Ronda Rousey Drew Gulak Tarafından Taciz Edildiğini Söyledi Ve Gulak Cevap Verdi


sehinsahakahs

Role Model
Katılım
26 Tem 2023
Konular
168
Mesajlar
1,262
Beğeni sayısı
266
PG Nakit
375
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1712169419498.png

Ronda Rousey, Drew Gulak'ın WWE arka alanında herkesin önünde kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve kimsenin onu durdurmaya çalışmadığını iddia etti.

NewsNation'a verdiği son röportajda Ronda Rousey: "Orada duruyordum ve çok az tanıdığım bu adam yanımdan geçerken eşofmanımın ipini tuttu... ve kimse bu anormal bir şeymiş gibi tepki vermedi ve koridordan aşağı iniyordu ve ben de 'bu da ne? Neden eşofmanımın ipini tutuyorsun? Kocam yanımda duruyor olsaydı, bana doğru yürüyüp eşofmanımın ipini tutarken kendini rahat hisseder miydin? Etrafımdaki tüm erkekler bunun günün bir parçası olduğunu söylüyordu. Ve eğer bu adam etrafta başka insanlar varken bana gelip bu tür şeyler yapıyorsa, ben koridorda değilken diğer kızlara neler oluyor?"

Drew Gulak ise Twitter'da Rousey'e cevap verdi.



"2022'deki bir WWE etkinliğinin sahne arkasında, Ronda'yı koridorda bir grupla konuşurken gördüm. Selam vermek ve hepsinin elini sıkmak için durdum ve elini sıkmak isterken yanlışlıkla eşofmanının ipine dokundum. Tamamen kazaydı ve bu aksilik için kendisinden özür dilemiştim."
 

OhMyMind

FRESHLY SQUEEZED OHH
Katılım
27 Eki 2023
Konular
46
Mesajlar
650
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
50
El sıkışmak için elini uzatıp don lastiğine ulaşmak da nasıl bir kaza imiş aklım durdu. Ronda'nın bu olayı gündeme getirmesine sevindim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: