RPG Başlangıç

Hacken

Joe Hendry
Konular
16
Beğeni sayısı
1,458
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Santa Monica, Kaliforniya
17 Mart 2024

PWR_3_w600__68072.jpg

Kameralarımız, Inoki Dojo’da açılıyor. Bryan Danielson’ın Dojo’daki gençlere eğitim verdiği birkaç sekans izliyoruz. Ardından Dojo içinde sandalyelerinde oturan genç güreşçi adaylarının karşısına geçen Bryan Danielson, konuşmaya başlıyor:

Bryan Danielson: Buraya ayak bastığım her zaman, sizin yaşınızdaki halimi hatırlıyorum. Walkman’imde çalan Rush eşliğinde kaldığım yerden buraya birkaç kilometrelik bir koşu, sabahtan akşama kadar Ray ve Ted ile yaptığımız o harika idmanlar ve günün sonunda bu matın üzerinde kurduğumuz hayaller… Bu Dojo, bana güzel anılar bıraktı. Zirveye uzanan yolda ilk adımımı, böyle harika bir yerde attım. Tıpkı sizler gibi. Sonrasında ise zorlu bir yolculuğa başladım. Benim yolculuğumu tanımlayan ilk kelime, kesinlikle savaşmak olur. Bu Dojo’da eğitim almak için yeterli olduğumu ispatlarken dahi, hep bir savaş verdim. Yüzlerce hatta binlerce insanın arasından bu onura layık görüldüm. Hayatta hiçbir şeyin gümüş kaşık ile sunulmayacağını ise varoluşumun en başında, çocukluğumda anlamıştım. Hayatım boyunca savaştım, yoksulluk ile savaştım, omzumdaki ve boynumdaki büyük sakatlıklarla savaştım, depresyonla savaştım... Hatta hayat, bana karşı o kadar ileri gitti ki en büyük tutkum olan bu şeyi (ringi işaret eder) benden aldı. İşin ehli olan insanların tamamı, bir daha ringe çıkamayacağımı söylediler. Arkadaşlarım ve sevdiklerim, buraya tekrar ayak basacağıma ihtimal vermiyorlardı. Onlara nelerin mümkün olabileceğini, inanmaktan ve savaşmaktan vazgeçmeyen bir insanın neleri başarabileceğini gösterdim. İşte bu mantalite ile kendimi tanımlıyorum. Sahip olduğum her şeyi savaşarak elde ettim ve bundan sonrası için de aynı şekilde koruyacağıma asla şüphem yok.

003_IMG_0888--4cf3b2196f093101d9e77583f08434d4.jpg

(Biraz duygulanan ve soluklanan Bryan, tekrardan konuşmasını sürdürüyor.)

Bryan Danielson:
Bazı insanlar benim için “Tarihin en iyilerinden biri” diyor. İnsanların şahsıma karşı yaptıkları bu ve bunun gibi iyi yorumlardan ötürü onore olduğumu, karşılarında da hep dile getirdim. Öyleyim veya değilim, söylenen her iyi veya kötü şey benim için bir iltifattan veya aksinden öteye gitmeyecek. Bunları, kendime sorun yapmayacağım. Ya da övünç kaynağı olarak kullanmayacağım. Çünkü ben, bu ringe takdir edilmek için çıkmıyorum. Kendimden başka kimseden bir beklentim yok. Ben, güreşmek için doğdum. Bunu biliyorum. Kendime karşı olan beklentimi karşılayabildiğim sürece ki bunun aksini hiçbir zaman yaşamadım, güreş dünyasındaki varlığımı her zaman en tepede sürdürebileceğim.

Bryan Danielson: Bu spot ışıklarının altındaysanız, gördüğünüz her şeye saygı duymak zorundasınız. Bu sayede güreşten hak ettiğiniz saygıyı görürsünüz. Düşünün, hiçbir şeye saygı duymadığını iddia eden en pislik adam bile günün sonunda izleyiciye ve size mutluluk veren bir şeyin parçası olabiliyor. Ayrıca onları, bu saygın yerden pataklayarak aşağı indirmek de benim gibi doğan herkesin nihai amacı. Çünkü burası, benim ve benim gibi olanların koruması gereken bir tapınak, bir miras.

(Ringe yaklaşır. Köşe direğine dokunup bir süre ringin içine baktıktan sonra devam eder.)

Bryan Danielson:
Son olarak sizlere söylemek istediğim şey, bu uzun yolculuğunuzda kazanmayı ve kaybetmeyi hayatınızın merkezine koymamanız gerektiği. Bugün yeterli olmayabilirsiniz, kendinize ve şartlarınıza sinirlenmeyin; sadece çalışmayı sürdürün. Yeterli olabilirsiniz fakat her zaman iyi gününüzde olmayabilirsiniz. Hata yapabilirsiniz. Karşınızda iyi rakipler olduğunda bu husus, çok belirleyici olabiliyor. Böyle durumlarda düşebilirsiniz, yenilebilirsiniz. Sadece kalkın ve savaşmaya devam edin. Kendimden örnek vermem gerekirse zamanında yaptığım hatalar sayesinde kariyerim boyunca büyük bir şampiyon olarak anıldım. Bu hatalar, kendimi törpülememi ve her zaman daha iyi olmamı sağladı.

Bryan Danielson: Ben, artık buraya eskisi kadar sık uğrayamayacağım arkadaşlar. İkinci baharımda, inşa ettiğim şeyi sürdürmeye devam etmem gerekiyor. Pek iyi başlamayan hikayeme yeni bir sayfa açıp, kalemimi sivriltip tarihe tekrardan imza atmam gerekiyor. Sonu nasıl olursa olsun, güzel bir yolculuk beni bekliyor. Buna eminim.

Kamera, Inoki Dojo’da kapanıyor fakat, Civil War Kickoff’u öncesi arka alanda tekrar açılıyor. Bryan Danielson’ın konsantre olduğunu ve perdenin aralığından içeriye heyecanla bakıp gülümsediğini görüyoruz. Arenaya çıkma vakti geldiğinde ciddileşen ve derin bir nefes alan Bryan’ın ağzından kelimeler dökülüyor:

87b019bbef3dff064819836f1e4f62d1.jpg

Bryan Danielson: Başlıyoruz.

Kamera kapanır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: