RPG PGW Era'lardan Hangisi Daha Verimliydi ve Bundan Sonraki Era?


PGW Era'lardan Hangisi Daha Verimliydi?

  • Prestige Era

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    11

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
714
Beğeni sayısı
1,856
PG Nakit
0
152.jpg
1esd9lz.jpg


PGW'nin hangi dönemi daha keyifliydi? Ve bundan sonraki Era sizce ne olur?​
 

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
386
Mesajlar
6,415
Beğeni sayısı
941
PG Nakit
1,470
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Prestige Era'da karakterim oldukça geri planda kalmıştı tabii bunun benle de alakası var, ancak gelen Chairman Era ile birlikte yükselişe geçtim ve kendimce oynayışımı değiştirdim. Ayrıca Chairman Era'yı bitiren kişi olarak tarihe geçmek benim için unutulmaz bir şey oldu, destekleyen oyuncu arkadaşlarıma teşekkürler. Fazla konuştuğumun farkındayım bu yüzden kusura bakmayın.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,741
Beğeni sayısı
1,066
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Her iki eradan da oldukça keyif aldım, inişli çıkışlı bir kariyer çizdim hep. Yakın zamanda bunu düzeltip stabil bir performans verebilir miyim bilmiyorum ama her ne olursa olsun çok, çok iyiydi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,472
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şimdi bunu hikaye bazında değerlendirirsek Chairman döneminin zaten kaybetme şansı yok. Prestige dönemi kitle olarak oldukça potansiyelliydi ama bu potansiyelin dezavantajı olarak hikayeler oldukça yüzeysel kalıyordu. Bunu daha iyi örnekleyecek şey, karakter merkezine girin ve ilk dönemlerde kimlerin kimlerle oynadığını tekrardan inceleyin oldukça şaşırtıcı (bu ne ara oldu) dediğiniz şeyler çıkıyor. Bu baştaki ekstra aktiflik ve yüzeysel hikaye konusu her yeni forum rpg denemesinin de kaçınılmaz kaderidir zaten. O yüzeysel hikayeler arasında bile gayet keyifli dönemler oldu, ama bunlar Chairman dönemindeki devamlı tutarlı olan ve her birinin üzerinde kadronun çok geniş olmamasından rahatça durulabilen ve ekran süresi sıkıntısı yaşanmadan loreların anlatıldığı dönemle bence mücadele edemez.
 
Son düzenleme:

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
4,852
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
170
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Oyuncu performansı olarak Prestige Era, hikaye bazında da Chairman diyebilirim herhalde. Chairman Era'daki hikaye daha kolektif olduğu için herkese hitap edebildi ve daha çok sevildi. Lakin oyuncular Prestige Era'da tabi RPG'nin yeni ortaya çıkmasından ötürü daha içten performans veriyorlardı. Prestige Era'da da daha böyle bireysel ama sadece anlayabilen için muhteşem hikayeler ortaya çıktı. Örnek veriyorum Velveteen vs Dream bana yazılmış en iyi senaryoydu gördüğüm ama sadece birkaç kişi kendisini bu hikayeye verebilir. Lakin Chairman Era'da hemen her karakter Chairman ile bir etkileşime girdiği için bu Era çoğu oyuncuya kollektif anlamda bir zevk verdiği için Chairman Era diyorum. Bir de tabi sonralık ilkesi de insanı bunu seçmeye bi dürttürüyodur buradan da PDR - Psikolojicilere selam olsun. @god is an astronaut @pontiac bandit
 

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
3,622
Beğeni sayısı
1,107
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
Prestige Era denince aklıma Will Ospreay - Goldberg - Chavo / Dream-Daniels geliyor. Güzel bir dönemdi, tek sıkıntısı Chairman Era'ya damga vuracak çoğu karakter ön plana çok çıkamadı.

Chairman Era ise benim için daha fazlası. Kısaca sinematik bir dönem olması bile farklılık katıyor. Aklıma hem The Sex gibi bir oluşumun pik yapışından yıkılışı - en nihayetinde hikayelerinin son buluşu, Garza ailesinin köküne kadar inilmesi ve kişisel bağlantılar yaratılması, El Patron ile yolların kesişmesi sonucu belki de onun tarihin en güçlü Meksikalı güreşçisi olması, Christopher Daniels karakterinin zaman zaman yere düşebildiğini görmemiz ve sonrasında her zaman daha büyük bir ivme ile tepeye çıkması, Wes Lee'nin hak ettiğini MITB çantası ile alması, Jeff'in dipten gelip zirveye çıkması ve en sonunda Jey Uso'nun tarihi bir başarı elde etmesi geliyor. İki dönem de çok kaliteliydi ama Chairman Era'ya resmen karakter sığdıramadım. Bence çok fazla karakter parlama şansı etti bu dönemde, zorlama olmadan yaşandı bu. O yüzden oyum ona gidiyor.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,765
Beğeni sayısı
2,257
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Daha optimum bir kadroyla daha oturmuş hikayeler, sindirdigimiz karakterler nedeniyle Chairman Era. Tek eksi son zamanlarda aktifligin bir tik duşmesi. Baskici otorite figurlerinin etrafinda sekillenen olaylar her daim is gorur fakat bir sonraki donemde yonetimin hayalet gibi kalip odagin tamamen karakterler arasindaki iliskilere dayandigi bir donem bekliyorum. Ismini nereden alir bilmem.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: