RPG Yeniden

Mamy D Way

🍓
Konular
33
Beğeni sayısı
441
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole

Royal Rumble Tanıtım Videosu ile karşılaşıyoruz

Şampiyon?
Tarafsız?

Jeff Hardy'nin önceki sinematik konuşmaları ekrana yansıyor şimdi de.

No More Words!!

2feb8d2b8a6d17f4874c650a57cbb10a.gif

Eski şampiyon Jeff Hardy ikonikleşmiş dansı ile giriş yapıyor.

420142_1306853.jpg

Seyircilere imza dağıttıktan sonra ringe giriyor.

img_5895.jpg

"Hayatımın her aşamasında öğrenmeye devam ettim. Aldığım her mağlubiyetin benim öğrenme süremi hızlandırdığını fark edince hayatımı "iyi bir kaybeden" olmak için yönlendirdim. Bunun karşılığında hayat bana unutulmaz bir kariyer ve galibiyet serileri bıraktı. Bir üst basamağa, sınırlarımı zorlayacak aşama ile her yüzleşmemde dümdüz bir adıma çıkacağımı zannediyorum. Ama aslında bu inanç benim her zaman en büyük mağlubiyetim olacak. Her seferinde bir öncekinden daha yüksek bir veya tırnak izlerimi bırakmış olduğum ama tekrar geçmek zorunda olduğum duvarları görüyorum. Yorgun hissetmemi sağlıyor evet, bunun için doğru bir zaman olup olmadığını bile sorguluyorum ancak eğer elimden geleni sonuna kadar yapmaz isem de kendimle çelişeceğimi biliyorum. Ne yapmam gerekiyordu ki başka? En iyisi olmak için çaba göstermeye devam etmeyecek isem bu içimdeki tutkunun canımı yakarak sönmesine izin mi verecektim? Hayatımdaki tüm duygularıma karşılık verdim, bedenimi yormalarına izin vermezdim, köşeye çıkarken dizlerimin titrediği anları hatırlıyorum. O heyecanı yok etmek için ayağa kalkamayacağım bir yükseklikten atlamak kendim için yapabileceğim en iyi şey. Sonrasında daha odaklı bir şekilde, duygularımın beni yönetmediği bir mentalde tırnaklarıma rahatlıkla beton izini bırakabilirdim. Ben eski bir şampiyonum, tekrar hakkımın yenildiği bir olay örgüsünde dimdik ayaktayım ve hiçbir şeyden korkmuyorum."

Seyircilerden ona destek vermeden önce sözünü bitirmesini bekler, Jeff bir cümle ile konuyu noktalar.

"Üçüncü perdeye hoş geldiniz."

Seyirciler onun için tezahürat yapar, Jeff devam eder.

jeff-hardy.jpg

İkinci kez şampiyonluğu yine haksız bir şekilde kaybettim. Maçta bulunmayı hak etmeyen birisine tuş olmadığım halde unvan kaybettim ve üstüne rövanş maçım sabote edildi. Bununla ilgili bir aydır herhangi bir şikayette bulunmadım çünkü kimsenin bu konuda bana yardım edeceğini düşünmüyordum. Ben hakkımı kazanabilecek kadar iyi olduğumu düşünüyorum ve bu tanıdık duvarlar artık kontrolüm olan duygularımla beraber eskisi kadar yüksek gelmiyor. Benim bu duvara yaklaşmamı Tyler Bate mi engelleyecekti? Val Venis hiçbir zaman ciddiye alınacak bir güreşçi olmadı. Cinsel benzetmeleri ve olmak istediği kişiyi anlamak için hiçbir zaman çaba göstermedim. Hatta bana karşı söylemiş olduğu tüm metaforları bile gülüp kenara bıraktım. Bunu onu ciddiye almadığım için yapmamıştım, onu zaten ben ünlü ettim ve bunun tadını çıkarması benim için hiçbir değer ifade etmiyor. Olmak istediği kişiyi o duvardan aşağı ittiğim zaman ıslak rüyalarını bu sefer nasıl anlatacağını da merak etmiyorum. Kadınlardan Beklentilerini düşürdüğü için testosteronunu sosyal hayatına bu kadar acınası bir şekilde yansıtmasına bende herkes gibi üzülüyorum elbette. Ama beklentilerini bir konuda bu kadar aşağıya çekmiş bir insan için bana ayrılan sinematik promomu da bölemezdim. İstediği hayatı yaşayabilir, onu yaşadığı hayattan ötürü eleştirmiyorum ancak aynı kadınlarda olduğu gibi güreş için de beklentilerinin aşağıda olduğunu tahmin edebiliyorum. İkinci kez bu duvara tırnaklarını geçirip en tepede olmak yerine diğer unvanlara koşup Grand Slam yapmayı deneyeceğini tahmin etmek de zor değil. Hayatta bir çok konuda beklentilerini yukarıda tutmayan bir insanı neden bir rakip olarak göreyim ki? Benim için hiçbir tehlike arz etmiyor.

"Geçmişteki beni istediğiniz gibi hatırlayabilirsiniz. Ben, günümüze odaklandım. Hırslıyım ve bu hırsımı dizginlemek için benim olanı geri almak zorundayım."

"Beklentileri aşağıda tutmak insanı daha mutlu edebilir. Ama ben mutlu olmak değl kendimi tamamlamak istiyorum. Artık hafızamı sanata dökecek duruma düştükten sonra içimde kontrol edemeyeceğim duyguların birikmesini istemiyorum. Bu sporu seven ufak çocukların beni; kariyerine önem vermemiş bir sporcu olarak hatırlamasını istemiyorum. Bunun geç olduğunu düşünün veya düşünmeyin, kimseyi bu konuda yargılamam. Ama hâlâ hatalar yapan gençler için örnek olma fırsatım var. Sokakta sevgiyi arayan gençlerin ikinci bir şansı olduğunu hatırlatıp onlara doğru yolun ışığı olmam gerek. Onlara yalnız olmadıklarını ama problemlere karşı yalnız olduklarını hatırlatmam gerek."

Jeff-Hardy-e164.jpg

"Duvara tırmandığımda ne mi yapacağım? Aşağıya doğru elimi uzatıp zehirlenen insanların bu duvara ikinci kez tırmanmak zorunda bırakmayacağım. Tıpkı eski bir dostumun bana yardım ettiği gibi."

"Royal Rumble, herkesin kendini düşündüğü bir mücadele. Kendim için savaşıp, benim gibiler için kazanacağım. "

Jeff Hardy ringi terk edecek iken duraksar ve son bir cümle daha ekler.

jeff-hardy-4842.jpg

"Kimse hata yapmadan öğrenemez."​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: