Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 197071" data-attributes="member: 28"><p>Erken oy sebebiyle Main Event'ın başında gitmek zorunda kaldık. Emeği geçen, takip eden herkesin eline sağlık. Main Event maçından başlıyorum değerlendirmeye.</p><p></p><p>Öncelikle Mayhem ve Venis'in anlattığı hikayeyi geri döndüğümden beri fazlasıyla beğeniyorum. Venis'in dominasyonu ve Winnerlığı zaten ortada. Mayhem'in temsil ettiği şey de bende ciddi anlamda etki bıraktı. Ne olursa olsun çabalayan fakat sürekli kaybeden, buna rağmen yılmayan bir bookinge sahip. Bu birleşim, yazar ekibinin takdiri hak ettiğini gösteriyor. Mayhem'in bitikken yaptığı geri dönüş, ardından kimseye tag vermeyip işi bitirmeye çalışması tamamı ile karakterin özeti. Neden bir kaybedene dönüştüğü harika betimlenmiş. Venis'in onun hareketini kulalnarak işi bitirmesi her ne kadar klasikleşmiş olsa da bir o kadar etkili. Bu hikaye tarihe mi gömüldü bilinmez ancak bir süre görmeyeceğimiz kesin.</p><p></p><p>Cody ve Daniels kısmı ise tam beklenildiği gibi. Daniels, egoist bir karakter çizse de Cody'nin iyi adam rolü hatta özellikle en sonda hala tag vermek yerine bir şeyler anlatmaya çalışması, bazı açılardan Daniels'ın bu çıkışını izleyici için de haklı olarak adlandırılmasına sebep veriyor. İkisi de çok kaliteli oyuncular ve karakterler bunun paralelinde harika işleniyor. Cody'de çizilmek istenen liderlik ve itici iyi adam olma hususu, bu büyük maçta da gözler önünde. Öte yandan yıllardır tanıdığım ve Brookes, Del Sol gibi ilginç deneyimlerine şahit olduğum Ozan'ın ustalık eseri oluyor Daniels. Cody'nin elenmesine sebep olup neden çekip gittiğine dair kallavi uzunlukta ve çok lezzetli bir şeyin geleceğine hiç şüphem yok.</p><p></p><p>2009'dan beri olan RPG tarihinin en müthiş karakteri Goldust, kendisine yakışır bir şekilde elendi, razıyız. Sefa'nın sahip olduğu karakterler, birbirinden farklı da birlikte de RPG'deki hikaye yelpazesinin inanılmaz derecede genişletiyor. Bundan önce Goodwin fan club kurucu üyesinin de partner sorunu varmış sanırım. Goldust o yüzden cuk oturdu denebilir. Kaliteli birliktelik devam edecek.</p><p></p><p>Del Rio ya da buradaki adıyla El Patron, şov takip işini bıraktığımda Main Eventer'lardan biriydi. Muazzam hikayenin bir parçası, eski şampiyon. Yine hem ring içinde hem de diyaloglarda aynı Main Eventer'lığı koruyarak bir dönüş gerçekleştirmiş. Akıbetini merak ettiklerimizden.</p><p></p><p>Angelico... Mami, oynayabildiğinde ne kadar harika bir oyuncu olduğunu gösteriyor. O ekibin hepsi öyle gerçi. Yine aynı şekilde oynamayı sürdürürse bambaşka bir feud izletebilir bize Starboy ile. Birkaç şov karakterinin altyapısının temeli iyi atıldı. Devamı için beklemedeyiz. Buradaki Wes Lee saldırısı da tatlı olmuş. Wes Lee demişken ekibin bu şovda karakter çizgini en net belirlediği isimlerin başında geliyor bence kendisi. Önceki şovları yarım yamalak bilmeme rağmen şu Cash-in hareketi kafamda çizmeye çalıştığım, Starboy'a cuk oturmuş.</p><p></p><p>Joe Gacy... Yükselecek kardeşim. Apaçık bir şekilde fırsatı ne denli iyi kullandığı ortada. Hem sahibinin stili hem de karakterin potansiyeli düşünüldüğünde tepeye oynayan bir güreşçimiz daha geliyor.</p><p></p><p></p><p>Furkan'ın ve karakterinin gelişimi inanılmaz. Jey Uso, adeta Indy'nin Mance Warner'ı, WWE'de 2010'ların ikinci kısmındaki Kofi'si, kısacası taraftarın sevgilisi ve ilerlemenin simgesi. Buradan öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Jey Uso'nun Sole Survivor olma ihtimali bence de hiç az değildi. Maçın başında aldığı reaksiyon ve maçı bitiriş şekli ve maç sonunda geçmişteki hikayenin bağlandığı yer, inanılmaz keyif verdi. 5 aylık bir hikayenin dolaylı sonucundan bahsediyoruz arkadaşlar. Biz, RPG'yi bunlar için seviyoruz.</p><p></p><p>O'Neil'in heellik performansı ve hikayenin temelinde oynadığı rolü de övmeden geçmek olmaz. Bundan sonra ne olur bilinmez ancak bambaşka bir şey izlememizin en önemli sebeplerinden biri. Yazana da oynayana da eyvallah diyelim.