmiş olsa da, o inansa da inanmasa da kendi hikâyelerinin daha yeni başladığını söyler.

Rhodes buna inandığını çünkü The Rock'ın TKO kurulunun bir üyesi olarak gerçek patronu olduğunu ama kendisinin de şampiyon olduğunu söylüyor. Rhodes taraftarların şampiyonu olduğunu ve bunun The Rock'ın da şampiyonu olduğu anlamına geldiğini söyler. Rock, Rhodes'un taraftarların, dünyanın ve hatta kendisinin şampiyonu olduğunu, ancak ayrılmadan önce son bir şey daha olduğunu söyler. Ona bir şey verecek ve bir nesne uzatacak. Rhodes'un ne olduğunu anlamak için elini açmasına gerek olmadığını söyler ve bir daha asla kalbini kırmamasını söyler.

Ilja Dragunov def. Shinsuke Nakamura

Balor tüm nefret edenlere, şüphe duyanlara, Rhea Ripley'nin Becky Lynch'e karşı unvanını koruyamayacağını ya da Damian Priest'in Money In The Bank çantasını başarıyla nakde çeviremeyeceğini düşünen herkese, hepsinin yanıldığını söylüyor. Dominik daha sonra Ripley'i takdim ediyor ve Ripley ringe doğru ilerliyor. WrestleMania'nın neredeyse mükemmel olduğunu ve Judgment Day'in uğraşması gereken birkaç yeni sorun olsa da, WrestleMania hafta sonundan iki iyi şey çıktığını söylüyor. Mami'nin her zaman zirvede olduğunu ve Judgment Day'de yeni bir dönemin başladığını söylüyor. Finn Balor daha sonra Damian Priest'i takdim ediyor.



Priest'in yeni giriş müziği çalıyor ve ringe doğru ilerliyor. WWE Evreninin önünde Dünya Şampiyonu olarak durduklarını ve Judgment Day'in bu vesileyle yükseldiğini söylemeye gerek olmadığını söylüyor. Taraftarların Judgment Day için ayağa kalkmasını ister ve Ripley de aynısını yaparken unvanını kaldırır.

R-Truth bir anda ortaya çıkar ve "Raw" Tag Team Şampiyonluğu ile katılır. Judgment Day'e unvanını geri getirdiğini, ancak sahip olduğu unvanın sadece bir yarısı olduğunu söylüyor.

2-On-3 handicap match
Judgment Day vs. Awesome Truth


Maç içinde John Cena geliyor!



Kazanan: Awesome Truth & John Cena

Roxanne Perez def. Indi Hartwell

Sami Zayn ringe geliyor.

Zayn, WrestleMania'da son birkaç yıldır şanslı olduğunu ve oldukça tarihi şeyler yaptığını söylüyor. Bu yıl gerçekten tarihi bir şey yapmak istediğini ve yaptığını söylüyor. Gerçekten tarih yazan kişinin 666 gün boyunca Kıtalararası Şampiyon olan GUNTHER olduğunu söyledi. GUNTHER'a çiçeklerini veriyor ve onun tüm zamanların en iyi Kıtalararası Şampiyonu olduğunu ama onu yendiğini söylüyor.

Sami Zayn kendine pay çıkaramayacağını çünkü hayranlarından çok yardım aldığını söylüyor. Taraftarların kendisine inanmasına yardımcı olduğunu, GUNTHER'a karşı WrestleMania maçından önce karısını ve oğlunu görmesinin ona yardımcı olduğunu ve kardeşi Kevin Owens'ın ona yardımcı olduğunu söylüyor.

Imperium'un müziği duyuluyor ve Ludwig Kaiser ve Giovanni Vinci ringe geliyor. Kaiser, GUNTHER'ın Kıtalararası Şampiyonluğu tüm WWE'deki en prestijli unvan haline getirmek için tonlarca sıkı çalışma ve özveri gösterdiğini ve Zayn gibi birinin bu unvanı elinde tuttuğunu görmenin kalbini kırdığını söyledi. WWE Evrenini "serseriye benzeyen" yeni bir Kıtalararası Şampiyona sahip oldukları için kutluyor ve ardından kendisinin ve Vinci'nin işleri yoluna koymak için ring kenarında olduklarını söylüyor.

Sami Zayn & Chad Gable def. Imperium

Jade Cargill def. Chelsea Green


Drew McIntyre dün gece Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu kazandıktan sonra yaşananların tamamen saçmalık olduğunu söylüyor. O anın 5 dakika 45 saniye sürdüğünü söylüyor ve Seth "Freakin" Rollins'e sadece savaşçıların anlayabileceği bir anı paylaştığı için ona saygı duyduğunu söylüyor. Damian Priest'in bu anı mahvettiğini söylüyor, ardından Money In The Bank evrak çantasının iki unvan galibiyetini mahvettiği için tam bir şaka olduğunu söylüyor. Priest'e geçiş dönemi şampiyonu diyor ve onu uyarıyor, ardından tüm bunların olmasına neden olduğu için CM Punk'ı suçluyor. Yapacağını söylediği şeyi yaptığını ve WrestleMania'da kendi anını yaşadığını, tüm bunlar olurken Punk'ın kulaklığı taktığını ve şakalar yaptığını söylüyor. Punk'a olan öfkesini dile getirmeye devam ediyor, ardından eğer trisepsini yırttığında bunun kötü olduğunu düşündüyse, en zayıf yerini hedef aldığını söylüyor: tüm vücudunu

World Heavyweight Championship #1 Contender Match
Drew McIntyre vs. Jey Uso vs. Ricochet vs. Bronson Reed

Kazanan: Jey Uso




 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: