PPV WrestleMania XL 1. Gün Spoiler | Jey Uso vs. Jimmy Uso

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Jimmy Uso maçın sonunda Jey'e yalvarıyor sarılmak istiyorlar ama Jimmy ihanet ediyor karakteriz herif. Çıkıyor Uso splash yapıyor ama Jey Uso atıyor.

Maçı da Jey Uso uso Splash vurup kazanıyor.


 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,785
Beğeni sayısı
418
PG Nakit
275
Trick-Melo maçına ne yazdıysam aynısını yazacağım, hikaye bekliyoruz baba hikaye. Kardeşler karşı karşıya ve maç önü ekrana gelen promo hariç tek hikaye yok. Olmaz böyle ya.

Maç da standarttı, Jimmy Uso harbiden vasat üstü güreşçi. Babam Jey Uso ve Lil Wayne girişi de ikonikti.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
Yani bu maçtan ne bekliyorlardı anlamıyorum. İkisinin hareket seti kısıtlı iki tekme kombinasyonu ve Superkick. İkisi de zaten aynı hareketleri yapıyor. Bir tanesinin fazladan bir Spearı var sadece. No DQ eklesen de Summerslam 2023 Roman Reigns vs Jey Uso maçını geçebileceğini hiç sanmıyorum ki bu maçın gereksiz uzamasını sağlardı yok seyircilerin arasında yavaş tempoyla yumruklaşıp masaların tepelerine çıkmalar falan hiç gerek yok. Belki daha kısa olabilirdi ama o zamanda neden daha fazla uzatmadınız eleştirisi yapılacaktı. O kadar itin bi tarafına sokulacak kadar kötü değildi. Superkickfest olacağı belliydi. Beklentimi fazlasıyla karşıladı.
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,749
Mesajlar
4,508
Beğeni sayısı
820
PG Nakit
450
Konum
Kocaeli
1
Zaten bu maç için çok berbat bir booking yapmışlardı. Son iki haftaya kadar ne yüz yüze gelmişti ikili ne de birbirleri hakkında bir şeyler söylemişti. Sadece Jimmy gelip Jey'in maçlarını sabote edip kaçıyordu. Bu kadar kötü build up'ın üstüne böyle kötü bir maçta ne yalan söyleyeyim şaşırtmadı. İkili için gerçekten iyi bir build up yapılsaydı seyircide de daha büyük beklenti oluşturur ve belki iki isimde daha iyi bir maç çıkarmak için mücadele edebilirdi. Sanki onlar da maçtan keyif almamış gibiydiler maç sırasında.
 
Üst
Click here to login using your socials account