</p><p></p><p>Gel gelelim RPG'nin en iyi hikayesinin PPV ile bağlanışına. Arda ile konuştuğumuzda da bu hikayenin normal bir seviyede olmadığından bahsettim. Muazzam filmin sonundaki after credit gibi son kesitin veridiği his bambaşka. Garza'lar hiçbir zaman unutulmayacak.</p><p></p><p>Başta söylediğim gibi emeği geçen herkesin eline sağlık. Muazzam bir şovdu. Geçiş maçlarının da olması çok normal böyle bir M.E. varken. Ben, hikayelerin hem ring içinde hem ring dışında anlatılışları ve bu şovda yansıtılışları sebebiyle 10 veriyorum. </p><p></p><p>Kendim ve karakterim hakkında da birkaç kelam edeyim. Öncelikle bu gelişim benim son run'ım mı olur, bilmiyorum. Uzun bir süre buradayım ama aciliyeti olan bir aksilik olmazsa, bunun garantisini verebilirim. RPG'ye 2009'da başladım. Burada hala bulunan birkaç arkadaş da o dönemlerden tanıdığım kişiler. Birlikte oynadık, eğlendik, geliştirdik. Her şeyi harmanlayarak ortaya bir şey çıktı. Siz ve sizin gibiler bunu en üste taşıdınız yıllarca. Kalitesini, oynanabilirliğini ve keyfini arttırdınız. Öncelikle buna vakit ayırdığınız ve emek verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim emeği geçen, burada olan olmayan herkese. Modum düşük de olsa, yorgun da olsam hala bilgisayarın başına 2009 yılındaki heves ile oturuyorum. Aynı şekilde şovu bekliyor aynı şekilde keyif ve heyecan duyuyorum. Bunların yanında RPG, çocukluğumdaki ben ile bağlantı kurabildiğim ve bunun paralelinde saf mutluluk diye adlandırdığımız şeyi hissedebildiğim bir yer. O yüzden Danielson'ı seçerken karakterin üstünde ciddi bir hikaye olmayışı beni çok mutlu etti. Hiçbir zaman Bryan Danielson oynamadım. Ama o dönemler en sevdiğim maçın da ROH döneminde kendisine ait olması gibi çok fazla sevdiğim şeyi vardı. Şarkısı, stili, büyüklüğü. Yine aynı dönem WWE'ye gelişi ve yükselişi. Ben bir yerde güreşten geçici olarak kopsam da onun zirveye çıkışını sonrasında bayıla bayıla izledim. O geçmiş köprüsünü kurup bana aynı şeyleri hissettirdiği için Bryan'ı seçebilmem ayrıca mutlu etti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 197071, member: 28"] Erken oy sebebiyle Main Event'ın başında gitmek zorunda kaldık. Emeği geçen, takip eden herkesin eline sağlık. Main Event maçından başlıyorum değerlendirmeye. Öncelikle Mayhem ve Venis'in anlattığı hikayeyi geri döndüğümden beri fazlasıyla beğeniyorum. Venis'in dominasyonu ve Winnerlığı zaten ortada. Mayhem'in temsil ettiği şey de bende ciddi anlamda etki bıraktı. Ne olursa olsun çabalayan fakat sürekli kaybeden, buna rağmen yılmayan bir bookinge sahip. Bu birleşim, yazar ekibinin takdiri hak ettiğini gösteriyor. Mayhem'in bitikken yaptığı geri dönüş, ardından kimseye tag vermeyip işi bitirmeye çalışması tamamı ile karakterin özeti. Neden bir kaybedene dönüştüğü harika betimlenmiş. Venis'in onun hareketini kulalnarak işi bitirmesi her ne kadar klasikleşmiş olsa da bir o kadar etkili. Bu hikaye tarihe mi gömüldü bilinmez ancak bir süre görmeyeceğimiz kesin. Cody ve Daniels kısmı ise tam beklenildiği gibi. Daniels, egoist bir karakter çizse de Cody'nin iyi adam rolü hatta özellikle en sonda hala tag vermek yerine bir şeyler anlatmaya çalışması, bazı açılardan Daniels'ın bu çıkışını izleyici için de haklı olarak adlandırılmasına sebep veriyor. İkisi de çok kaliteli oyuncular ve karakterler bunun paralelinde harika işleniyor. Cody'de çizilmek istenen liderlik ve itici iyi adam olma hususu, bu büyük maçta da gözler önünde. Öte yandan yıllardır tanıdığım ve Brookes, Del Sol gibi ilginç deneyimlerine şahit olduğum Ozan'ın ustalık eseri oluyor Daniels. Cody'nin elenmesine sebep olup neden çekip gittiğine dair kallavi uzunlukta ve çok lezzetli bir şeyin geleceğine hiç şüphem yok. 2009'dan beri olan RPG tarihinin en müthiş karakteri Goldust, kendisine yakışır bir şekilde elendi, razıyız. Sefa'nın sahip olduğu karakterler, birbirinden farklı da birlikte de RPG'deki hikaye yelpazesinin inanılmaz derecede genişletiyor. Bundan önce Goodwin fan club kurucu üyesinin de partner sorunu varmış sanırım. Goldust o yüzden cuk oturdu denebilir. Kaliteli birliktelik devam edecek. Del Rio ya da buradaki adıyla El Patron, şov takip işini bıraktığımda Main Eventer'lardan biriydi. Muazzam hikayenin bir parçası, eski şampiyon. Yine hem ring içinde hem de diyaloglarda aynı Main Eventer'lığı koruyarak bir dönüş gerçekleştirmiş. Akıbetini merak ettiklerimizden. Angelico... Mami, oynayabildiğinde ne kadar harika bir oyuncu olduğunu gösteriyor. O ekibin hepsi öyle gerçi. Yine aynı şekilde oynamayı sürdürürse bambaşka bir feud izletebilir bize Starboy ile. Birkaç şov karakterinin altyapısının temeli iyi atıldı. Devamı için beklemedeyiz. Buradaki Wes Lee saldırısı da tatlı olmuş. Wes Lee demişken ekibin bu şovda karakter çizgini en net belirlediği isimlerin başında geliyor bence kendisi. Önceki şovları yarım yamalak bilmeme rağmen şu Cash-in hareketi kafamda çizmeye çalıştığım, Starboy'a cuk oturmuş. Joe Gacy... Yükselecek kardeşim. Apaçık bir şekilde fırsatı ne denli iyi kullandığı ortada. Hem sahibinin stili hem de karakterin potansiyeli düşünüldüğünde tepeye oynayan bir güreşçimiz daha geliyor. Furkan'ın ve karakterinin gelişimi inanılmaz. Jey Uso, adeta Indy'nin Mance Warner'ı, WWE'de 2010'ların ikinci kısmındaki Kofi'si, kısacası taraftarın sevgilisi ve ilerlemenin simgesi. Buradan öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Jey Uso'nun Sole Survivor olma ihtimali bence de hiç az değildi. Maçın başında aldığı reaksiyon ve maçı bitiriş şekli ve maç sonunda geçmişteki hikayenin bağlandığı yer, inanılmaz keyif verdi. 5 aylık bir hikayenin dolaylı sonucundan bahsediyoruz arkadaşlar. Biz, RPG'yi bunlar için seviyoruz. O'Neil'in heellik performansı ve hikayenin temelinde oynadığı rolü de övmeden geçmek olmaz. Bundan sonra ne olur bilinmez ancak bambaşka bir şey izlememizin en önemli sebeplerinden biri. Yazana da oynayana da eyvallah diyelim. Gel gelelim RPG'nin en iyi hikayesinin PPV ile bağlanışına. Arda ile konuştuğumuzda da bu hikayenin normal bir seviyede olmadığından bahsettim. Muazzam filmin sonundaki after credit gibi son kesitin veridiği his bambaşka. Garza'lar hiçbir zaman unutulmayacak. Başta söylediğim gibi emeği geçen herkesin eline sağlık. Muazzam bir şovdu. Geçiş maçlarının da olması çok normal böyle bir M.E. varken. Ben, hikayelerin hem ring içinde hem ring dışında anlatılışları ve bu şovda yansıtılışları sebebiyle 10 veriyorum. Kendim ve karakterim hakkında da birkaç kelam edeyim. Öncelikle bu gelişim benim son run'ım mı olur, bilmiyorum. Uzun bir süre buradayım ama aciliyeti olan bir aksilik olmazsa, bunun garantisini verebilirim. RPG'ye 2009'da başladım. Burada hala bulunan birkaç arkadaş da o dönemlerden tanıdığım kişiler. Birlikte oynadık, eğlendik, geliştirdik. Her şeyi harmanlayarak ortaya bir şey çıktı. Siz ve sizin gibiler bunu en üste taşıdınız yıllarca. Kalitesini, oynanabilirliğini ve keyfini arttırdınız. Öncelikle buna vakit ayırdığınız ve emek verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim emeği geçen, burada olan olmayan herkese. Modum düşük de olsa, yorgun da olsam hala bilgisayarın başına 2009 yılındaki heves ile oturuyorum. Aynı şekilde şovu bekliyor aynı şekilde keyif ve heyecan duyuyorum. Bunların yanında RPG, çocukluğumdaki ben ile bağlantı kurabildiğim ve bunun paralelinde saf mutluluk diye adlandırdığımız şeyi hissedebildiğim bir yer. O yüzden Danielson'ı seçerken karakterin üstünde ciddi bir hikaye olmayışı beni çok mutlu etti. Hiçbir zaman Bryan Danielson oynamadım. Ama o dönemler en sevdiğim maçın da ROH döneminde kendisine ait olması gibi çok fazla sevdiğim şeyi vardı. Şarkısı, stili, büyüklüğü. Yine aynı dönem WWE'ye gelişi ve yükselişi. Ben bir yerde güreşten geçici olarak kopsam da onun zirveye çıkışını sonrasında bayıla bayıla izledim. O geçmiş köprüsünü kurup bana aynı şeyleri hissettirdiği için Bryan'ı seçebilmem ayrıca mutlu etti. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap