RPG yalancı kahraman


Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,494
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
dim-lit-cozy-elegant-environment-600nw-1596805033.jpg


civil war'dan birkaç gün önce

Wes Lee'yi bir analog kameranın önünde kendisini kayıt altına alırken görüyoruz.


"O kağıda imza atmama rağmen hala kimin haklı, kimin haksız olduğunu bilmiyorum. Kimin iyi, kimin kötü olduğunu bilmiyorum. İçimdeki bu karmaşa Angel'i o mezara gömdüğümüzden andan beri devam ediyor. Her geçen gün bu karmaşadan sıyrılmam gerekirken daha da içinde boğuluyorum ve kendimi kaybediyorum. Hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum, hangi düşünceme sımsıkı sarılıp onun peşinden koşacağımı bilmiyorum. Bu yolda bana rehber olacak adam hakkında birinci ağızdan duyduklarım karşımda her gece, her nefes aldığım an suratıma çarpıyor. Gözümün önüne Angel bunları suratına vurduğundaki ifadesi geliyor ve yanlış yolda olduğuma dair düşüncelerim beni ele geçiriyor."

"Manipüle edilen ben miyim yoksa diğerleri mi farkına varamıyorum. Bu bir aylık süreçte anladığım tek şey iki taraf da birbirinden beter. Anladığım tek şey herkes kendi menfaati için çabalıyor ve sadece ben doğruyu bulmak için çabalıyorum. Jey kendisini var eden adama sırtını dönerek amaçladığı şey masumları kurtarmak mı? O zaman soluğu mahkemede ifade verirken almalıydı. Onun tek amacı kendisini bu insanların gözünde bir kahraman olarak göstermek ve yükselişini WrestleMania'ya taşımak. Kaybederse de "insanlık" için savaşmış bir kahraman olarak anılacak. Kazan-kazan. Onun ne kadar açgözlü olduğunu Jey'e Money in the Bank'in öncesinde anlatmıştım fakat verdiğim dersi almamış olduğu gözlerinden dahi okunabiliyor. Gözünde sadece hırs ve nefret dolu bir adamdan yalancı bir kahraman yaratılmasına izin vermeyeceğim."

Wes bir süre kendi kendine düşünüyor.

"Neden vermeyeceksin? Senin herkesin bir şeylerin peşinde koştuğun dünyadaki amacın onlara engel olmak, onlara ders vermek mi? Sen de sadece kendin için doğru olanı bul ve onun peşinde koş. Herkesin yaptığı gibi. İnsanları kandırmana gerek yok çünkü sen onlardan daha cesaretlisin. Büyük bir "kurtarıcı" başlığının altına sığınmaya ihtiyacın yok. İnsanların seni yargılamasından hiçbir korkun yok. Evet, Wes. Kendi yolunu çizebilir ve yürüyebilirsin. Bir kere olsun, bencil davranan sen ol ve kendi menfaatin için çabala. Bu hayat senin.. vaktini kendin için harca. İki tarafın da birbirinden kötü koktuğu ve sahte amaçlar için rol kestiği ortamda senin de bu taraflardan birini seçmene gerek yok. Bunu kafana sok. Kahraman.. sen ol."

Wes Lee koltuğun kenarında duran Money in the Bank briefcase'ine bakıyor.

"Ne yapacağımı biliyorum."

Wes Lee masaya uzanıyor ve kendisini kayda alan analog kamerayı alıyor. Wes kaydı kapatmaya çalışırken kamera koltukta duran briefcase'i çekmeye devam ediyor, kayıt bu görüntüyle kapanıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: