Yeniden Refahlı Belediye Başkanları Yazı Asmaya Başladı


Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
92
Mesajlar
4,275
Beğeni sayısı
1,631
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
Görüşler farklı olsa da ortak kaygımız artan enflasyon ve fakirleşen halktır. TRT'nin ve AKP'nin YRP'ye uyguldığı oto sansürü tasvip etmiyorum. Seçimi akpye kaybettiren ne YRP ne CHP ne de bir başka parti oldu. Kendi kibir ve egoları yüzünden kaybettiler. Örneğin sen vatandan, milliyetçilikten bahsedeceksin ama Manisa'da halkı burnundan getireceksin. Halk çok iyi bir ayar verdi ders alsınlar.

Bir de akpli ve mhpli çocukların lüks araçlar üzerinden kendi hür iradesini koyan vatndaşlara tepeden bakan paylaşımları da vardı onları da paylaşın.

Evet CHP'ye kızdım hatta yerel seçimde bizzat Hamza Dağ'a oyumu verdim ama CHP son genel seçimdeki mağlubiyetten iyi ders çıkartmış ve birçok yeri kazandı. Artık kızgınlığım küskünlüğüm kalmadı. Ancak eski hatalar tekrarlanır ve bir seçim daha kaybedilirse olmaz. Gereken dersler çıkarılmalıdır.

Twitter vb yerlerin ise kocaman bir yankı odası olduğunu da gördük.

Son olarak hak yerini bulsun KK'ya zamanında çok yüklendim(k). Ancak KK kadar Meral Akşener de suçludur ve halk gerekeni sandıkta ona göstermiştir. Meral istifa vs demeyeceğim. Zira İP git gide trendini kaybetmiş ve faturasını ödemiş bir partidir. Ne yaşadıkları umurumda değildir. Meral'in istifa etmesi etmemesi beni ilgilendirmiyor ve şu anda Meral Akşener ismine karşı da bir tahammülüm yoktur.

Not: Her ne kadar CHP'ye olan kırgınlığım geçmiş olsa da 1. İzmir olarak hak ettiğimiz hizmeti istiyoruz. 2. DEM Partisine mesafem aynıdır. O partiyi sevmiyorum. Fakat rende binasından pompalanan kuru sıkı milliyetçiliğe de düşmeyeceğim.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,788
Beğeni sayısı
2,264
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Sadece söylemekle kalmadıkları sürece sempatimi kazanırlar. Sağ veya sol edebiyatından sıkıldım. Masallar hiçbir işe yaramıyor. Çalmayan, çırpmayan, çözüm odaklı herkese okeyiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: